Dodaj do ulubionych

Coś dla Miśka K

IP: 62.233.214.* 24.01.04, 01:00
miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,1881195.html
W tej sytuacji 501 musi się stać nocna linią, ostatecznie wydłużyć 601, hihihi
Przerażające zacofanie na tej uczelni.
Obserwuj wątek
    • qbott Re: Coś dla Miśka K 24.01.04, 11:57
      ja uważam że cena biletów nocnych powinna byc taka sama jak dziennych-w końcu
      płacimy za ten sam standard.
      Jestem pewien że gdyby MPK wprowadziło sensowne i w miarę częste linie nocne,
      napełnienie z czasem by wzrosło, wystarczy spojrzeć ilu ludzi z powodu
      rzadkich kursów korzysta z taksówek albo wręcz wraca do domu 'na butach'.
      • Gość: Misiek K Re: Coś dla Miśka K IP: *.chello.pl 24.01.04, 14:29
        do mouseta - no na AR z tego co mi wlasnie moi przyjaciele opowiadaja dzieja
        sie rozne dziwne rzeczy,

do qbotta - gratuluje standardu zycia jesli stac na taxowke, mnie nie stac.
        a jeszcze odnosnie Twoich argumentow co do linii 184 - mialem okazje ostatnio
        kilkakrotnie jechac przez mateczny i obserwowalem w przeroznych godzinach
        mnostwo zapranych autobusow jadacych na piaski / kurdwanow/rzake/biezanow i
        jedna linie ktora straszyla pustkami- 184. niestety on jest przydatny tylko na
        odcinku od grunwaldzkiego do pradnika cz.
        • qbott Re: Coś dla Miśka K 24.01.04, 14:59
          Kiedy masz do wyboru zimny i ikarus i jelcz m181 za 6 minut co wybierzesz?
          kiedy masz do wyboru trasę przez malborską (bez sensu) i przez sławka to co
          wybierzesz?
          'świecić pustkami' to trochę za mocno powiedziane, faktem jednak jest że jest
          mniej popularna. A poza tym w godzinach rannych jest zupełnie inaczej poniważ
          rano, jadąc do pracy, pasażerowie mają 'wybrane' kursy podczas gdy wracając
          do domu z pracy nikomu nie chce się czekać na 184 tylko można podjechać 164 i
          podejść kawałek do domu...
        • mouset Re: Coś dla Miśka K 24.01.04, 20:25
          To jest właśnie piękno 184, moja matka może potwierdzić że jest w 2/3 pełny
          rano na Piaskach, i dopieprzony na Malborskiej, ale coś mi się wydaje że ci
          ludzie wysiadają z niego na Matecznym, bo potem to nie ma wygodnej przesiadki a
          na Starowiślną nikt roumny 184 nie jedzie z Kurdwanowa
        • Gość: Locutus Re: Coś dla Miśka K IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.01.04, 00:00
          1. No ja albo zostaję na imprach do rana, albo zmywam się na ostatni dzienny,
          bo częstotliwość naszych nocnych jest po prostu żenująca... prędzej dojdzie się
          na butach niż doczeka na złoma... we Wrocku jeżdżą niskowejściowe salusy, w
          większości cywilzowanych miast Polski f jest również cywilizowana, a Kraków...
          lepiej nie mówić :-/
          2. A w 184 często obserwuję spore (powyżej 50%) napełnienia na Rondzie
          Grunwaldzkim w kierunku Kurdwanowa... chociaż nierzadko spotykam się też z
          ludźmi, którzy mówią "zaczekajmy na coś innego - nie mam ochoty się tą
          rozpadówą telepać"... IMHO trasę zostawić, ale dać tamoj same krótkie...

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: mouset Re: Coś dla Miśka K IP: 62.233.214.* 30.01.04, 23:05
            Nocnym pomogłaby intensywna promocja w połączeniu z gwiaździstym zlotem kursów
            na Basztowej
    • kuba203 Re: Coś dla Miśka K 24.01.04, 20:36
      > do ośrodka Akademii Rolniczej przy ul. Balickiej (kilka kilometrów od
      > Krakowa!)

???????????? Kraków się skurczył i to mocno :D
      • mouset Re: Coś dla Miśka K 24.01.04, 20:46
        Dlatego pewnie jeździ tam 228 :)))
    • Gość: mouset Pańszczyzna w AR IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 07.02.04, 22:44
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,1901108.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka