Gość: ola s. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 19:44 Kupilam zachwalany Effaclar K :), ale potrzebuje jeszcze jakiegos kremu z filrami. Najlepiej takiego na zrujnowana przez Effaclar studencka kieszen ;). Pozdrawiam cieplutko, ola s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralin Re: niedrogi krem z filtrami 30.09.03, 20:01 Iwostin, w zależnosci od apteki 25-28 zł. Może są i tańsze ale nie mają dobrych filtrów. Ten ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: niedrogi krem z filtrami 30.09.03, 20:12 A z jakimi firltrami i czy tylko z filrtrami czy ma tez np. nawilzac? Jak tylko z filtrami to polecam firme SVR (bardzo porzadne filtry i moim zdaniem duzo lepszy niz inne....), mozesz sobie poczytac w artykule na wizazu: www.wizaz.pl/basia_opalanie_cz13_uzup2.php www.wizaz.pl/basia_index_slonce_uv.php Jak ma do tego nawilzac - to jest Iwostin z filtrami www.iwostin.pl/pg_prod.id_9.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: niedrogi krem z filtrami IP: *.slp.pl / *.waw.cdp.pl 30.09.03, 21:33 zdecydowanie Iwostin. Skoro stosujesz Effaclar K to wnioskuję, ze masz cerę mieszaną lub tłustą - Iwostin świetnie się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy jak inne kremy z wyższymi filtrami, a poza tym jest dobry pod podkład. Sama mam cerę mieszaną (też stosuję Effaclar :) i I. bardzo mi pasuje. Ja kupiłam go w aptece Euro coś tam, przy dawnej Ikei w centrum (a potem Dekoradorze) za 24.50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: niedrogi krem z filtrami IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 21:42 To dokupie jeszcze ten Iwostin :), chetnie kupialabym go tam, gdzie ty, ale jestem z okolic Katowic, a to troche daleko ;). Dzisiaj moja pierwsza noc z Effaclarem, trzymajcie kciuki. ola s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: niedrogi krem z filtrami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 22:00 w umiarkowanej cenie, to iwostin lub klasyczny krem do opalania, np; z serii sopot ziaja itd Odpowiedz Link Zgłoś