Gość: Newport IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 18:54 W najbliższą sobotę o 15h z rynku dębnickiego wyruszy wielka manifestacja przeciwko nacjonalistycznym poglądom kandydata na prezydenta V Republiki Francuskiej Jean Marie LE PEN. Kto idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
separatysci_limanowscy Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 18:57 A co Polakom do wyborów we Francji? Ciekawe, jak byście zareagowali, gdyby w Niemczech organizowano manifestacje przeciwko jakiemuś kandydatowi na prezydenta Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 19:00 Masz racje. To by moglo sie nie spodobac Polakom, dlatego przenosimy Wielka Manifestacje na wielkie klepisko w Limanowej Mieście. Z tamtąd NA PEWNO informacje do Francji nie dotrą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 19:15 Czy mówiąc o "wielkim klepisku", spoglądasz na krakowski rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 19:13 Z Rynku Dębnickiego? A dokąd pójdziecie? Do Tyńca? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_k Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.gemini.net.pl / 192.168.5.* 25.04.02, 19:45 Jestem za ten facet to ciąg dalszy pochodu do władzy wszelkiego typu oszołomów, demagogów i populistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 22:31 Idziemy do Rabki. Chodzilo mi o rynek w Limanowej, ale to był żart. Pablo, weź lekcje ortografii. Aha, manifestacja jest nielegalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 25.04.02, 22:37 tak i rozumiem że ty z Francji do Limanowy się wybierasz :)) A tak na poważnie to faktycznie to bardzo niedobrze że Le Pen przeszedł do II tury ,ale jego los będzie taki jak Tymińskiego w Polsce ... A swoją drogą to u nas teżjest to samo ,bo niby jakie poglądy mają posłowie z LPR zwanych również TALIBAMI...i jakoś nikt u nas na ulice nie wyszedł ,no ale to Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_k Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.gemini.net.pl / 192.168.5.* 26.04.02, 19:17 Gość portalu: Newport napisał(a): > Idziemy do Rabki. Chodzilo mi o rynek w Limanowej, ale to był żart. Pablo, weź > lekcje ortografii. Aha, manifestacja jest nielegalna. jakbyś mógł powiedzieć gdzie jest błąd to byłbym bardzo zobowiązany... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN 26.04.02, 07:37 Gość portalu: pablo_k napisał(a): > Jestem za ten facet to ciąg dalszy pochodu do władzy wszelkiego typu oszołomów, > > demagogów i populistów!!! Oczywiście, że tak, ale on nie ma przecie szans żadnych! Poza tym, jakby na to nie spojrzeć, to nie jego wina, że znalazł się w drugiej turze, tylko tych, co go wybrali :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: *.client.attbi.com 25.04.02, 22:39 Gość portalu: Newport napisał(a): > W najbliższą sobotę o 15h z rynku dębnickiego wyruszy wielka manifestacja > przeciwko nacjonalistycznym poglądom kandydata na prezydenta V Republiki > Francuskiej Jean Marie LE PEN. Kto idzie? Przeciwko pogladom czy przeciwko jemu? Z Krakowa do Rabki? Przylacze sie jak zapewnicie mi prowiant, napitek i riksze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newport Re: Manifestacja przeciwko Jean Marie LE PEN IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 26.04.02, 09:26 Ja bym nie porownywal Le Pena z Tyminskim, ale raczej z Hitlerem. Adolf tez zostal wybrany demokratycznie a jego partia zyskiwala coraz wiecej poparcia w kolejnych wyborach. To dokladnie taka sama sytuacja jak we Francji z Le Penem. Miejmy tylko nadzieje ze koles jest za stary, zeby startowac za kolejnych 7 lat. Co do manifestacji, to jest zalatwiany autobus dla tych, ktorzy wymiekna po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś