hania216 15.02.08, 20:48 Witam mam pytanie o dobry kryty plac zabaw w Poznaniu dla 2-letniego dziecka?? Bylismy dzis na takim placu w Galerii Podolany, ale to raczej plac dlanieco starszych dzieci... Mozecie polecic inny? Hania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-fifika Re: kryty plac zabaw 15.02.08, 20:59 ja mam 22 miesiecznego i tez chodze z nim do Aktiv'u,ale na ul.Warszawskiej..musze tam z nim byc,zeby go pilnowac,ale bawi sie swietnie..sa i mniejsze zjeżdzalnie i klocki..a na Gąsioroskich podobno i zabawki wlasnie dla mlodszych dzieci..moze na Podolanach ta hala jest gorzej wyposazona..nie wiem,my osobiscie jestesmy zadowoleni.. niestety o innych nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1970 Re: kryty plac zabaw 23.02.08, 21:48 klub mammaija na Ławicy,ale tam zajęcia i zabawy prowadzi psycholog dzięcięcy, takie bardziej warsztaty rozwojowe dla maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
rad_q Re: kryty plac zabaw 16.02.08, 14:16 Mam 2 dziewczynki: 6,5 roku i 2 lata. Mała zdecydowanie najbezpieczniej bawi się w Activie na Warszawskiej. Nie chodzi o powierzchnię placu ani jakość zabawek, ale np wysokość zjeżdżalni, wielkość tych elementów dmuchanych, podejścia na "zamek". Na Gąsiorowskich i na Podolanach to place zabaw zdecydowanie dla starszych dzieci. Sporadycznie bywalismy kiedyś też w małych placach zabaw, np na Sobieskiego (niedaleko pętli Pestki) czy np na Chrobrego , pawilon 101 przy bloku 9 (8240-519) - nawet nie wiem czy ten jeszcze działa. Tam też można iść z maluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama403 Re: kryty plac zabaw 17.02.08, 12:59 A ja polecam dla takiego malucha też Activ ale w Luboniu. Mieszkam na Ratajach i jak młody miał 2,5-3 to tylko tam jeźsdziliśmy Inne place faktycznei są dla starszych My mieliśmy kolejność Pajo-Luboń, Warszawska, Gąsiorowskich i teraz Podolany (kończy 6). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: kryty plac zabaw 23.02.08, 22:51 ja polecam rowniez Plac na ul Warszawskiej, na gasiorowskich raz bylam i uwazam ze plac fajny ale dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś