Dodaj do ulubionych

Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN

IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 18:54
W najbliższą sobotę o 15h z rynku dębnickiego wyruszy wielka manifestacja
przeciwko nacjonalistycznym poglądom kandydata na prezydenta V Republiki
Francuskiej Jean Marie LE PEN. Kto idzie?
Obserwuj wątek
    • separatysci_limanowscy Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 18:57
      A co Polakom do wyborów we Francji? Ciekawe, jak byście zareagowali, gdyby w
      Niemczech organizowano manifestacje przeciwko jakiemuś kandydatowi na
      prezydenta Polski?
      • Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 19:00
        Masz racje. To by moglo sie nie spodobac Polakom, dlatego przenosimy Wielka
        Manifestacje na wielkie klepisko w Limanowej Mieście. Z tamtąd NA PEWNO
        informacje do Francji nie dotrą :-)
        • separatysci_limanowscy Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 19:15
          Czy mówiąc o "wielkim klepisku", spoglądasz na krakowski rynek?
    • kuba203 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 19:13
      Z Rynku Dębnickiego? A dokąd pójdziecie? Do Tyńca? :)))
    • Gość: pablo_k Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.gemini.net.pl / 192.168.5.* 25.04.02, 19:45
      Jestem za ten facet to ciąg dalszy pochodu do władzy wszelkiego typu oszołomów,
      demagogów i populistów!!!
      • Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 22:31
        Idziemy do Rabki. Chodzilo mi o rynek w Limanowej, ale to był żart. Pablo, weź
        lekcje ortografii. Aha, manifestacja jest nielegalna.
        • bonzaj1 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 22:37
          tak i rozumiem że ty z Francji do Limanowy się wybierasz :))
          A tak na poważnie to faktycznie to bardzo niedobrze że Le Pen przeszedł do II tury ,ale jego los będzie taki jak Tymińskiego w Polsce ...
          A swoją drogą to u nas teżjest to samo ,bo niby jakie poglądy mają posłowie z LPR zwanych również TALIBAMI...i jakoś nikt u nas na ulice nie wyszedł ,no ale to Polska...
        • Gość: pablo_k Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.gemini.net.pl / 192.168.5.* 26.04.02, 19:17
          Gość portalu: Newport napisał(a):

> Idziemy do Rabki. Chodzilo mi o rynek w Limanowej, ale to był żart. Pablo, weź
          > lekcje ortografii. Aha, manifestacja jest nielegalna.
          jakbyś mógł powiedzieć gdzie jest błąd to byłbym bardzo zobowiązany...

• kuba203 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 26.04.02, 07:37
        Gość portalu: pablo_k napisał(a):

> Jestem za ten facet to ciąg dalszy pochodu do władzy wszelkiego typu oszołomów,
        >
        > demagogów i populistów!!!

Oczywiście, że tak, ale on nie ma przecie szans żadnych!
        Poza tym, jakby na to nie spojrzeć, to nie jego wina, że znalazł się w drugiej
        turze, tylko tych, co go wybrali :(((
    • Gość: PROKOCIM Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.client.attbi.com 25.04.02, 22:39
      Gość portalu: Newport napisał(a):

> W najbliższą sobotę o 15h z rynku dębnickiego wyruszy wielka manifestacja
      > przeciwko nacjonalistycznym poglądom kandydata na prezydenta V Republiki
      > Francuskiej Jean Marie LE PEN. Kto idzie?

Przeciwko pogladom czy przeciwko jemu?
      Z Krakowa do Rabki? Przylacze sie jak zapewnicie mi prowiant, napitek i riksze.
      • Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 26.04.02, 09:26
        Ja bym nie porownywal Le Pena z Tyminskim, ale raczej z Hitlerem. Adolf tez
        zostal wybrany demokratycznie a jego partia zyskiwala coraz wiecej poparcia w
        kolejnych wyborach. To dokladnie taka sama sytuacja jak we Francji z Le Penem.
        Miejmy tylko nadzieje ze koles jest za stary, zeby startowac za kolejnych 7 lat.
        Co do manifestacji, to jest zalatwiany autobus dla tych, ktorzy wymiekna po
        drodze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka