aniamode 10.09.03, 13:11 Witam ! Szukam zajęć dla trzyletniej dziewczynki w Poznaniu.Chodzi mi o zajęcia typu rytmika , plastyka itp. Może któraś z Was coś wie na ten temat? Z góry dziękuję za informację. aniamode@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajulii Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 10.09.03, 19:05 Hej! Ja mieszkam na ratajach i w klubie osiedlowym "Jagielonka" są zajęcia dla dzieci - plastyka(ok 32 zł - wliczone są przybory do rysowania i malowania) i rytmika(ok 15 zł). Zapisuję tam córkę żeby miała zajęcie zanim pójdzie do przedszkola. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ehhermiona Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 11.09.03, 00:55 Aniu, poniżej jest wątek "Przygotowanie do przedszkola". Odpowiedz Link Zgłoś
agakz Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 12.09.03, 11:44 Ja zapisałam Majkę do Szkoły Muzycznej Yamahy, poniżej opis, tylko coś link mi nie wyszedł... www.promusica.com.pl/smy/prog_a.html a oto szczegóły od pani prowadzacej zajęcia, które dostałam w mailu: Program Szkraby i Muzyka to zajęcia umuzykalniające z elementami plastyki i rytmiki. Dziecko przez 45 minut w tygodniu w rodzicem (lub babcią lub dziadkiem) spiewa tańczy i bawi się przy muzyce. Zajęcia kosztują 60 zł na miesiąc i opłata jest stała. Zakupuje się podręcznik i płytę CD z nagranymi piosenkami - jednorazowy koszt 60zł.Ruszamy od października w godz. popołudniowych: 16,17 (dokładna godzina nie jest jeszcze ustalona).Proszę o kontakt telefoniczny w celu zapisania dziecka- 8232 878, 0 606462 921 Magdalena Roszyk - Szkoła Muzyczna Yamaha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniamode Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 24.09.03, 22:10 Dziękuję Wam za propozycje. Zapisałam Julię na zajęcia typu " małe przedszkole ".Zajęcia odbywać się będą dwa razy w tygodniu w osiedlowym domu kultury. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam , Ania Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiado Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 25.09.03, 23:06 Aniu, Czy możesz napisać, gdzie zapisałaś Julię na zajęcia? Ja szukam tego typu zajęć dla synka. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
aniamode Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 26.09.03, 12:19 Hej! Zapisałam Julię do osiedlowego domu kultury " Stokrotka ".To jest na osiedlu Kwiatowym , na Junikowie. Jednak Julia będzie chodziła tylko na zajęcia muzyczne ( raz w tyg. dwie godz. ), ponieważ na zajęcia plastyczne jest za mała ( są od czterech lat ). Zajęcia muzyczne są dla dzieci od trzech lat.Pierwsze zajęcia odbędą się w pierwszy poniedziałek pażdziernika. A kosztują ... no właśnie.Zajęcia muzyczne są ... bezpłatne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swietlicacafe2013 Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 23.02.14, 08:38 Polecam zajęcia dla dzieci w centrum Poznania w Świetlica Cafe Są tam cotygodniowe warsztaty weekendowe, zajęcia dla dzieci w poznaniu, fitness dla dzieci w poznaniu, angielski z tańcem w poznaniu i różne zajęcia plastyczne w poznaniu. Poniżej podaje link www.swietlicacafe.com [url=http://www.swietlicacafe.com/]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
swietlicacafe2013 Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 23.02.14, 08:40 swietlicacafe2013 napisał(a): > Polecam zajęcia dla dzieci w centrum Poznania w Świetlica Cafe > Są tam cotygodniowe warsztaty weekendowe, zajęcia dla dzieci w poznaniu, fitnes > s dla dzieci w poznaniu, angielski z tańcem w poznaniu i różne zajęcia plastycz > ne w poznaniu. > > Poniżej podaje link > > www.swietlicacafe.com >www.swietlicacafe.com Odpowiedz Link Zgłoś
swietlicacafe2013 Zajęcia w Poznaniu dla dzieci Świetlica Cafe 23.02.14, 09:32 Polecam zajęcia i warsztaty dla dzieci w poznaniu w Świetlica Cafe ! Więcej informacji znajdziecie na ich stronce www.swietlicacafe.com - warsztaty i zajęcia dla dzieci w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
anai_ai Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 29.04.15, 12:13 Ja zainteresowałam się zajęciami na Pływalni Atlantis. Sama tam często chodzę, a ostatnio zobaczyłam informację, że organizują warsztaty z eksperyentami dla dzieci. Mam sprytny plan - maluch na zajęcia, a ja na pływalnię Właśnie to ich strona: www.talenciaki.com Odpowiedz Link Zgłoś
perhydrol_85 Re: Zajęcia w Poznaniu dla dzieci 27.09.16, 08:25 Osobiście odradzam pływanie na basenie podczas gdy twoje dziecko jest na zajęciach na pływali Atlantis. Tydzień temu topiło się tam dziecko, pół metra od instruktorki zajęć. Instruktorzy byli w tym czasie zajęci pozostałą częścią grupy, a jedno, najmniejsze dziecko zostawili samopas. Ratownicy też niczego nie zauważyli i gdyby nie interwencja rodzica - podejrzewam, że skończyłoby się tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś