endrzi 06.10.06, 00:08 Witam Czy ktos posyła dzieci lub sam uczęszczał do szkóly podstawowej przy ulicy Sarmackiej - niestety nie znam numeru. Bede wdzięczna za opinie. Pozdrawiam Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaku Re: Prosba o informacje - szkoła na Sarmackiej 13.11.06, 12:18 Osobiście nie znam tej szkoły, ale słyszałam tylko dobre opinie. Znajoma, której dziecko ma problemy zdrowotne szukała przyjaznej, małej szkoły i w poradni psychologicznej polecili właśnie tą. Odpowiedz Link Zgłoś
mankushi absolutnie odradzam 13.11.06, 20:47 o szkole na Sarmackiej pisałam już na lokalnym forum poznańskim. W mojej rodzinie dwójka dzieci chodziła od września do tej szkoły - niestety od początku dzieci - jako nowi - były prześladowane przez swoich rówieśników. Najpierw były wyzwiska,a potem doszło do pobicia chłopca przez grupę starszych kolegów. Wychowawczyni nie zareagowała na sygnały matki o wyzwiskach,a sprawę pobicia również zbagatelizowała. Ogólnie nauczyciele nie potrafią utrzymać dyscypliny,a dzieci na przerwach samopas chodzą po okolicznych ulicach i działkach. Odradzam z całego serca - sami również słyszeliśmy świetne opinie o szkole i dlatego dzieci tam trafiły. Dodam, że zostały już przeniesione gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś