longwehicle 02.07.04, 00:03 Knedliki dostały w dupę,wyrobnikom wała!!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:05 przeciez czesi to narod blizszy naszemu, popatrz na grekow Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:08 Dlatego przekupili Millera,zabrali 5 km kwadratowych powierzchni pod autostradę i wydymali nas na miliony euro!!!.przecież oni zawsze byli fałszywi wobec nas-a Kużwa Cieszyn???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:10 chlopie to ty zyjesz jakims dawnymi czasami z tym cieszynem, to samo by niemcy mogli pwoeidziec o nas ze im szczecin ukradlismy Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:14 a ja nie cierpię knedlików tak jak i ruskich.....pierogów!!.i ch......j!!;o{))). To są sprzedajne wszy i koniec.Kazdy ma prawo do swojego zdania!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 00:17 a jak polacy podpieprzyli czechom zaolzie przed wojna to bylo ok?? twoja argumentacja jest co najmniej smieszna long.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:20 Z którego podręcznika Masdz te rewelacje???. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:56 wez mnie nie rozsmieszaj, pazdziernik 38' wojsko polskie zajmuje z rozkazu rydza-smiglego zaolzie, zadnego znaczenia strategicznego dla czechow ono nie mialo, po prostu skorzystalismy przy okazji ukladu w monachium i wzielismy troche dla siebie. nawet churchill sie smial.. jest to taki sam przyklad na glupie zagrania Polakow w historii, jak ty podajesz te w wykonaniu Czechow- kazdy popelnia bledy, ale ile mozna pamietac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:26 Czytałes ostatnio o sprwaie zwrotu Polsce kilkuset hektarów ziemi ????.Czesi powiedzieli nam wała!!!,ja będąc premierem nie dupolixem na pytanie o pas tranzytu autostradowego powiedziałbym Czechom do mikrofonów i dla prasy:>>" Knedle zróbcie mi LASKĘ!!!!!""".Laska łączy ludzi !!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:28 to by cie odwołali i to chyba szybko Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:41 ale najpierw musieliby mi zrobić laskę!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMART Re: ella Hellas !!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:36 chyba na drutach Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 01:40 Nie życzyłbym Ci abyś tym drutem dostał w buzię,wyglądałbyś do końca życia jak słynny Quasimodo-dzwonnik z Notre Damme!!!;o{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMART Re: ella Hellas !!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:41 miałeś iść spać. do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 08:13 i oczywiście winni temu wszystkiemu sa piłkarze. Weź się czasem zastanów zanim napiszesz. A nie - przelewasz na wszystko i wszystkich swoja niechęć. Niedobrze się robi :| _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 11:47 A Pamiętasz wojnę futbolową!!!.Wszystkiemu byli winni piłkarze i ich prezydenci!!. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 12:57 A pamiętasz kiedy to było? Mnie wtedy nie było nawet w planie pięcioletnim ;o Ani żadnym innym też. A pamiętasz, gdzie to było? Tam się wszyscy wciąż wyżynaja o wszystko. A my żyjemy na teoretycznie cywilizowanym kontynencie. Mniej lub bardziej. Wojny - poza rozrubami pseudokiboli - z powodu futbolu tu nie było i raczej futbol z polityką gospodarczą państw wiele wspólnego nie ma (ma oczywiście, do pewnego stopnia, do jakiego wszystko w dzisiejszych czasach ma związek z gospodarką, ale nie bardziej). Dlatego po prostu łączenie sportu i naprawdę pięknej gry i widowiska ze swarami na tle obleśnej polityki uważam za niesmaczne. Hawgh, rzekłem. _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 21:37 Witaj garg-ulku!!! Staram się nie mieszać tych dwóch spraw,poprostu zapytano mnie czemu nie lubię czechów-odpowiedziałem,szanuję Slowaków,są bliżsi mojemu sercu,tak samo za komuny dostawali w dupę, a Czechom ptasiego mleka nie brakowało!!.Bo to są knedliki !!!. Odpowiedz Link Zgłoś