Dodaj do ulubionych

medicover poznań

05.02.07, 18:41
szukam mam,ktore lecza dzieci w medicover-ktory pediatra jest najlepszy?
Obserwuj wątek
    • lilikwiat Re: medicover poznań 05.02.07, 21:57
      Nie wiem czy najlepsza, ale słyszałam dobre opinie o pani dr Aleksandrze Jopek.
      Ja osobiście miałam z nią kontakt po porodzie na oddziale położniczym na
      Polnej. Codziennie sumiennie kontrolowała maluszki.

Tak na marginesie, to Medicover zmienił siedzibę. Nie ma już gabinetów przy
      Tesco tylko w tym nowym wieżowcu przy Starym Browarze.

Pozdrawiam.
      • maja305 Re: medicover poznań 06.02.07, 07:05
        DziękismileNawet nie wiedziałam,że taka osoba tam przyjmuje...spróbujemy do
        niej.Nową siedzibe już dobrze znamy.Pozdrawiamsmile
        • lilikwiat Re: medicover poznań 06.02.07, 22:46
          nie ma za co wink
          daj znać czy będziesz zadowolona.
          Ja mam swojego pediatrę prywatnego, ale zastanawiam się nad wykupieniem pakietu
          opieki dla całej rodzinki w Medicover.
          I pewnie wtedy bym do tej pani dr się wybrała w razie czego.
          Pozdrowionka !
          • viola311 Re: ile kosztuje taki pakiet??? 09.02.07, 21:48
            z miłą chęcia czegoś się dowiem na ten temat dziękuję za odpowiedż
            • maja305 Re: ile kosztuje taki pakiet??? 12.02.07, 13:26
              nie mam pojecia ile kosztuje abonament bo mamy wykupiony rodzinny z firmy męża
    • milla1 Re: medicover poznań 11.02.07, 21:55
      Od lat leczymy się w Medicover i nie słyszałam o wyżej wymienionej Pani
      dr.Pediatrzy tak szybko się tam zmieniaja, że trudno nadążyć. Ci ktorzy nam
      pasowali, odeszli z centrum. Teraz nie mogę nikogo polecić.
      • maja305 Re: medicover poznań 12.02.07, 13:04
        Ja chodzilam do dr Macieja Greli, kilka razy byłam u dr A.Rybczyńskiej a teraz
        idziemy do dr.Ignyś
        • viola311 Re: medicover poznań 12.02.07, 21:11
          doktor ignyś pracuje w medicoverze??? jako pediatra czy gastroenterolog??
          dziekuję za odpowiedż
          • maja305 Re: medicover poznań 13.02.07, 09:24
            Jako padiatra-gastroenterolog ale nie ma gabinetu w Medicover tylko trzeba
            podjechac do jej gabinetu za Cytadela.Bylam wczoraj i jestem zniesmaczona-
            malutka poczekalnia, pelno dzieci, brak przewijaka do chociazby rozebrania czy
            ubrania nie wspominajac juz o przewinieciu-dzieki Bogu nie przytrafila nam sie
            kupa...Mimo,ze Medicover mnie umowil na 16:00 okazalo sie,ze 2 dzieci bylo
            umowione na ta sama godzine...i jak tu czekac w takim scisku pol godz?!dziecko
            sie niecierpliwi a na dworze zimno...Wytrzymalismy to wszystko a okazalo sie ze
            wizyta trwala w wielkim biegu, nerwach,zamieszaniu-ktos co chwile wchodzil,
            caly czas dzwonil telefon pani doktor-niespelna 10 min...Tragedia.Nie
            powiem,zebym sie dowiedziala czegos nowego i podnioslo mnie to na duchu...
            • milla1 Re: medicover poznań 13.02.07, 12:03
              maja305 napisała:

> Jako padiatra-gastroenterolog ale nie ma gabinetu w Medicover tylko trzeba
              > podjechac do jej gabinetu za Cytadela.Bylam wczoraj i jestem zniesmaczona-
              > malutka poczekalnia, pelno dzieci, brak przewijaka do chociazby rozebrania
              czy
              > ubrania nie wspominajac juz o przewinieciu-dzieki Bogu nie przytrafila nam
              sie
              > kupa...Mimo,ze Medicover mnie umowil na 16:00 okazalo sie,ze 2 dzieci bylo
              > umowione na ta sama godzine...i jak tu czekac w takim scisku pol godz?!
              dziecko
              > sie niecierpliwi a na dworze zimno...Wytrzymalismy to wszystko a okazalo sie
              ze
              >
              > wizyta trwala w wielkim biegu, nerwach,zamieszaniu-ktos co chwile wchodzil,
              > caly czas dzwonil telefon pani doktor-niespelna 10 min...Tragedia.Nie
              > powiem,zebym sie dowiedziala czegos nowego i podnioslo mnie to na duchu...

Ja mialam taka błyskawiczną 2minutową wizytę u neurologa dziecięcego, tez z
              Medicover. Śmiech na sali.Jesli doliczyc ciągłe rotacje pediatrów, co mnie
              najbardziej denerwuje, jedną wizytę domowa po 22 dla dziecka( dzwonilam
              rano,mała nie dawała już rady), zabrudzone wyniki wymazu z laboratorium i brak
              kompetencji pielęgniarek przy pobieraniu krwi u córki( nie pobrano, córka
              zaczela się po tym jąkać), to zaczynam się coraz bardziej zastanawiac nad
              zmianą.
              Bo prócz calkiem fajnego gina, który prowadził mi ciążę i odebrał poród, to
              cała reszta mnie wkurza.

Ostatnio trafiliśy na bardzo symatyczną i kompetentną lekarkę-miała dwuczłonowe
              nazwisko, ma w Medicover dyżury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka