Gość: Waldi Re: Skargi na wykładowcę po omdleniu na egzaminie IP: 67.23.128.* 04.07.11, 21:00 spokojny.zenek napisał: > ...te kilkanaście osób wypisujących tu różne idiotyzmy i > obrażających mnie (i innych dyskutantów) to najprawdopodobniej jedna lub dwie > osoby, co łatwo poznać po tym, ze piszą spod trzech adresów. Kilkanaście osób, jedna lub dwie osoby, spod trzech adresów... Możesz napisać jaśniej, o co ci chodzi? Jakoś umyka mi twoja logika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamzik Skargi na wykładowcę po omdleniu na egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 22:22 Osoba prowadząca zajęcia na uczelni ze studentami powinna być wysokiej klasy fachowcem, specjalistą i autorytetem w swojej dziedzinie. Może i ten doktor nim jest. Zachowanie jego i liczne wcześniejsze skargi na na niego, świadczą jednak, że zupełnie nie nadaje się on do pracy dydaktycznej. Wykładowca powinien być wzorem dla studentów, dawać swoim postępowaniem przykład. Praca powinna mu dawać przyjemność, a młodym ludziom satysfakcję ze studiowania. Ten doktor znalazł jednak satysfakcję w poniżaniu i zastraszaniu studentów. Lubił ich upodlić, zgnoić. Wywyższał się ponad nich, pokazywał kto tu rządzi. Ten człowiek w ogóle nie nadaje się do pracy z ludźmi. W każdym zespole po tygodniu byłyby z nim problemy. Powinien iść do psychiatry i leczyć się, a z uczelni dostać dożywotni zakaz pracy dydaktycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Skargi na wykładowcę po omdleniu na egzaminie IP: *.geol.agh.edu.pl 07.07.11, 10:15 wpłynęła skarga ale czy miała ona podstawę? Skoro na prowadzącego skarży się 20 osób a pozostałe 80 nie to czy aby na pewno wina jest po stronie wykładowcy? łatwo rzucać oszczerstwa - patrz pan Ziobro i Lekarz, później nikt nie czyta wyjaśnień i przeprosin. Grupie 120 osób trudno dogodzić wszystkim, jeśli to potrafisz to jesteś polityk, bez zasad który mówi to co chcesz usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Zły to objaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 19:33 Do edu : Pisze :"wszyscy negatywnie oceniali twoją pracę dydaktyczną" Nie wszyscy negatywnie oceniali moją pracę dydaktyczną ale bali się to mówić otwarcie . To wyszło potem , np na NK przysyłane podziękowania plus ... przeprosiny innych . A dyrektorka - w jednej ze szkół - kiedy rozmawialiśmy o patologii w szkołach w jej gabinecie , nachyliła się do mnie i cicho powiedziała " taki jest status ucznia " . Czy coś ci to mówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: jesteś żenujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 22:28 To kolejna podróbka osoby, która jako pierwsza / i jedyny raz /użyła nicka "edu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: jesteś żenujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 08:52 Użyłem tego nicka o 22.28. Więcej nie pisałem. Tymczasem po kilku minutach pojawiły się dwa obraźliwe posty tego samego nawiedzionego " wielonikowca" pospisane tez A.L. Korzysta z tego, że pokazujący się IP jest taki sam. Podrabia tylko takie osoby: edu, Hanka itp. One też mają taki sam IP. Proszę zauważyć, że pierwsze posty osób podpisane tymi nickami są merytoryczne i dotyczące tematu wątku. Wszystkie następne to fałszywki, są obraźliwe, wulgarne nic nie wnoszące do tematu. Zastanawiam się, od czego jest moderator? Czyżby miał jakiś interes w utrzymywaniu na forum wulgarnych i pełnych agresji postów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: no i ok IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 10:20 Studenci zacznijcie się uczyć a nie donosić jak SB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Skargi na wykładowcę po omdleniu na egzaminie IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 12:11 Jeżeli będą tak szkolić się studenciaki na inżynierów to nie dziwię się że najważniejsze jest kombinowanie i aby jakoś było a nie wiedza. Inżynier kiedyś to był ktoś prawie jak profesor a teraz można kupić dyplom a jak nie da się to wykorzystać okazję aby ułatwić sobie życie. Prokurator powinien zainteresować też studentami w końcu oni też mają obowiązek udzielić pomocy tej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś