Gość: Mateusz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:51 hej, mam 27 lat, stan cywilny wolny :). poznalem fajną "dziewczynę", wszystko o'key, tylko, że ona ma już 32 lata, nie wiem, czy nie jest dla mnie za stara ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 18:57 daj sobie spokój...to juz stara baba jest!...zaraz zacznie sie marszczyć...biust i pośladki jej obwisną.....poszukaj sobie 18tki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz, Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:02 hm, napisałaś brutalnie, ale chyba szczerze, jak facet poznaje taką 18-stkę i jest z nią dłużej, to nawet jak kiedyś pzrekroczy ona 30 stkę i zacznie się starzeć, to przynajmniej człowiek pamięta jaka ładna kiedyś była, kobieta po 30 - stce wszystko co najlepsze ma już za sobą, choć np. dla takiego 40-sto latka wciąż jest atrakcyjna ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomskky Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 19:13 Masz racje ... taka 30 to powinna sie rodzina zajac a nie podrywy jej w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 19:13 a pewnie....32 lata to juz śmierć dla kobiety...wszystko, co najlepsze ma za soba! Odpowiedz Link Zgłoś
expert04 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 19:14 Kopieta dochodzi do szczytu możliwości seksualnych w okolicy czterdziestki, męzczyzna w okolicy 18tki... Miłe Panie pomyślcie o tym i nie dajcie się propagandzie męskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
tomskky Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 19:14 I dlatego tyle zdrad jest !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 19:15 expert04 napisała: > Kopieta dochodzi do szczytu możliwości seksualnych w okolicy > czterdziestki, > męzczyzna w okolicy 18tki... > > Miłe Panie pomyślcie o tym i nie dajcie się propagandzie męskiej! ...czyli, autor tego wątku jest już dla mnie za stary ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:40 Columbia - tu mnie zaskoczyłaś totalnie, myślałem, że napiszesz coś dokładnie odwrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 19:40 a to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:48 Żeby nie było nieporozumien, myslałem tu o wszystkich twoich wypowiedziach na tym watku nie tylko o ostsnim poscie, A dlaczego- żekłbym tak: był taki jeden co napisał teorię względności, wszystko jest względne- Ty jesteś dla mnie młódką a dla Mateusza byłabys problemem: zastara czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 19:49 a co miałam napisać na tak jawną prowokacje....albo głupote? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:02 To nie musi byc tak jak myslisz- wyobrazam sobie że taki chlopak moze miec taki problem (o ile umiem czytac to nie chodzi przeciez o Ciebie wiec czemu myslisz ze to prowokacja). Zle jesli wszystko biezemy do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:51 Wracajac do pytania- Twoj wiek w zaden sposob Cie nie dyskredytuje (przeciwnie) i nie spodziewałem sie po Tobie tak negatywnej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? 05.12.04, 20:03 daj spokój...to nie była samoocena....i nie brałam tego, co on napisał do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:21 Czuje wzburzenie- ale w porzadku. Daje spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz, Re: Czy mężczyzna 27letni jest już za stary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:05 żeby było jasne, wprawdzie jest 5 lat różnicy, ale tego nie widać :) wszystko jest miło i fajnie, tylko tak się pytam, w końcy jeszcze się nie żenimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 20:19 32 lata? hmmmm niezły wiek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 21:47 Gość portalu: Mateusz, napisał(a): > hej, > mam 27 lat, stan cywilny wolny :). poznalem fajną "dziewczynę", wszystko > o'key, tylko, że ona ma już 32 lata, nie wiem, czy nie jest dla mnie za > stara ...? No to chłopie masz szczęście.Nie daj jej uciec,takie "ryczące" trzydziestki są najlepsze.Albo jeszcze starsze,tak do 40.Po prostu poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 21:50 : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:10 columbia napisała: > : )))) No proszę,kto się pojawił.I nawet uśmiechnął:)).To na pewno do mnie,no bo niby do kogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:18 Synu jesteś w błędzie - ryczące to są czterdziestki (nie do ale ponad).. Wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:22 Tu mowa o kobietach a nie wiatrach...tatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:28 Mówię o kobietach szczylu -jestem żeglarzem śródlądowym. Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:32 Idź spać dziadziu.Bo potem nie uśniesz z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:47 megafrustrat napisała: > columbia napisała: > > > : )))) > > No proszę,kto się pojawił.I nawet uśmiechnął:)).To na pewno do mnie,no bo niby > do kogo innego. a pewnie, ze do Ciebie, myszko : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:50 A gdzie to sią podziewa moja Mysia-Pysia?;))) Nie mogę Cię jakoś zlokalizować. PS.Chyba...myszu bardziej pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 23:03 na naszym forum nudnym siedze..... Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 23:04 columbia napisała: > na naszym forum nudnym siedze..... Acha.Cinszko tam trafić bez linka. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 23:13 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573 Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:35 Hehehehe, wątek ten otworzyła oczywiscie Sabbinka :) Chce chyba wiedzieć jakie ma szanse u facetów :) Słaby kamuflaż! :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:38 Jesteś niesprawiedliwa - to jakiś Mateusz pytał o starsze kobiety - czyżbyś też miała ten problem - śmiało młodsze chłopaki są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 22:57 Tak, jestem bardzo niesprawiedliwA, ale jestem młodA i mam nadzieję, że nigdy nie będę miałA takiego problemu :) Krysia. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:01 Wszystko przed Tobą .! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 05.12.04, 23:13 Wybacz ale muszę kończyć bo Ally MacBeal się zaczyna! Ajjjjjjjjjj a ja nie wiem którą sukienkę jutro założyć! ;D -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Krysia. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 06.12.04, 00:51 jasne u progu smierci-zeby ci czasem w lozku nie zeszla, bo by bylo niemilo. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 06.12.04, 10:34 anula36 napisała: > jasne u progu smierci-zeby ci czasem w lozku nie zeszla, bo by bylo niemilo. i gdzie sie z taką starą pokazać - wstyd przed kumplami ; ) a gdzie wogóle takie stare babki sie zabiera? Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 06.12.04, 12:17 No lepiej nigdzie nie zabierać bo jeszcze się rozleci...w domu trzymać i nikomu nie pokazywać. No chyba że do "Warszawianki" na dancing raz w roku. A po pierwszym spotkaniu lepiej sobie zażyczyć aktualne badania lekarskie - coby mieć pewność że właśnie "w łóżku nie zejdzie". Ale lepiej nie narażać się na niepotrzebne stresy i unikać jak ognia pań po trzydziestce - jasna sprawa!!! W głowie się nie mieści że można być aż tak starym i jeszcze w miare normalnie funkcjonować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #2latka Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: 62.233.228.* 06.12.04, 11:39 Ty też będziesz kiedyś starym dziadem , drgi Mateuszku. Będzie 50, 60 i więcej ...i wtedy może Twoja, wychowana na Twój sposób córeczka, powie Ci: Wybacz tato, ale jesteś starym , śmierdzącym dziadem i móglbyś już umrzeć, bo Twoja emerytura nie starcza mi nawet na perfumy. I odda cie do domu starców, gdzie z innymi starymi dziadami będziesz trząśł się przy kaloryferze. I tego Ci życzę, idioto:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? nie IP: *.comnet.krakow.pl 06.12.04, 11:57 he,he, znam stare 20 i młode 50. Wszystko zależy od kobiety. Poza tym, jedni lubią trzymać za rączkę i mieć mokre majty a inni trzymać za cycuszka i być bez majteczek. Mając Twoje lata Mateuszku, też miałem taki dylemat, aż przydarzyło mi się spedzić noc z panią o dwadzieścia lat starszą. Spróbuj,i nie kieruj się w swym wyborze wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: 213.17.128.* 06.12.04, 13:35 Ja mam 28 lat i kobiety w tym wieku są juz dla mnie zbyt... wyeksploatowane, pomyśl ile ona ma juz "doświdczeń" życiowych ! Po co Ci taka stara rura ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 06.12.04, 14:34 przecież taka to by mogła być moją matką! Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? 06.12.04, 16:00 Ale pieprzysz farmazony.Aż się pęcherz ściska.30,35 lat to najfajniejsze wiekowo kobiety.Są wciąż piekne,a życiowo o niebo mądrzejsze od 20-to latek,które nadal mają kisiel w majtkach i taki sam kisiel zamiast mózgu.H56 napisał o przygodzie ze starszą od siebie kobietą.Niech ci będzie dane przeżyć coś podobnego,a będziesz czuł,że dotykasz Nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ychh Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:44 Człowieku nawet nie wiesz jak fajnie jest z taką co ma "kisiel" w majtkach i w głowie! Ja mam 27, ona 19. Ciekawe czy taka trzydziestkapiątka to jeszcze potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
scottii no niestety... 06.12.04, 16:09 Na pewno zależy od tego jakie masz plany, jeśli coś poważniejszego to zanim się odpowiednio poznacie ona może mieć już 33-35 lat, a to już troszkę za późno na dziecko. Być może nie myślisz o tym teraz, a może warto. Jeśli tylko romans to jak najbardziej - możesz się wiele nauczyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna_30_latka ozen sie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:53 Ja mam 30 lat i dopiero teraz czuje sie kobieta a nie jakims glupim podlotkiem, wszystko co najlepsze jeszcze przede mna:))) Ja jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: ozen sie !!!! 06.12.04, 20:54 Gość portalu: piekna_30_latka napisał(a): > Ja mam 30 lat i dopiero teraz czuje sie kobieta a nie jakims glupim podlotkiem, > > wszystko co najlepsze jeszcze przede mna:))) > Ja jestem za! I tak trzymaj Siostro!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fujek Re: Czy 32 letnia kobieta jest już bardzo stara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:49 Daj spokój. Z taką starą babą.... A fe... Odpowiedz Link Zgłoś