Dodaj do ulubionych

ella Hellas !!!!!!

02.07.04, 00:03
Knedliki dostały w dupę,wyrobnikom wała!!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:05
      przeciez czesi to narod blizszy naszemu, popatrz na grekow
      • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:08
        Dlatego przekupili Millera,zabrali 5 km kwadratowych powierzchni pod autostradę
        i wydymali nas na miliony euro!!!.przecież oni zawsze byli fałszywi wobec nas-a
        Kużwa Cieszyn????
        • Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:10
          chlopie to ty zyjesz jakims dawnymi czasami z tym cieszynem, to samo by niemcy
          mogli pwoeidziec o nas ze im szczecin ukradlismy
          • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:14
            a ja nie cierpię knedlików tak jak i ruskich.....pierogów!!.i ch......j!!;o{))).
            To są sprzedajne wszy i koniec.Kazdy ma prawo do swojego zdania!!!.
            • Gość: 7 Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 00:17
              a jak polacy podpieprzyli czechom zaolzie przed wojna to bylo ok?? twoja argumentacja jest co
              najmniej smieszna long..
              • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:20
                Z którego podręcznika Masdz te rewelacje???.
                • seven Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:56
                  wez mnie nie rozsmieszaj, pazdziernik 38' wojsko polskie zajmuje z rozkazu rydza-smiglego
                  zaolzie, zadnego znaczenia strategicznego dla czechow ono nie mialo, po prostu skorzystalismy
                  przy okazji ukladu w monachium i wzielismy troche dla siebie. nawet churchill sie smial.. jest to
                  taki sam przyklad na glupie zagrania Polakow w historii, jak ty podajesz te w wykonaniu
                  Czechow- kazdy popelnia bledy, ale ile mozna pamietac!!!
              • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:26
                Czytałes ostatnio o sprwaie zwrotu Polsce kilkuset hektarów ziemi ????.Czesi
                powiedzieli nam wała!!!,ja będąc premierem nie dupolixem na pytanie o pas
                tranzytu autostradowego powiedziałbym Czechom do mikrofonów i dla prasy:>>"
                Knedle zróbcie mi LASKĘ!!!!!""".Laska łączy ludzi !!! ;o{))).
                • Gość: Czechy Re: ella Hellas !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:28
                  to by cie odwołali i to chyba szybko
                  • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 00:41
                    ale najpierw musieliby mi zrobić laskę!!!.
                    • Gość: SMART Re: ella Hellas !!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:36
                      chyba na drutach
                      • longwehicle Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 01:40
                        Nie życzyłbym Ci abyś tym drutem dostał w buzię,wyglądałbyś do końca życia jak
                        słynny Quasimodo-dzwonnik z Notre Damme!!!;o{)).
                        • Gość: SMART Re: ella Hellas !!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:41
                          miałeś iść spać.
                          do jutra.
        • garg_ul LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 08:13
          i oczywiście winni temu wszystkiemu sa piłkarze.

Weź się czasem zastanów zanim napiszesz. A nie - przelewasz na wszystko i
          wszystkich swoja niechęć. Niedobrze się robi :|

Wirusy - bo gdzieś się muszę
          reklamować ;o
          • longwehicle Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 11:47
            A Pamiętasz wojnę futbolową!!!.Wszystkiemu byli winni piłkarze i ich
            prezydenci!!.
            • garg_ul Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 12:57
              A pamiętasz kiedy to było? Mnie wtedy nie było nawet w planie pięcioletnim ;o
              Ani żadnym innym też. A pamiętasz, gdzie to było? Tam się wszyscy wciąż
              wyżynaja o wszystko. A my żyjemy na teoretycznie cywilizowanym kontynencie.
              Mniej lub bardziej. Wojny - poza rozrubami pseudokiboli - z powodu futbolu tu
              nie było i raczej futbol z polityką gospodarczą państw wiele wspólnego nie ma
              (ma oczywiście, do pewnego stopnia, do jakiego wszystko w dzisiejszych czasach
              ma związek z gospodarką, ale nie bardziej).

Dlatego po prostu łączenie sportu i naprawdę pięknej gry i widowiska ze swarami
              na tle obleśnej polityki uważam za niesmaczne. Hawgh, rzekłem.

Wirusy - bo gdzieś się muszę
              reklamować ;o
              • longwehicle Re: LKW MAsz całkowitą rację - 02.07.04, 21:37
                Witaj garg-ulku!!!
                Staram się nie mieszać tych dwóch spraw,poprostu zapytano mnie czemu nie lubię
                czechów-odpowiedziałem,szanuję Slowaków,są bliżsi mojemu sercu,tak samo za
                komuny dostawali w dupę, a Czechom ptasiego mleka nie brakowało!!.Bo to są
                knedliki !!!.
    • klymenystra Re: ella Hellas !!!!!! 02.07.04, 12:56
      buhuuuuuuuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka