marceliszpak Re: Marceli, 13.03.04, 14:27 no nie wiem , to zalezy czy chcesz coby cie zbalamucic za parawanikiem Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marceli, 13.03.04, 14:35 no chwila moment , za grosz romantyzmy w tobie !!!!!! nie mozna tak jej wpierdolic do wody. trzba sie nia wczesniej zajac :) musi byc pelen rytual Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Marceli, 13.03.04, 14:40 No tak, mało romantyczna jestem! ;)) Mea culpa... ;))) A jak się chesz nią zająć? Hę? ... ;))) Co to za rytuał? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marceli, 13.03.04, 15:32 to.ya napisała: > Co to za rytuał? balamucenie tudziez chedozenie to stary tatarski rytual (ponoc oni wymysleli rozporek zeby to robic na koniu :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Marceli, IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 20:11 protestuję - najpierw wykorzystać a potem wpier.... do tej wody.... to barbarzyństwo, obrzydliwstwo za to się siedzi w ciupie jak sąd zadziała. I jeszcze coś wspominałeś o braku romantyzmu u koleżanki. Eh, szkoda gadać, nawet wiosna nie łagodzi obyczajów Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Marceli, 13.03.04, 20:18 Ja bym jednak odwrócił kolejność, to znaczy najpierw wrzucił do wody (najlepiej ciepłej w wannie) a potem kunsztownie wykorzystał. I nie musi mieć na imię Marzanna, może być np Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marceli, 14.03.04, 19:37 w sumie , sie z przedmowca zgodze. kolejnosc nei nalezy do kanonu tego obrzadku. co do imienia tez nie bedziemy zbyt ortodoksyjni :p Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Marceli, 15.03.04, 09:05 krzychut napisał: > I nie musi mieć na imię Marzanna, może być np Marzena. Qrczę, moje imię raczej z Marzeną nic wspólnego nie ma... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Marceli, 15.03.04, 09:41 przecież pisałem, że imię nie ma tu nic do rzeczy, może być, ja wiem: Dolly lub Zdzicha albo Ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Marceli, 15.03.04, 09:43 krzychut napisał: > przecież pisałem, że imię nie ma tu nic do rzeczy, może być, ja wiem: Dolly lub > > Zdzicha albo Ziuta. Och,Ziuta!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Marceli, 15.03.04, 09:48 krzychut napisał: > No to topimy Ziutę !!!!!!!!!! :)))) Tylko żebyś z nią do Wisełki nie wpadł..., bo się przeziębisz i wogóle... ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Marceli, 15.03.04, 11:23 to.ya - przecież piszę wyraźnie - wanna z ciepłą wodą a potem wyzysk człowieka przez człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Marceli, 16.03.04, 02:21 krzychut napisał: > a potem wyzysk człowieka przez człowieka. proponuję odwrotnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya ;))) 15.03.04, 17:00 krzychut napisał: > Ja bym jednak odwrócił kolejność, to znaczy najpierw wrzucił do wody (najlepiej > > ciepłej w wannie) Wieczorem się pomoczę w ciepłej wodzie z pianką ;)))) mmmmmmm.... I sama się do wanny wrzucę :P :P Odpowiedz Link Zgłoś