natalia.smoczynska 05.12.09, 21:13 poszukuję fryzjera dla bardzo ruchliwego trzylatka. Może któraś mama zna jakieś miejsca godne polecenia i fryzjerów z odpowiednim podejściem?? Będę wdzięczna za wszelkie namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska1981 Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 07.12.09, 12:42 Moja młoda nie ma jeszcze skończonych 2 latek. Obawiałam się pierwszej wizyty u fryzjera, a dopadła nas konieczność podcięcia grzywki... Udaliśmy się cała rodzinką do fryzjera na os. Polanka do Studio Nail do Rolanda. Najpierw ja, młoda się oswoiła z widokiem i bez problemu usiadła na fotelu jako następna. Bez problemów wujek obciął jej grzywkę, oczywiscie wszystko musiała obejrzeć, dotknąć itd. Wiem, że jest również opcja włączenia bajek w TV. Po ścięci mloda dostała lizaka w nagrodę i zasiadł nasz Tatuś. Moim zdaniem poszło idealnie, choć nic na to nie wskazywało Odpowiedz Link Zgłoś
czuprynka.com Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 07.12.09, 18:37 witamy, już w najbliższą sobotę otwarcie CZUPRYNKI - pierwszego w Poznaniu salonu fryzjerskiego tylko dla dzieci! Zafunduj swojemu dziecku prawdziwy fryzurkowy zawrót głowy! Więcej informacji na www.czuprynka.com, pod adresem mailowym info[at]czuprynka.com oraz pod numerem telefonu: 509 757 271! Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
alika222 Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 11.12.13, 22:56 www.facebook.com/ZuzazuPlaySpa natalia.smoczynska napisała: > poszukuję fryzjera dla bardzo ruchliwego trzylatka. Może któraś mama > zna jakieś miejsca godne polecenia i fryzjerów z odpowiednim > podejściem?? Będę wdzięczna za wszelkie namiary Odpowiedz Link Zgłoś
alas40 Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 17.01.14, 18:29 Witam Miałam straszne problemy z 5 letnią córką u fryzjera (darła się okropnie, uciekała z fotela). Śmiało mogę polecić namiar na "Delalil" Gabinet Fryzjersko-Kosmetyczny Katarzyna Kornat. Adres. os. Stefana Batorego 5 b. Kontakt. tel. kom. 662 181 581. Tam nie mam żadnych problemów. Dzisiaj byłam nie tylko z córką, ale też z 2 letnim synkiem i też nie było najmniejszych problemów, a synuś obcięty jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 27.02.14, 21:29 www.lolomanolo.pl/content/salon.html Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_87 Re: fryzjer dla dziecka - Poznań 09.05.14, 09:56 W Lafayette w Pestce jest bardzo fajny kącik dla dzieci, sama tam chodzę i w końcu zabrałam synka na jego pierwszą wizytę... Super, obylo się bez żadnych stresów, a fryzurka elegancka Odpowiedz Link Zgłoś