Dodaj do ulubionych

chlebek bezglutenowy

IP: *.* 30.07.02, 23:46
drogie mamy!mieszkam na winogradach i poszukuje sklepu, w ktorym moglabym kupic chlebek bezglutenowy, makaron,chlebek ryzowy w malych krazkach. z gory dziekuje za odpowiedzi-leonia
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda_D Re: chlebek bezglutenowy IP: *.* 01.08.02, 10:02
      jest sklep ze zdrową żywnością na osiedlu Pod Lipami - jeszcze tam nie byłam więc nie wiem dokładnie gdzie, ale ponoć w willi. POza tym makaron ryżowy dostaniesz w większości supermarketów (sojowy widziałam w Tesco), a małe krążki ryżowe bywały w Jumbo. Ja zrezygnowałam z chlebka bezglutenowego (sama piekłam) i robię naleśniki - chleb albo jest twardy jak kamień albo się kruszy. Dorosłemu to może nie przeszkadza, ale do karmienia małego dziecka nadaje się średnio.Powodzenia,Magda
    • Gość: Hermiona Re: chlebek bezglutenowy IP: *.* 03.08.02, 22:01
      Hej! Na Serbskiej, w tym dużym zespole przychodni jest sklep ze zdrową żywnością, chyba również bezglutenową.
    • Gość: Dawidek1 Re: chlebek bezglutenowy IP: *.* 22.10.02, 22:39
      Pieczywo bezglutenowe (chleb, bułki) ciastka makarony bułka tarta jest w sklepie ze zdrową żywnością(nie pamiętam nazwy) na przeciwko bocznego wejścia do Kupca poznańskiego.Chyba ulica Podgórna.Poza tym aby pieczywo bezglutenowe było gotowe do zjedzeni(tzn. miękkie i puszyste) koniecznie trzeba je "odparować" czyli przygotować jak pyzy na parze. ania. Ps.Mój 2 letni syn bardzo lubi takie bułeczki czy chlebek gruboziarnisty lub biały.Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka