Dodaj do ulubionych

sacrum profanum- requiem

IP: *.jtb.pl 26.09.04, 23:23
kto byl i mu sie podobalo????? mnie baaaardzo!!!!
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: sacrum profanum- requiem 27.09.04, 00:10
      muzyka- swietna, to oczywiste.
      oprawa- ciekawe, niektorzy znajomi krytykowali "ufo"- ale to mialo atmosfere...
      no i to kyrie eleison... mrrr
      • serta sacrum profanum- requiem 27.09.04, 00:32
        aaa ! no nie denerwujcie mnie nawet! bo tez mialam tam byc :/ fakkk !!!
    • kriss.forum Re: sacrum profanum- requiem 27.09.04, 02:46
      No nawet spoko, wstęp z tymi suwanymi maszynami był ekstra, tylko trochę za
      długi - w pewnym momencie zaczęło się to robić nudne. Wizualizacje do kitu :/
      Klimat miejsca kapitalny, "nutka całkiem si" ;) Całość oceniam pozytywnie.

--
      www.kazimierz.com
      Pozdrawiam,
      Kriss.
    • Gość: antek Re: sacrum profanum- requiem IP: *.mofnet.gov.pl 27.09.04, 17:19
      było ciekawie, fakt swiatła na suwnicach i dźwięk za długo męczące, koncert
      znakomity. a tak dodatkowo to niezłe miejsce na podobne monumentalne widowiska
      dla tylu ludzi, które mogą przyciagnąć jak teraz komplety. podkreślić trzeba
      swietną organizację. za rok chcę znowu pójść.
      • Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 01:47
        z tego co eminowa zeznała pom ijmprezie to orkiestra słabiutka, oj słabiutka

a spektakl i owszem, jako nowość w Krk to całkiem całkiem
        • klymenystra Re: sacrum profanum- requiem 28.09.04, 16:45
          no tak... w koncu to tylko orkiestra z filharmonii...
          • Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:09
            klymenystra napisał: no tak... w koncu to tylko orkiestra z filharmonii

to wszystko wyjaśnia!
            ja słuchu nie mam, ale miałem kiedyś nieprzyjemnośc słyszeć filharmioników
            krakowskich

fałszowali... jesli ja to słyszałem, tzn ze naprawde źle grają
            • stary71 Re: sacrum profanum- requiem 29.09.04, 07:33
              O Boże! Nie masz słuchu? A cóżeś z nim zrobił?
              • Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:37
                ja? nic!

słoń mi rozdeptał co do atomu
                słysze tylko kiedy klaszczą ;)
                • stary71 Re: sacrum profanum- requiem 29.09.04, 11:07
                  Ale rozumiesz, co do Ciebie mówią? Poznajesz głos konkretnych osób?
                  Jeśli tak, to masz norrrrmalny słuch, nadający sie do słuchania muzyki. Trzeba
                  tylko nauczyć się słyszeć plasycznie i precyzyjnie, tak jak się ogląda dzieło
                  sztuki (obraz, rzeżba).
                  Te pieprzoty o słoniach, o 1. stopniu muzykalności, itd, to jest typowo polska
                  specjalność, nigdzie indziej nie spotykana. W Czechach a nawet w Rosji (jakoś
                  dreszcz mnie przeszedł) nikomu by nie przyszło do głowy uważać upośledzenie
                  słuchu za normę po to tylko, żeby móc stwierdzić, że jest się kaleką.
                  Pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka