Dodaj do ulubionych

Mamy z dziećmi mile widziane na rekolekcjach

IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 22:21
Przepraszam, może to dość dziwne ale ja o 10.30 droga Pani jestem w pracy. Schemat po katolicku, jak jest dziecko to mama w domu, inaczej nie uznają. Dla mam pracujących alternatywy brak.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Mamy z dziećmi mile widziane na rekolekcjach IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 23:02
      Nie wiem skąd to polskie czepialstwo? Zacząć trzeba od czegoś a jak się sprawdzi to rozwijać formułę. Myślę, że godzina jest ok, zwłaszcza ze względu na dzieci. Już sobie wyobrażam kilkanaście maluchów zmęczonych i marudnych, na spotkaniu o 18.
      A dla chcącego nic trudnego. Jak pracująca mama idzie na rekolekcje dzieckiem zajmuje się jego ojciec. A potem wymiana. Wszystko się da zorganizować. Ale najłatwiej od razu krytykować.
    • anndelumester A dla ojców z dziećmi też będą?nt 09.03.12, 23:19

• Gość: Meggann Dominikanie IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 02:41
      To przez waszą durną akcję do dominikanów zaczeli ściągać rodzice z dziećmi, którym się wydaje że kosciół to disneyland. Dzieciaki są puszczane sampopas, krzyczą, biegają, jedzą, przynoszą zabawki i hałasują a rodzice udają głuchych kompletnie olewając to że są na mszy a obok inni ludzie chcieli by się pomodlić lub usłyszeć kazanie. Jak ksiadz zwraca uawagę i prosi o pilnowanie dzieci to też się go olewa.
    • Gość: zenek Mamy z dziećmi mile widziane na rekolekcjach IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 06:30
      po co tam chodzić co roku to samo gadają i z tego żaden pożytek....
    • Gość: Aga Re: Mamy z dziećmi mile widziane na rekolekcjach IP: 213.134.163.* 13.03.12, 12:26
      Dla mam pracujących jest wiele "ofert" rekolekcyjnych - m.in. rekolekcjach dla kobiet, które właśnie trwają, też w parafii św. Józefa. Jest jeszcze szansa dołączyć lub posłuchać on-line: jstryczek.blox.pl/html
    • Gość: strzodka Re: Mamy z dziećmi mile widziane na rekolekcjach IP: 213.134.163.* 15.03.12, 22:58
      Proponuje w takim razie zajęcia z ćwiczeń dla mam z dziećmi w parku Jordana w środy o 16. Więcej informacji pod adresem email aktywny.krakow@gmail.com
      2 propozycja - domowy Kościół - są to spotkania dla małżeństw raz w miesiącu, można przyjść z dzieckiem jest miło i przyjemnie. Kontakt strzoda.agnieszka@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka