Dodaj do ulubionych

wiek forumowiczów

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.08.04, 10:41
ciekawi mnie jaka jest srednia wieku stałych forumowiczów krakowskich. Czasem
pojawia sie jakaś sensowna wypowiedź, inny forumowicz błyśnie wiedzą, lecz
jakże często przebija z wypowiedzi prostactwo, głupota, w najlepszym wypadku
kłótliwośc z natury.
Obserwuj wątek
    • Gość: sabbina Ja mam bardzo mało lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:55
      Ale za to jakie doświadczenie !!!
      Głównie w udawaniu baby.
      • Gość: mikolaj7 20 lat i siedem dni IP: *.o-dsl.nextra.sk 30.08.04, 10:56
        • Gość: Morfinka i MICHAL my razem mamy 69 lat IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 11:02
          pozdrawiamy z wakacji na slowacji
      • Gość: Wękrzyn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: hahaha Re: Ja mam bardzo mało lat IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 16:16
          nastepny netowy napinacz, hehehe:)
    • bo98 Re: wiek forumowiczów 30.08.04, 11:22
      Nie uważasz, że podanie własnego wieku, to jak zdradzenie imienia w świecie Smoków?

O innych wolę nie wiedzieć,
      aby nie stracić dla siebie szacunku (w przypadku dyskusji z osobą, którą
      traktuję poważnie, a tymczasem to szczyl/siksa).

• fnord5 Re: wiek forumowiczów 30.08.04, 11:25
      no dizen dobry..ja moze stalym forumowiczem nie jestem...ale zagladam tu od czasu do czasu. osobiscie mam 20 lat. i hmm w sumei to zastanowila mnie w tym pytaniu tylko jedna rzecz..czy prostactwo. glupota i klutliwosc to sa cechy ludzi mlodych? ja bym tak nie powiedziala.... mona to przypisac temu ze sama jeszczejakos bardzo dorosla nie jestem i bronie ludzi ze swojego przedzialu wiekowego...ale mimo wszystko bede to robic..bo wystarczy sie tylko rozejrzec dookola i mozna bardzo szybko stwierdzic ze glupota, prostactwo i klutliwosc to sa cechy prawie narodowe polakow
      • Gość: leas Re: wiek forumowiczów IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.08.04, 14:51
        Masz rację. Wydaje mi się jednak, że ciekawość ducha była wywołana charakterem
        wypowiedzi wiekszości forumowiczów. Pewnie chciał się dowiedzieć czy w pewnej
        grupie wiekowej dominuje prostactwo, itp. Właściwie też jestem ciekawa komu
        częściej zdarza się napisać interesujacy post, młodziankom czy ludziom
        dojrzałym.
        • Gość: seal Re: wiek forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:59
          No, Tobie się rzadko udaje napisać coś sensownego.
          • Gość: emin Re: wiek forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:18
            srednia wyszłaby ponizej 30.

choć sadzę, ze wartałoby określic o jaki okres chodzi, bo skład forumowy sie
            stale zmienia; jestem na tym forum jakies trzy lata i duzo nicków znikło a i
            dużo sie pojawiło
            • sabbina Re: wiek forumowiczów 30.08.04, 15:21
              Gość portalu: emin napisał(a):

> srednia wyszłaby ponizej 30.
              >
              o rany boskie !!!
              same stare dziady !!!
              dramat ! średnia poni zej 30 !!!

dorzućcie do tej średniej moje 21 lat...,

może co obniży ten średni wiek, bo jest pzrerażający !
          • Gość: leas Re: wiek forumowiczów IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.08.04, 21:40
            za to ty błyszczysz intelektem
            • Gość: leas Re: wiek forumowiczów IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.08.04, 21:41
              to oczywiście skierowane było do seal.
    • Gość: greta Re: wiek forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:22
      ...jam młoda i piękna..studiuje...;p
      :))))))))))))))
    • longwehicle Re: wiek forumowiczów 30.08.04, 21:05
      Sabbina!!
      Przecież Ty Lenina do chrztu Trzymałaś!!;o{)))).
      • ligia12 Re: wiek forumowiczów 30.08.04, 21:53
        A ja jestem trochę młodsza,bo mój chrześniak to Włodziu Gomułka
    • henio56 Re: duch ! a Ty kto ? 30.08.04, 22:44
      może wcześniej podasz ile to Ty masz wiosen
      • Gość: kula szpiegula Re: duch ! a Ty kto ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 23:42
        no widzisz duch, nie powiedziales o sobie nic, henio teraz nie moze nic o tobie napisac, a w
        zwiazku z tym seal nie wyrobi sobie na twoj temat zdania (w koncu w kwestii oceny
        forumowiczow zdaje sie on na henia)
        no! zeby mi to bylo ostatni raz!;)
        • Gość: duch Re: duch ! a Ty kto ? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 31.08.04, 09:25
          Kajam się niewyobrażalnie. Wiosen? Raczej zim u mnie już wiele było, bo 42.
          Mogę zatem stwierdzić, iż dla większości forumowiczów jestem starcem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka