Dodaj do ulubionych

bazyle z petami...

10.10.04, 02:27
potworność...młode, czasem nawet nawet niebrzydkie dziewoje,ale cóż z
tego,skoro nie potrafia bez petka wytrzymac,co przerwe, choc pare maszkow,
sztachnac sie i jezcze raz,potem chuchnąć świeżym oddechem... nie znoszę
bazyli kurzących...
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: bazyle z petami... IP: *.crowley.pl 10.10.04, 02:45
      Kto ci każe?
      Znajdź sobie starą niepalącą.
      I inny problem.
    • mtq Re: bazyle z petami... 10.10.04, 11:01
      Zgadzam się (!)
      Totalna dyskwalifikacja...
    • Gość: boom_bum Re: bazyle z petami... IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.10.04, 12:07
      skad sie wziely te bazyle? czy to od tego, ze zatrzymuje sie na nich wzrok
      bazyliszkow?
      • Gość: Krytyk Re: bazyle z petami... IP: *.crowley.pl 10.10.04, 12:30
        Gratuluję ci takich sformułowań. Nie ma co potrafisz ująć temat. Może
        rozwiniesz, co w tym złego że kobieta (dziewczyna)pali?
        • Gość: 7 Re: bazyle z petami... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 16:29
          nic zlego, sama wrecz radosc, milo, zdrowo i pachnaco chcialoby sie powiedziec..
          • Gość: Krytyk Re: bazyle z petami... IP: *.crowley.pl 10.10.04, 16:35
            Dla mnie młoda, ładna kobieta zapalająca papierosa jest po prostu bardzo,
            bardzo pociągająca. Zresztą kochankowie po akcie zawsze zapalają paierosa to
            taki kanon scen erotycznych. Zapalenie papierosa to podryw, seksapil, czasem
            podkreślenie czegoś. No ale co ty o tym możesz wiedzieć? widocznie jesteś za
            młody...
            • seven Re: bazyle z petami... 10.10.04, 16:48
              ja jestem mlody, peteen jeszcze mlodszy, ze o innych nie wspomne nawet ... faktycznie nie
              znamy sie na tym, sorry
              • Gość: Krytyk Re: bazyle z petami... IP: *.crowley.pl 10.10.04, 20:21
                Gratuluję dobrego samopoczucia, to forma my, co za my. Wiesz dobre samopoczucie
                sprzyja jednemu samotności w sieci, bo te bazyle z papierosami mają facetów
                a "my" siedzą w necie :-)
                • Gość: marfefka Re: bazyle z petami... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 10.10.04, 20:36
                  panie peteen, przeciez pan dobrze wie, ze niestety na takie wytwory jak bazyle
                  to wlasnie faceci leca, a takie porzadne to sa samotne... ;] i wlasnie jak to
                  pan krytyk ujal ladnie, siedza w domu i w sieci...
                  • Gość: boom_bum Re: bazyle z petami... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.10.04, 00:41
                    nie martw sie marfefka, i na ciebie tez przyjdzie kolej
            • Gość: boom_bum Re: bazyle z petami... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.10.04, 00:37
              ty jakies stare filmy ogladasz; papieros to kanon lat 50-tych, a w najlepszym
              razie jeszcze 60-tych; umarl wraz z Humphrey Bogartem
    • columbia Re: bazyle z petami... 10.10.04, 12:33
      a czy bazylom płci męskiej wolno palić?....
      jestem za równouprawnieniem, jak bazyle palą,to wszystkie ...jak nie wolno im,
      to też wszystkim....
      • Gość: 7 Re: bazyle z petami... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 16:28
        pierwszy raz slysze o bazylu plci meskiej !
        • columbia Re: bazyle z petami... 10.10.04, 18:47
          a dlaczego nie?
    • m_73 Re: bazyle z petami... 10.10.04, 13:17
      Byli palacze tak mają. Wiem coś o tym, sam paliłem przeszło 10 lat, a jak
      pozbyłem się nałogu inni palacze bardzo mnie denerwowali. Zresztą do tej poru
      dym z papierosów mi przeszkadza, a już nie palę 8 lat
    • vacare1 Re: bazyle z petami... 10.10.04, 14:36
      Ohyda, peteen ohyda, nie całuj sie z palącymi bazylami, wybieraj tylke te
      *ekologiczne*.
      A pic mogą i te inne sprawy??
      pozdrowka
      vacare
      • serta :) 10.10.04, 17:20
        to mam szanse ;) hihi ;)
      • Gość: kasia09 Re: bazyle z petami... IP: *.compower.pl 11.10.04, 10:08
        Jestem w szoku ,nie wiedziałam że w dzisiejszych czasach komuś jeszcze podobają
        się palące dziewczyny.Ta ziemista cera ,żółte zęby ,cuchnący oddech ,to jest
        pociągające?.Pomijając aspekt zdrowotny,to palenie jest niemodne ,według
        statystyk najwięcej palaczy jest wśród ludzi niewyksztalconych i z nizin
        społecznych.Dziewczyna choćby nie wiem jak dbała o siebie i używała najlepszych
        perfum, to dym tytoniowy będzie zionął z jej ust i śmierdział z ubrania.Acha
        zapomniałam jeszcze o żółtych dłoniach,ochyda.

PS.Dodam ,że nie jestem osobą samotną siedzącą ciągle na necie,bo zaglądam tu
        tylko w wolnej chwili,a mój mąż ma dokładnie takie samo zdanie o palących
        wogóle ,a o kobietach szczególnie.
        • sabbina Peteen wrócił i już stęka ...:))) 11.10.04, 10:10
          witaj dziadziu !
        • Gość: aaaa Re: bazyle z petami...do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:19
          to jesteś popieprzona i Twój mąż też.paniusia z dobrego domu.ziemista cera iid
          moze sama masz taką cere ale po czyms innym
          • Gość: kasia09 Re: bazyle z petami...do Kasi IP: *.compower.pl 11.10.04, 10:59
            Ha ,ha nie jestem żadną paniusią i wcale nie trzeba nią być,żeby być
            przeciwnikiem palenia,a mój mąż palił bardzo dlugo nawet 3 paczki dziennie,ale
            w przeciwieństwie do ciebie miał świadomość tego że palenie szkodzi i
            że "zasmradza siebie i otoczenie",dlatego rzucił to cholerstwo 5 lat temu.Swoja
            drogą palacze często nie czują od siebie tego smrodku dopóki nie rzucą.
            • Gość: kasia09 Re: bazyle z petami...do Kasi IP: *.compower.pl 11.10.04, 11:02
              A cerę mam bardzo ładną ,jak cie to tak bardzo interesuje
    • kremoofka Re: bazyle z petami... 11.10.04, 10:10
      zgadzam sie
    • kriss.forum Re: bazyle z petami... 11.10.04, 11:38
      Czemu BAZYLE? Bazyl to określenie brzydkiej dziewuchy!

--
      www.kazimierz.com
      Pozdrawiam,
      Kriss.
      • Gość: boom_bum Re: bazyle z petami... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.10.04, 12:36
        to i dobrze, ze pala - bedzie ich mniej
    • swing bazyl też człowiek! 11.10.04, 13:16
      a ile ma w życiu przyjemności?
      :-P
      • columbia Re: bazyl też człowiek! 11.10.04, 18:09
        hahaha...a to ładne! Brawo!!!
        walczmy o prawa Bazyli do życia i wolności w wyborze własnej śmierci!!!
        ; )))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka