mamamalejjulii 25.04.06, 17:32 witam czy wiecie gdzie w poznaniu istnieja tzw kluby malucha, gdzie mozna np raz w tyg. pojsc z dzieckiem, ktore do przedszkola nie chodzi, na jakies zabawy z innymi dziecmi.z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martheatre Re: klub malucha w poznaniu 28.04.06, 14:41 A gdzie mieszkasz? Z tego co wiem takich klubów jest sporo, rozsianych po całym Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: klub malucha w poznaniu 28.04.06, 15:32 Moje dziecko chodzi do DK Slonce, jest grupa 2latkow i 3-4 latkow. 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny, koszt 70 zl/mies. Odpowiedz Link Zgłoś
konia06 Re: klub malucha w poznaniu 28.04.06, 18:33 super jest Akademia Malucha na osiedlu Batorego - za Tesco. Zajecia dla dzieci z mamami w roznym wieku. Panie z entuzjazmem, roznorodne zajecia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: klub malucha w poznaniu 28.04.06, 19:07 Oj, a ja chodzę na Botaniczną 2 (klub dwulatka) i za zajęcia raz w tygodniu (1,5 godziny) płacę 35 zł - czyli na miesiąc to wydatek 140 zł... Sporo zatem przepłacam, choc miejsce fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalejjulii Re: klub malucha w poznaniu 29.04.06, 16:42 mieszkam na gorczynie Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: klub malucha w poznaniu 30.04.06, 18:00 Ja chodzę do DK Wierzbak ale skoro ty mieszkasz na Górczynie,wiem ze na Gallileusza /Oś Kopernika/ też są prowadzone takie zajęcia.Koleżanka tam prowadza 3 letniego synka. ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaniz ZPT-ownia 22.10.13, 10:30 Prowadzi oryginalne warsztaty dla dzieci w godzinach późno popołudniowych. Jest tam też opieka nocna. Super jeśli chce się wyjść w weekend na imprezę. Kasia była na warsztatach z szycia. teraz chcemy iść na zdobienie notesów. Dla chłopców jest majsterkowanie, budowanie konstrukcji z drewna oraz wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś