Gość: j 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 01:18 no właśnie, gdzie w krakowie można kupić trampki conversy?? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: conversy 02.06.04, 01:22 wszystko chyba w zakopiance,dresy,złote łańcuchy.Solaria to te pięciolampowe,a czarne beemki na giełdzie-baterflaje w militariach na Długiej!!!;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: conversy 02.06.04, 10:31 chyba jestem malo "trendy" albo nie na topie, bo nie wiem, jakie to trampki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j 23 Re: conversy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 11:34 kremoofka napisała: > bo nie wiem, jakie to trampki? zwykła trampki z białymi gumowymi nosami, klasyczne tylko że nie made in china ale firmowe, ni i oczywiście nie majace nic współnego z grupą docelową do jakiej przyporządkował mnie osobnik powyżej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjork Re: conversy IP: *.77.classcom.pl 02.06.04, 12:55 wiesz co ja mysle ze w kazdym sklepie obuwniczym przy rynku z obuwiem sportowym... na pewno w bramie na florianskiej (kolo skate shopu i skepu nike) nio i widzialam tez na grodzkiej kolo Kredensu... Odpowiedz Link Zgłoś