Gość: zdzicho IP: 80.48.253.* 09.04.02, 22:16 Ludzie!!!! Ta szkola to jedno wielkie JAJO! "przyjazna atmosfera" to jeden wielki pic na wode, wykonczą was!zastanowcie sie, wiem co mowie bo tam chodze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: VIII LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 21:18 ja skonczylam te bude w 1987 bylo extra, wspomnienia cudowne, niezly poziom nauki, ludzie sie dostawali gdzie chcieli o ile sie pzrykladali do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol SUPER LICEUM NR 8 w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 23:54 Skończyłem VIII LO w 2000 i do dzisiaj mam miłe wspomnienia. Dziś studiuje na www.geod.agh.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: VIII LO IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:28 Zdzicho czyżby prof. Zdzicho cię tak wykończył ;)?. Skończyłem ósemke rok temu i uważam że to jedno z najlepszych jak nie najlepsz LO w Krakowie (i nie chodzi mi tu o poziom nauczania :), choć wskaźnik ludzi którzy zdali tam maturę a potem się dostali na studia jest bardzo wysoki) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: VIII LO 27.06.02, 10:29 Gość portalu: ghtfuju napisał(a): > yturtu fkiysikfh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roszczyn Re: VIII LO IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 09:29 ja skończyłem tę szkołe pięć lat temu... . było naprawdę fajnie... . ludziska bardzo sympatyczni... ale to jak się czujesz w szkole, zależy w znacznej mierze od Ciebie. A uczyć się warto... i to nie tylko w VIII. Pozdrowiam Zdzicha K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: VIII LO IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.02, 20:13 A kto pamieta pana od geografii Gasinskiego ("chodzic, prosic, nadskakiwac, wyrzuca drzwiami, to wejsc oknem" - takie dostawalismy rady, jak ludzie chcieli sobie poprawiac oceny na lepsze:)))))i lubieznego Cyrulika?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 12.09.02, 21:13 no no no - mnie teraz Gas zaczyna uczyc ... wyglada na spoko - heh :)) tylko nudzi strasznie, a po za tym to jak zapytal dzis 5 osob to wszystkie dostaly 4 - wiec jestem dobrej mysli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: VIII LO IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 16.09.02, 13:24 a jeszcze pyta z lawki czy prosi pod tablice? Jak tak, to wkladaj czyste skarpetki, bo na wyglad to on zwraca uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.viii-lo.krakow.pl 17.09.02, 11:15 poki co pytal z lawki, dzieki za rade jak chodzi o skarpetki :)) (zawsze ubieram czyste)a tak w ogoel to ja sie bardziej obawiam p. Mieszkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: VIII LO IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.02, 20:51 Gość portalu: krakuska napisał(a): > poki co pytal z lawki, dzieki za rade jak chodzi o skarpetki :)) (zawsze > ubieram czyste)a tak w ogoel to ja sie bardziej obawiam p. Mieszkowskiej Eeee, nie Mieszkowskiej, ona wcale nie jest grozna! No ale uczyc sie troche zrzeba a nie wymaga niczego innego niz to co sama podaje. KLasa laska mozna z nia wszytko zalatwic! A jest jeszcze pani Peszko i Pani Kusztal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 18.09.02, 18:15 tej pierwszej nie znam, a ta druga jest - ale mnie nie uczy, jest jeszcze p. Cieciwa, wlasciwie tez nie wiem czego sie mozna po niej spodziewac. A tak apropo Gasa: trudno jest miec u niego 5 ??? w ogole to on nie wymaga zeby sie uczyc z ksiazki wystraczy zeszyt tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: VIII LO 22.09.02, 22:31 Hejus U Cieciwy musisz sie uczyc niema innej rady. A jak chcesz miec 5 z geografii to najlepiej, zebys byla chlopcem:)))) NIe pamietam juz czy pyta z ksiazki czy z zeszytyu...choc moim wychowawca byl:) A kto jest teraz dyrektorem? Peszko byla kiedys wicedyrektorka jak i Cieciwa:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAS Re: VIII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.02, 18:49 krótka charakterystyka nauczycieli: Zdzichu Kusztal, pseudo: świnka. Lepiej nie mieć z nim lekcji matematyki ; Maryja Kusztal, żona szefa, znane cytaty to "mówisz bądź, co bądź", "to jakieś herezję", "dobrze, usiądź, dziękuje" ; Gasiński, gość od gejcy, nie miałem z nim lekcji, ale ponoć bawi się pantoflami na lekcji, cytaty "dziewczynki na prawo, chłopcy na lewo"; Biernacki, fizyk, tzw "miły pan", średnia ocen z fizy u niego nie przekracza magicznej cyfry 3; Król, chemiczka, 90% lekcji opowiada o swoim synu z gimnazjum; Młot, po, cytaty "chować pinkle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: VIII LO IP: 200.4.225.* 22.01.03, 08:14 Gość portalu: zdzicho napisał(a): > Ludzie!!!! Ta szkola to jedno wielkie JAJO! "przyjazna atmosfera" to jeden > wielki pic na wode, wykonczą was!zastanowcie sie, wiem co mowie bo tam chodze A ja mam wspomnienia takie pol na pol. Bylo (jest?) tam kilku fajnych nauczycieli, z wiekszoscia dalo sie zyc, a kilka osob nadawalo sie do zwolnienia. Ja akurat uczylam sie chemii u P. Cieciwy i bylo fajnie. Nie bylo oszukiwania, zawyzania ocen na piekne oczy i generalnie na jej lekcjach bylo sympatycznie. Ale uczyc sie trzeba bylo jak jasna cholera. Milo tez wspominam P. Mlot od PO. Nic z PO nie pamietam, ale teksty pani profesor sa nie do zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: VIII LO IP: 195.150.148.* 28.04.03, 13:30 a ja sie ucze w VIII LO juz caly rok i nie wymienila bym tej szkoly na zadna inna ... nauczyciele loosik ... jasne ze sa takie przypadki jak Prof.Gas (ale przyznaje szczerze ze go bardzo lubie) ... u Pani Cieciwy ... nasza klasa sie nieuczy... i z pewnoscia bede naklaniac ludzi zeby szli do tej szkoly ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: VIII LO IP: *.chello.pl 08.06.03, 00:27 jak jestes ulizanym konformistą to wszystko bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś