Gość: zakatarzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:01 meczy mnie juz od kilku dni!!!nie bede brac zadnych farmaceutykow.....!!!inne sposoby blagam....!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb dobra, ale się nie śmiej 02.08.04, 19:47 i nie porównywać proszę do trzech zdrowasiek w piecu (chociaż widać pewne podobieństwo) więc bierzesz sól i patelnię (najlepsza jest ta gruba sól ale musiałabys jechac aż do wieliczki więć zwyczajna też może być) wsypujesz na patelnię tak około szklankę i podgrzewasz, na małym ogniu, powolutku sprawdzasz co trochę kiedy wyczujesz że jest już gorąca bierzesz zwyczajną scierkę kuchenną składasz ją na pól, sypiesz sól na srodek, i składasz boki na siebie tak aby się nie wysypywała taki pakuneczek sobie kładziesz na czoło i nos (tylko się nie poparz)i nie zasyp oczu dwa trzy dni po dwa trzy razy i poczujesz ulgę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: dobra, ale się nie śmiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:59 mozesz jeszcze robic inchalacje z rumianku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: domowe sposoby na katar 02.08.04, 20:14 Ja nie mogę! Katar w środku lata?! :~0 Cokolwiek, by się nie robiło to i tak jest jak mówi staro(...)-tradycyjne przysłowie: "Nieleczony katar trwa tylko 7 dni a leczony tydzień..." Pozdr i życzę powrotu to zdrowia!!! ARC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: domowe sposoby na katar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:28 Ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale słyszałaem, że to wynik spania na bosaka. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: domowe sposoby na katar 02.08.04, 22:09 bosak pewnie nie ma nic naprzeciwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś