Dodaj do ulubionych

Teee,, SEVEN !

29.12.04, 21:41
tak, sobie przypomniałam, jak jakoś w czerwcu/lipcu pisałeś, coś, że
skłądaleś papiery na dwa kierunki studiów,, że na jedne (te preferowane przez
Ciebie), się nie dostałeś, i coś pisałeś, że wylądowałeś na adminsitarcji na
UJ ?

no i jak ci tam ?

pytam, bom ciekawa,

przymierzam się do zaocznej matury, no a jak pójdzie to się rozglądam za
jaimiś studiami, oczywiście na UJ !

of course - ZAOCZNE !

:)))
Obserwuj wątek
    • seven Re: Teee,, SEVEN ! 29.12.04, 21:49
      zaoczne to luzne studia, tez o nich myslalem.. spotkania raz na 2 tygodnie, czasem co 4. tylko
      potem egzaminy troche ciezkawe, bo na zajeciach sie prawie nic nie robi. ale jak masz pomysl
      na radzenie sobie z sesja, to najpewniej w ogole nie odczujesz, ze studiujesz. w sumie wybor
      masz spory, co cie tam interesuje to sobie wybierasz, placisz 2 tysiace i z glowy. hehe tylko
      podobno ujot wymyslil cos takiego, ze nastepny semestr placi sie jeszcze przed egzaminami -
      mozesz zaplacic, nie zdac sesji i kasa przepada.
      co do zaocznej administracji to nie wiem czy w ogole ktos sie na to zdecydowal, he he, niezbyt
      interesujacy kierunek, za taka sama kase mozna miec ciekawsze (chyba ze ktos studiuje, zeby
      potem pracowac w zawodzie, to moze faktycznie brac pod uwage adm.) .
      • sabbina Re: Teee,, SEVEN ! 29.12.04, 22:08
        no, ale ja się pytałam, na jakiś Ty w końcu wylądował, i jak Ci leci ?
        bo chybażeś na administracji ?

ja już prawie jestem zdecydowana [piszę poważnie ! sic],
        jak pójdzie matura zaoczna składam papiery na zaoczną filozofię,

już dokładnie sprawdziłam wszystko,

studia 5 lat, w czasie studiów 25 egzaminów, czyli coś 5 na rok, do tego dwa
        języki obce (jeden stopień bierny, drugi czynny) = nie będzie problemów z
        językami, co z resztą zobaczą ?

acha, PYTANKO ? jak oceniasz jaka jest średnia wiekowa studentow studió
        zaocznych na UJ ?

1. jacy sa najstarsi ? dużo ich ?

POZDR.
        • Gość: seven Re: Teee,, SEVEN ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.12.04, 23:59
          > no, ale ja się pytałam, na jakiś Ty w końcu wylądował, i jak Ci leci ?
          > bo chybażeś na administracji ?

jak leci to zobaczymy po sesji czyli za jakis miesiac (chyba)

> acha, PYTANKO ? jak oceniasz jaka jest średnia wiekowa studentow studió
          > zaocznych na UJ ?

chodzilem na troche zajec zaocznych stosunkow miedzynarodowych i nie widzialem nikogo kto
          by sie wybijal ze wzgledu na wiek, wszystko mlodzi ludzie, wiekszosc mysle swiezo po maturze.
          no ale wiadomo- na sali siedzi ponad 100 osob to tez i kazdemu sie nie przyjrzalem.
          co do zaocznej filozofii to chyba mam tam kumpla (nie pamietam wlasnie, czy zaoczna czy
          dzienna), wiec jak chcesz wiedziec cos wiecej to moge sie popytac.
          • sabbina Re: Teee,, SEVEN ! 30.12.04, 00:06
            stosunki międzynarodowe, mają to do siebie, że jest to bardzo modny kierunek
            wśrod licealistów, no i bardzo dużo z nich, jak się nie dostaną na dzienne
            studia, to idą na zaoczne...,

co innego z filozofią (tak sądzę),

ale, jak byś był uprzejmy i przy okazji zapytał, co i jak z zaczną filozofią
            (także pod względem wiekowym studentów) bedę zobowiązana,

:)
            • kriss.forum Re: Teee,, SEVEN ! 30.12.04, 00:13
              A tam, gdzie chcesz iść, są wstępne egzaminy pisemne czy rozmowa kwalifikacyjna?
              Jak Ci walną pisemny np. z matmy na wysokim poziomie, to możesz mieć problem z
              zakwalifikowaniem się.

--
              www.kazimierz.com
              Pozdrawiam,
              Kriss.
              • Gość: seven Re: Teee,, SEVEN ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.12.04, 00:23
                na zaoczne przyjma kazdego kto zaplaci... kto pierwszy ten lepszy i tyle, nie slyszalem o
                zadnych egzaminach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka