Dodaj do ulubionych

Nadchodzi burza

IP: 80.55.181.* 22.07.04, 17:12
KRAKÓW+NOC=BURZA
Obserwuj wątek
    • Gość: greta Re: Nadchodzi burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:42
      i bardzo dobrze ja tylko na nia czekam, goraco mi..
      • Gość: greta Re: Nadchodzi burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:18
        i co z ta burza?????????
        • Gość: Ostrzegam??! Nie dana Krakowowi burza!!! IP: 80.55.181.* 23.07.04, 10:57
          No i wczoraj wieczorem pędziła do Krakowa sobie burza - no i tuż przed miastem
          rozpadła się, znikła (chyba macie tam jakiś system obronny przed burzami?) -
          ale trochę chociaż powiało, nie???
          Znowu Kraków ocalony... Ostatni dzień parówy...
          Pozdr z zimnego (brrr!) i mokrego zAchodu...
          • Gość: greta Re: Nie dana Krakowowi burza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:05
            powialo ,oj powialo i teraz zapowiada sie ze bedzie burzowalo..;))
          • stary71 Re: Nie dana Krakowowi burza!!! 23.07.04, 11:17
            Gość portalu: Ostrzegam??! napisał: chyba macie tam jakiś system obronny przed
            burzami? -
            --------
            nieee, to tylko stary szaman na Wzgórzach Tenczyńskich; akurat wczoraj był
            trzeźwy...
            • Gość: Ostrzegam??? Re: Nie dana Krakowowi burza!!! IP: 80.55.181.* 23.07.04, 14:36
              stary71 napisał(a):
              >nieee, to tylko stary szaman na Wzgórzach Tenczyńskich; akurat wczoraj był
              trzeźwy...

Wiedzaiałem, że coś-ktoś się kryje w tych mrocznych lasach Wzgórz Tenczyńskich.
              Uroki krakowskiej ziemi - legendy wciąż żywe...
              Będąc w tych okolicach, widzałem (chyba) dziewczynę szamana - cud natury z
              ciemnej prapuszczy...
              • zielonki Re: Achtung 09.08.04, 17:16

• Gość: greta Re: Achtung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:55
                  ..już chyba przeszła
                • Gość: Ostrzegam... Pozor IP: 80.55.181.* 09.08.04, 19:01
                  Nad vašim územi same přeháňky nebo bouřky. A na zachodzie (ňe na Slezsku) sucho
                  i mnie coś jakoś suszy!!!
                  Zdravim vas.
                  • Gość: drewniany Re: Pozor IP: *.veranet.pl 09.08.04, 19:06
                    To miala byc ta burza? To ja juz zszedlem do schronu,zapasy ,konserwy, puszki z
                    piwem,radiostacja,dmuchana lala,testament-wszystko to uruchomilem
                    niepotrzebnie...:)
                    • Gość: greta Re: Pozor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:15
                      ..nie masz co sie martwić, jak przyjdzie nastepnym razem przynajmniej dmuchana
                      lala sie tak szybko nie zluzyje..
                    • Gość: Ostrzegam... Re: Pozor IP: 80.55.181.* 09.08.04, 19:26
                      Nie każda burza = katastrofa.
                      A mnie dalej suszy... Ale chyba zaraz i tu popada...
                      • Gość: drewniany Re: Pozor IP: *.veranet.pl 09.08.04, 19:39
                        Zaiste Allah jest wielki-jeszcze raz oszczedzil ludzkosc i nie zeslal na nas
                        potopu.No to cyk!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka