kremoofka 14.10.04, 08:36 pochmurno, chlodno i jesiennie ale witam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swing a ja... 14.10.04, 10:41 witam ciepło i promiennie (klimat zawsze był przeciwko nam, ale przecież nie damy się) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:17 przyszłam się ogrzać i co ? w kominku nie napalone gdzie nasze szefostwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zmarzniety Re: iskierka ciepla 14.10.04, 14:21 :)))), jeszcze sie pali, ale już niedługo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:24 jak drewienko zdobędzie ? oj, boje się , że zamarznę, a iskierka płonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:37 hej, co taka cisza, nie martwcie się tak, jutro będzie dobry dzień, jesli dziś nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:48 jakoś zawsze tu na forum było, że szefostwo stawiało grzaniec, a teraz wszyscy marzniemy Odpowiedz Link Zgłoś
swing cisza? 14.10.04, 14:52 raczej - burza przed zimą! pokręcony dziś dzień... ale jak już przyjdzie ta zima - zasypie mnie biało i miękko, wytłumi wszystkie niepokoje i utuli do snu... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: cisza? 14.10.04, 14:53 białe miekkoutulenie może być bardzo przyjemne w zależności od odległości trzaskającego kominka... witaj Swing. Odpowiedz Link Zgłoś
zmarzniety Re: cisza? 14.10.04, 15:06 matematycznie : przyjemność z płonącego kominka jest wprost proporcjonalna do odległości od kominka , a odwrotnie proporcjonalna do ilości drewna. Czyli Przyjemność(P)= ilość drewna w metrach3 (d) dzielone przez odległość w metrach (S) ....P=d/s a z tego wzoru wychodzi , że PRZYJEMNOŚĆ liczy się w m2 !!!!!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swing jednak.... 14.10.04, 15:10 daleka jestem od otulenia daleka od kominka i nie ma wzoru który, określiłby rozmiar tego oddalenia Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: jednak.... 14.10.04, 15:33 to ciągle ja wbrew pozorom - cały czas uśmiecham się szeroko :-] na szczęścienikt mi dziś w oczy nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: jednak.... 14.10.04, 15:36 pisz jakby co... odwołuję się do naszej przyjaźni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: jednak.... 14.10.04, 15:39 na razie trzymamy się - ja i mój służbowy uśmiech :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:10 witam, witam czas na rozpalenie w kominku dzis piatek, dzień nadzieji na wspanialy weekend od czego zaczniemy od Nesskafe classic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:04 ach, wszyscy tak matematycznie podchodza do zycia a gdzie przyjemnosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:06 chodzi o przyjemności z rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:10 Nie upaść na duchu wśród niepowodzeń jest dowodem wielkiej , życiowej energii. do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:06 witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:42 swing by się przydala hallo, allo, może cos zaspiewacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: iskierka ciepła na dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:48 żeby tradycji stalo się zadość Odpowiedz Link Zgłoś