maja305 05.02.07, 18:41 szukam mam,ktore lecza dzieci w medicover-ktory pediatra jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilikwiat Re: medicover poznań 05.02.07, 21:57 Nie wiem czy najlepsza, ale słyszałam dobre opinie o pani dr Aleksandrze Jopek. Ja osobiście miałam z nią kontakt po porodzie na oddziale położniczym na Polnej. Codziennie sumiennie kontrolowała maluszki. Tak na marginesie, to Medicover zmienił siedzibę. Nie ma już gabinetów przy Tesco tylko w tym nowym wieżowcu przy Starym Browarze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maja305 Re: medicover poznań 06.02.07, 07:05 DziękiNawet nie wiedziałam,że taka osoba tam przyjmuje...spróbujemy do niej.Nową siedzibe już dobrze znamy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilikwiat Re: medicover poznań 06.02.07, 22:46 nie ma za co daj znać czy będziesz zadowolona. Ja mam swojego pediatrę prywatnego, ale zastanawiam się nad wykupieniem pakietu opieki dla całej rodzinki w Medicover. I pewnie wtedy bym do tej pani dr się wybrała w razie czego. Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
viola311 Re: ile kosztuje taki pakiet??? 09.02.07, 21:48 z miłą chęcia czegoś się dowiem na ten temat dziękuję za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
maja305 Re: ile kosztuje taki pakiet??? 12.02.07, 13:26 nie mam pojecia ile kosztuje abonament bo mamy wykupiony rodzinny z firmy męża Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: medicover poznań 11.02.07, 21:55 Od lat leczymy się w Medicover i nie słyszałam o wyżej wymienionej Pani dr.Pediatrzy tak szybko się tam zmieniaja, że trudno nadążyć. Ci ktorzy nam pasowali, odeszli z centrum. Teraz nie mogę nikogo polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
maja305 Re: medicover poznań 12.02.07, 13:04 Ja chodzilam do dr Macieja Greli, kilka razy byłam u dr A.Rybczyńskiej a teraz idziemy do dr.Ignyś Odpowiedz Link Zgłoś
viola311 Re: medicover poznań 12.02.07, 21:11 doktor ignyś pracuje w medicoverze??? jako pediatra czy gastroenterolog?? dziekuję za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
maja305 Re: medicover poznań 13.02.07, 09:24 Jako padiatra-gastroenterolog ale nie ma gabinetu w Medicover tylko trzeba podjechac do jej gabinetu za Cytadela.Bylam wczoraj i jestem zniesmaczona- malutka poczekalnia, pelno dzieci, brak przewijaka do chociazby rozebrania czy ubrania nie wspominajac juz o przewinieciu-dzieki Bogu nie przytrafila nam sie kupa...Mimo,ze Medicover mnie umowil na 16:00 okazalo sie,ze 2 dzieci bylo umowione na ta sama godzine...i jak tu czekac w takim scisku pol godz?!dziecko sie niecierpliwi a na dworze zimno...Wytrzymalismy to wszystko a okazalo sie ze wizyta trwala w wielkim biegu, nerwach,zamieszaniu-ktos co chwile wchodzil, caly czas dzwonil telefon pani doktor-niespelna 10 min...Tragedia.Nie powiem,zebym sie dowiedziala czegos nowego i podnioslo mnie to na duchu... Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: medicover poznań 13.02.07, 12:03 maja305 napisała: > Jako padiatra-gastroenterolog ale nie ma gabinetu w Medicover tylko trzeba > podjechac do jej gabinetu za Cytadela.Bylam wczoraj i jestem zniesmaczona- > malutka poczekalnia, pelno dzieci, brak przewijaka do chociazby rozebrania czy > ubrania nie wspominajac juz o przewinieciu-dzieki Bogu nie przytrafila nam sie > kupa...Mimo,ze Medicover mnie umowil na 16:00 okazalo sie,ze 2 dzieci bylo > umowione na ta sama godzine...i jak tu czekac w takim scisku pol godz?! dziecko > sie niecierpliwi a na dworze zimno...Wytrzymalismy to wszystko a okazalo sie ze > > wizyta trwala w wielkim biegu, nerwach,zamieszaniu-ktos co chwile wchodzil, > caly czas dzwonil telefon pani doktor-niespelna 10 min...Tragedia.Nie > powiem,zebym sie dowiedziala czegos nowego i podnioslo mnie to na duchu... Ja mialam taka błyskawiczną 2minutową wizytę u neurologa dziecięcego, tez z Medicover. Śmiech na sali.Jesli doliczyc ciągłe rotacje pediatrów, co mnie najbardziej denerwuje, jedną wizytę domowa po 22 dla dziecka( dzwonilam rano,mała nie dawała już rady), zabrudzone wyniki wymazu z laboratorium i brak kompetencji pielęgniarek przy pobieraniu krwi u córki( nie pobrano, córka zaczela się po tym jąkać), to zaczynam się coraz bardziej zastanawiac nad zmianą. Bo prócz calkiem fajnego gina, który prowadził mi ciążę i odebrał poród, to cała reszta mnie wkurza. Ostatnio trafiliśy na bardzo symatyczną i kompetentną lekarkę-miała dwuczłonowe nazwisko, ma w Medicover dyżury. Odpowiedz Link Zgłoś