Dodaj do ulubionych

dobre AUTO-SZKOŁY

24.07.04, 21:03
Teraz interesuje mnie już konkretnie jedna: AUTO-SZKOŁA Janusza Ujmy,na
ul.Orzechowej.Chodził tam ktoś,a może teraz ktoś robi tam kurs na prawko?
Będę wdzięczna za wszelkie opinie i wskazówki,a jak ktoś zna jakąś fajną
(czyli dobrą:))szkołę (tylko nie w Hucie,bo to daleko...),to też prosze o
info.
Obserwuj wątek
    • Gość: etoile Re: dobre AUTO-SZKOŁY IP: *.pl / *.77.classcom.pl 25.07.04, 12:05
      ja sie zapiaslam do Szofera na rynku podgorskim (kierujac sie opiniami i zdawalnoscia), zaczynam 30-go lipca... ciekawe jak to bedzie;)
      • serta AUTO-SZKOŁA 25.07.04, 13:22
        :))) 3 lata temu robilam prawo jazdy na B wlasnie u p.Ujmy w Borku
        Faleckim.Zajecia teoretyczne wspominam kiepsko - bardzo nerwowa atmosfera.Jazdy
        natomiast milej,choc najsympatyczniejszego instruktora juz dawno tam nie ma :(
        W zeszlym roku natmiast dorabialam sobie kategorie na A wlasnie w Rynku
        Podgorskim,w Szoferze - bardzo,bardzo milo wspomniam p.Stanislawa -
        wlasciciela,a zarazem mojego instruktora.Zatem na pewno polecam.Z tego co
        zauwazylam,instruktorow na kategorie B bylo tam kilku i wszystko wygladalo
        bardzp zachecajaco.
      • ameteora Re: dobre AUTO-SZKOŁY 25.07.04, 16:39
        Gwiazdko, a mogłabyś napisać(tu albo na maila),ile kosztuje tam kurs i czy
        wiesz ile mniej więcej ma potrwac(teoria,bo wiadomo,ze z praktyką to kazdy moze
        miec inaczej).Wysłałam tam maila z pytaniem,ale moze Ty byś mi szybciej
        odpisała :)
        I jeszcze jedna szkoła:Auto-Test na Aleksandry.Co Wy na to?

pozdrowionka
        • serta :) 25.07.04, 22:02
          Ile kosztuje kurs w Szoferze? Niestety sie nie orientuje,ja obie kategorie
          robilam jeszcze po starej cenie,a na motocykl wogole bylo taniej,bo mniej
          godzin do wyjezdzenia.Musisz sie niestety zorientowac sama :( Chyba,ze pytasz
          ile kosztuje kurs u p.Ujmy - tez nie wiem,ale jesli bym byla gdzies w poblizu
          jutro,to moge zerknac.
      • Gość: dziad kalwaryjski Re: dobre AUTO-SZKOŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:35
        Oo, tam mam blisko, a też chcę się za jakiś miesiąc zapisać. Wiele sobie
        winszują za kurs? I faktycznie dobra zdawalność? Bo przy moich wrodzonych
        zdolnościach, khe khe... Szkoda gadać.
        • Gość: dziad kalwaryjski Re: dobre AUTO-SZKOŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:36
          O Szofera na Rynku Podgórskim mi idzie.
          • ameteora Re: dobre AUTO-SZKOŁY 27.07.04, 12:06
            up
    • zielonki Re: dobre AUTO-SZKOŁY 25.07.04, 13:24
      A co wiecie o szkółce ORZEŁ?
      • Gość: ja Re: dobre AUTO-SZKOŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:16
        Chodzilam na kurs do Orla i polecam z cala odpowiedzialnoscia! :)
        Swietni instruktorzy, 0 stresu, a jak wyjdzie w praktyce-zobacze za tydzien na
        egzaminie;)

• zielonki Re: dasz znać ? 26.07.04, 23:16
          jak poszło.
    • Gość: greta Re: dobre AUTO-SZKOŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:42
      ja robilam w LOK'u na pomorskiej(plac inwalidow-dawna nazwa byla lepsza i
      ladniejsza- plac wolnosci..) dobrzy instruktorzy-zdalam za pierwszym razem..
      polecam..!!!
    • ameteora Re: dobre AUTO-SZKOŁY 25.07.04, 16:41
      :)
    • ameteora ^_^ 26.07.04, 13:55
      Dowiedziałam się,że kurs w Szoferze kosztuje 1200/+50 badanie/.Zapisy są do
      28/czyli środy/.Ten termin mi niestety nie odpowiada,będę ich za jakiś czas
      pytać o następny. Serta: w zasadzie o cenę kursu chciałam się spytać etoile,a
      nie zauwazyłam,że już wcześniej Ty się tam "podpięłaś" ;)i tak wyszło.Ale
      powiem szczerze,że to tez Twoja opinia o Auto-Szkole skłoniła mnie do
      zasięgniecia informacji o Szoferze.Na dodatek to bliżej ode mnie i bliżej do
      miasta ;) No,a skoro piszesz,że tam u p.Ujmy atmosfera nieciekawa(tzn
      rozumiem,że to tylko Twoja subiektywna opinia,ale wystarczy ;>)...Dziękuję Ci i
      szczerze,to w przyszłości (jak na razie dość odległej :>) też marzy mi się
      prawko na motory :)

A do ETOILE jeszcze raz:jak już się zacznie kurs,to pisz o swoich
      wrażeniach,ok? :) Pewnie kilka osób będzie Ci wdzięcznych

pozdrofki
      • serta kursy prawa jazdy 26.07.04, 14:26
        Owszem,to tylko moja opinia (jesli chodzi o atmosfere na zajeciach
        teoretycznych w Borku),aczkolwiek wiele osob przyznaje,ze ow pan jest bardzo
        nerwowy i chwala mu,ze nie prowadzi tez zajec praktycznych ;)
        A w Szoferze spedzalo mi sie czas bardzo milo.Poza tym maja bardziej
        profesjonalny plac manewrowy usytuowany w parku Bednarskiego,nie trzeba sie
        gniesc i obawiac,ze zarysuje sie autko o jakis niespodziewany przedmiot ;) A do
        zrobienia prawka na motor zachecam :) Nie ma to jak byc pupilkiem na placu
        manewrowym ;) powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka