Gość: Paweł IP: 188.33.47.* 25.03.10, 18:00 Czy mogę przyjść ze swoim chopakiem ? [czy nie wypada ?]. Wydaje mi się że chyba mogę, bo gazeta bliska jest osobom o tejże orientacji preferencji seksualnych... Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szalom a co z jarmułkami? IP: *.chello.pl 25.03.10, 18:40 można, czy wypada zdjąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chazyd Re: a co z jarmułkami? IP: *.zax.pl 25.03.10, 20:55 ale jarmułki nosi sciągle i PRZEDE WSZYSTKIM wewnątrz. Nie ściąga się po wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: Ostatnie pucowanie - start Gazeta Cafe już w IP: *.chello.pl 25.03.10, 18:44 Czy kawiarnia będzie dla niepalących ? Jeśli tak , to będę stałym gościem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustowny vincentte Mało to klimatyczne miejsce - zimne IP: *.chello.pl 25.03.10, 18:49 Jak na kafejkę za mało ciepła i nie poprawia tego nawet kominek w jej wnętrzu! No i te elementy z IKEI lub ikeopodobne. Zdecydowane nie! Może kiedyś się zmieni wystrój na cieplejszy i bardziej kafejkowy, wtedy zamówię małą włoską czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Ostatnie pucowanie - start Gazeta Cafe już w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 18:51 a czy ja moge przysc ze swoja kozą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmiot Re: Ostatnie pucowanie - start Gazeta Cafe już w IP: *.chello.pl 25.03.10, 20:12 > a czy ja moge przysc ze swoja kozą? Sądzę, że bez problemu! ;) W razie czego (np. jakieś oprychy z Gościa Niedzielnego chcą Ci zrobić krzywdę), mędrcy w rodzaju Romana Kurkiewicza czy Ewy Wanat obronią Cię. Głowa do góry. Tylko pamiętaj, Twoja koza musi się zrobić na bóstwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon ale koszerne te ciastka czy nie? palić wolno? IP: *.chello.pl 25.03.10, 19:49 jeśli tak, to bym przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: ale koszerne te ciastka czy nie? palić wolno? 25.03.10, 20:10 Niewiele jest rzeczy śmieszniejszych od takiej bezsilnej wściekłości ludzi, dla których GW to diabeł. Naprawdę nie macie gorszych zmartwień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: ale koszerne te ciastka czy nie? palić wolno? IP: *.chello.pl 25.03.10, 20:46 malo przytulnie , widze ze krzesla wygladaja na twarde.. :( ale bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze Re: ale koszerne te ciastka czy nie? palić wolno? IP: *.chello.pl 25.03.10, 20:53 mamy, ale ponabijac sie zawsze mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max Re: ale koszerne te ciastka czy nie? palić wolno? IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:38 szczególnie z tych dla których Michnik to Ojciec Redaktor, a Gazeta to Ich Dziennik i Wszechprawda... Wszelka zbieżność NIEprzypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczowy Ostatnie pucowanie - start Gazeta Cafe już w so... IP: 195.136.248.* 25.03.10, 20:59 co z tym paleniem? można? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max dzięki... IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:34 ...za ostrzeżenie. Na szczęście już wiem gdzie NIGDY nie zbłądzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max Ostatnie pucowanie IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:36 a i jeszcze na marginesie - odnośnie tytułu. Bardzo bym chciał żeby to było Wasze "ostatnie pucowanie" bo od lat, szczególnie w Krakowie się bezwstydnie "pucujecie" zamiast zająć się pismem...ale niestety domyślam się, że mimo kryzysu i fatalnych wyników sprzedaży, pewnie "pucować" się będziecie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Ostatnie pucowanie IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:45 I tak dobrze, że póki co, pucują swoje. Pewnie wprawka. Przed pucowaniem naszych mieszkań, zwyczajów i zwykłych pierdół. GW, bękart 1989 roku, wyraźnie zmierza ku rokowi 1984. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drumbas WU-HAE!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 00:11 super czad, że będzie można pogadać z zespołem!! gratuluje Odlotu! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Najwięcej jazgoczą Ci co... 26.03.10, 08:12 nic w życiu nie osiągnęli i z zazdrości aż ich skręca:) A niech Was poskręca przynajmniej ubaw jest i darmowa reklama:) "GW nie dla idiotów" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... IP: 83.142.184.* 26.03.10, 08:19 właśnie wydaje mi się, że jest odwrotnie. Gazeta wyewoluowała w stronę typowego tabloidu dla idiotów- podpowie co myśleć, kogo nie lubić, kogo popierać a na kogo napluć. Nie trzeba- ba nawet nie wolno!- samemu sprawdzić, doczytać, zastanowić się. Wszystko masz podane na tacy, a to, że produkuje się zaślepionych nienawiścią tumanów (bez urazy) to dla GW nieistotne. Aż za dobrze to było widać w ostatnich polemikach na forach Wyborczej w sprawie książki Domosławskiego. Tam dopiero był jazgot, zawiść i opluwanie, aż dopiero przyszedł ktoś "Z Góry" powiedział kto jest be a kto cacy i całe forum miało już jasno określoną linię myślenia i pisania. Niech nam żyje towarzysz Stalin, który usta słodsze ma od malin! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... 26.03.10, 09:07 Jeśli człek malutki i własnego rozumu nie ma to gdziekolwiek się znajdzie i po jakiej stronie nie ma znaczenia. Będzie pieprzył jak większość. Tylko co z tego? Jest jakiś przymus odwiedzenia "kafejki"? Jest jakiś przymus czytania GW? Jest jakiś zakaz przejścia do np "Tygodnika powszechnego"? Przetrzymują Was tu siłą? Ale nie, lepiej pierdzielnąć głupotę posmarować ją gejami,UBekami i kryzysem i już jesteście "Jezus-Luz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... IP: 83.142.184.* 26.03.10, 09:48 Odi profanum vulgus et arceo. Pozostań u siebie, ja u siebie. Tylko się we własnym jadzie nie utop. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... 26.03.10, 10:01 Widzę,że ciągnie Cię do tego tłumu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmiot Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... IP: *.chello.pl 26.03.10, 19:22 > "GW nie dla idiotów" :] Faktycznie. Gorzej niż dla idiotów: dla wykształciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Najwięcej jazgoczą Ci co... 26.03.10, 20:40 Tak czy siak należysz do tych pierwszych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Ostatnie pucowanie - start Gazeta Cafe już w so... IP: 213.25.205.* 26.03.10, 17:09 Bardzo fajny pomysł. Bedę stałym klientem. Mam tylko nadzieję, że będzie Wifi, i zakaz palenia. Odpowiedz Link Zgłoś