Dodaj do ulubionych

Jelcze 120M

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.03.04, 02:06
W zwiazku z ilostanem jelczy 120M (34 z 40 na woli oraz 72 z 90 na
bienczycach) powiedzcie mi co sie stalo z tymi wozami? Ktore zostały
skreslone z taboru? Ktore zostały sprzedane Tesco. Najlepiej piszcie
konkretne numery boczne.
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Jelcze 120M 25.03.04, 22:53
      Gość portalu: ruppert napisał(a):

> Ktore zostały sprzedane Tesco.

Żadne :P
      Część pojechała bodajże do PKM Świerklaniec (albo gdzieś do GOPu), 2 jeżdżą w
      barwach jakiegoś prywaciarza do Carrefoura w Borku Fałęckim, a reszta to nie
      wiem. Ilostan taboru masz tutaj:
      www.psmkms.ipx.pl/autobusy.htm
      Po brakujących numerach widać, które wozy zostały już skreślone ze stanu :)
      • Gość: ruppert Re: Jelcze 120M IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.03.04, 00:37
        Jak to zadne? Jezdza Jelcze 120M na tesco bez numerow tylko z tylu na szybie
        pisze MALGOSIA czy cos takiego... przynajmniej jednego widzialem ja, a kumpel
        mi o tym powiedział. Ilostan dobry, przyda sie ;)
        • Gość: Locutus NAUKA CZYTANIA - SUGEROWANY POWRÓT DO PODSTAWÓWKI IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.03.04, 04:03
          No to kuba wyraźnie napisał, że niektóre JEŻDŻĄ W BARWACH JAKIEGOŚ PRYWACIARZA
          DO KALAFIORA W BORKU...

Nauczcież się czytać, dżizzz...

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: ruppert Re: NAUKA CZYTANIA - SUGEROWANY POWRÓT DO PODSTAW IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 28.03.04, 01:53
            Racja racja! Ale te rady nie potrzebne... troche smiesznie brzmia! :)
            • Gość: Locutus Re: NAUKA CZYTANIA IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 29.03.04, 00:00
              A bo ja w ogóle jestem taki śmieszny człowieczek... a czasami miewam zły humor
              i tak to potem wygląda :-)

Pzdr.
              LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka