Gość: mada IP: *.ghnet.pl 01.08.10, 05:58 cała jestem w h&m:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gieekaa Re: W modzie wszystko można, byle z wolna i z ost 01.08.10, 09:44 Te buciki wyglądają szalenie wygodnie i muszą być bardzo wytrzymałe. Odpowiedz Link Zgłoś
mondego1 Re: bleeeeeee 08.08.10, 21:18 ale ma haluksy i po co je pokazuje, chyba ze ortopeda kazal wietrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: W modzie wszystko można, byle z wolna i z ost 01.08.10, 09:59 ta ,,stylistka" z Paryża wygląda mocno przeciętnie. jak 90% ludzi, których można spotkać na ulicy. nuda panie, nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_i_co? W modzie wszystko można, byle z wolna i z ostrożna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 11:44 Własciwie o co chodzi? Wszystko na czarno, nie jest to żaden "modowy wynalazek", a w dodatku pani A. w czerni jest nie najlepiej. Takie sandały do miasta się nie nadają, chyba że pani wyszła tylko pozować na plantach, albo jest przyzwyczajona do chodzenia boso. Raczej mogą stanowić przykład "modowego niewolnictwa", bo takie cosie się w tym sezonie nosi, niezależnie od sensu. Okulary źle dobrane do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter W modzie wszystko można, byle z wolna i z ostrożna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 15:59 niestety w przypadku panny Adrianny efekt wyszedł godny pożałowania. wiadomo, że dzisiaj każde chce być indywidualny, ale czasem pasowałoby spojrzeć w lustro przed wyjściem z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieistotny Re: W modzie wszystko można, byle z wolna i z ost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 16:34 Kicz, tandeta, chłam i szmira. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Częstochowa W modzie wszystko można, byle z wolna i z ostrożna IP: *.net.stream.pl 01.08.10, 20:09 Fatalnie. Okulary źle dobrane do twarzy, za duże, sprawiają wrażenie jakby oczy były znacznie wyżej niż są w rzeczywistości. Torebka nie pasuje do ubioru pod kątem stylu i koloru (zbyt jasna). Rada: dopasować okulary, inny model i wielkość. Torebkę wymienić na ciemniejszą, np głęboki błękit, materiał: lakierowana skóra. Pozdrawiam Paw.-ka S. z Krakowa. Mam nadzieję, że mnie czytasz Słońce :* Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: W modzie wszystko można, byle z wolna i z ost 12.09.10, 15:54 Chaotyczny mi się wydaje ten zestaw, i to bynajmniej nie dlatego, że spódnica pasuje do koszulki tylko kolorem. Zamysłu nie czaję po prostu, bo ani to dobrane do sytuacji, ani do osoby, ani nie tworzy jakiejś rewolucyjnej całości. Ot, przypadkowe zestawienie ciuchów. A takie koszulki najlepiej wyglądają na męskich manekinach, bo kobieta najczęściej płaska nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu W modzie wszystko można, byle z wolna i z ostrożna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:31 brzydkie stopy należy ukrywać, a nie eksponować w odkrytym obuwiu. Ten model sandałów nadaje się tylko dla pań o pięknych zadbanych stopach, bez zniekształceń, oraz do DŁUUUGICH nóg. A "stylistka" z Paryża nie ma ani długich nóg, a tym bardziej pięknych stóp. Całość bardzo przeciętna. Nie obejrzałbym się na ulicy, są fajniej ubrane dziewczyny. Zauważyłem, że autorka tego działu przejawia tendencję do eksponowania brzydoty i łachmaniarstwa rodem z najtańszego dziadeksu-lumpeksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: W modzie wszystko można, byle z wolna i z ost IP: 77.236.16.* 04.03.11, 19:39 co do Pani Ałtorki Francuz to z litości przemilczę... a kobieta ze zdjęcia wygląda - pomijając szmaty w które jest owinięta - to owszem owszem - całkiem kobieco :-) /tzn łóżkowo/ Odpowiedz Link Zgłoś