trooly 09.06.11, 16:44 Słonie są przymilne, mają długie i duże trąby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Słonie 10.06.11, 08:54 I po co zabieramy im przestrzeń do życia, żeby pozłorzeczyć na zwierzaki? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Słonie 10.06.11, 13:10 Zabieranie przestrzeni życiowej jest wynikiem naturalnego procesu ewolucji. Wszystko się rozrasta, a następnie kurczy. Zakładam np., że jesteś facetem, czyli po części zwierzakiem. Później następuje pier-dut... Słoń wciąga trąbą olbrzymia masę wody, nie sprawdzałem ile litrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Słonie 10.06.11, 14:49 Czyli co? Wytłuc, bo zdemolowały kilka sklepików? A może zapewnić im antykoncepcję, żeby ludziom w drogę nie wchodziły, ale były jednak. Woda wciąga mówisz... no wciąga, po to ma trąbę. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Słonie 10.06.11, 22:59 Przeciwnikiem antykoncepcji jestem, kocham przyrodę, zwierzęta, gady, ptaki i fajne kobiety. Wiedz, że słonie posiadają trąby również z innych powodów, ale to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Słonie 11.06.11, 08:07 A ja nie jestem przeciwnikiem. Kocham natomiast to samo, co TY. Fajnie Cię było znów spotkać, Trooly. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Słonie 11.06.11, 23:59 Dzięki, za fajność. Zawieszony jestem - w cyberprzestrzeni, ale występuję w niej, jako jednostka, nie jestem podłączony szeregowo, stanowię niezależne źródło emisji. Dlatego miło, gdy jednostka z innego układu wysyła ładunki dodatnie, Ty raczej nie jesteś HAL 9000. Słonie są ok. Deszczyk też bywa ok. Równowaga jest ok, dlatego nadal i jeszcze - jestem. Pozdrawiam, Wampirze. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Słonie 12.06.11, 07:22 Dziękuję Trooly, pozdrówki serdeczne wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś