Dodaj do ulubionych

Mongolska rodzina w drodze po obywatelstwo

30.06.11, 10:38
Witajmy więc w Polsce fajnych nowych obywateli.

A tak, na marginesie: w trosce o przyszłą siłę i zasobność kraju, może by się rząd zajął programem ściągania do Polski imigrantów?
INTELIGENTNYM programem, dla INTELIGENTNYCH imigrantów (takich jak rodzina Batdavaa), nie takim bajzlem jaki sobie zafundowała n.p. Francja.
Obserwuj wątek
    • anteas Mongolska rodzina w drodze po obywatelstwo 30.06.11, 10:56
      Byle tylko nie ściągali mongolskich muzumanów.
      • Gość: Daszdamber Re: Mongolska rodzina w drodze po obywatelstwo IP: *.ghnet.pl 30.06.11, 12:19
        A skąd w Mongolii muzułmanie? Co ty robiłeś w szkole nieuku?
        • anteas Re: Mongolska rodzina w drodze po obywatelstwo 30.06.11, 15:51
          Najpierw żuć okiem na wikipedie, a potem popisuj się swoją "wiedzą" i "pomyślunkiem"
          • imw Ty rzuciłeś ? 30.06.11, 17:48
            buddyzm to nie islam
            • anteas buddyzm to nie islam 30.06.11, 20:31
              Wiadomo że buddyzm to nie islam. Ja piszę o islamie nie o buddyżmie. Nie wiem, czy tak ciężko zauważyć, że w mongolii są nie tylko buddyści?
              • imw wiesz ilu jest tam muzułmanów? 30.06.11, 21:02
                5% ... czyli tylu ilu np. w Szwajcarii ale mniej niż we Francji
                • anteas Wiem 01.07.11, 09:51
                  Coś się pogubiłeś z tymi procentami. Dane z wiki:
                  Mongolia; ludność' 2 736 800 procent muzułmanów; 4,5 ilość muzułmanów; 123 156
                  Francja; ludność; 64 667 000 procent muzułmanów; 10 ilość muzułmanów; 6 466 700
                  Szwajcaria; ludność; 7 725 200 procent muzułmanów; 4,3 ilość muzułmanów; 332 183,6

Z tego wynika, że chociaż w liczbach bezwzględych w szwajcarii jest więcej muzułmanów, to w mongolii stanowią oni jednak trochę większy procent ludności. Natomiast Francja ma dużo więcej muzułmanów niż mongolia i szwajcaria razem wzięte. Nawet więcej niż na przykład jordania. Zresztą nie bez racji mówi się że Francja jest największym muzułmańskim krajem w europie
                  • imw nie pogubiłem się 01.07.11, 12:54
                    moje dane też są z wiki, ale nie z polskiej wersji
                    • anteas Re: nie pogubiłem się 01.07.11, 15:53
                      No to fajnie! Okazuje się, że w każdej wersji językowej wiki są inne informacje. Do kitu z taką encyklopedią!
    • Gość: szamot Re: Mongolska rodzina w drodze po obywatelstwo IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 11:20
      Co za kraj ???????? Tysiące papierków zero zdrowego rozsondku :(
      i dziesiątki godzin bezsensownej pracy urzędników!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka