Gość: BBB- IP: *.policom.com.pl 06.06.02, 14:43 O kurczę. A tak pięknie się Kraaków rozwijał to teraz trzeba spłacać długi ciekawe jak wypadnie przyszłoroczny rating cześć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: RATING IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 14:48 Gość portalu: BBB- napisał(a): > O kurczę. > A tak pięknie się Kraaków rozwijał > to teraz trzeba spłacać długi > ciekawe jak wypadnie przyszłoroczny rating > > cześć Coś słyszałem że ma być BBB bez minusa:))) Chociaż to zawsze gorzej niż BBB+, nie będzie źle:)) I tak najwyższy ma Poznań:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: RATING IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 14:51 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: BBB- napisał(a): > > > O kurczę. > > A tak pięknie się Kraaków rozwijał > > to teraz trzeba spłacać długi > > ciekawe jak wypadnie przyszłoroczny rating > > > > cześć > > Coś słyszałem że ma być BBB bez minusa:))) > Chociaż to zawsze gorzej niż BBB+, nie będzie źle:)) > I tak najwyższy ma Poznań:)) Ale Poznań to WIELKOpolska, a My tu to MAŁOpolska;)) i do tego w Magistracie GOLAS;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: RATING IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:54 GOLAS ale z mostkami!!!!! I nowo załataną dziurą na Kamieńskiego!!!! I trasą kajakową na osłodę I ogłaszam konkurs bez nagród!!!: Ile dostał GOLAS za zlecenie na budowę MOSTKÓW i TRASY KAJAKOWEJ? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: RATING IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 14:58 Gość portalu: skks napisał(a): > GOLAS ale z mostkami!!!!! > I nowo załataną dziurą na Kamieńskiego!!!! > I trasą kajakową na osłodę > I ogłaszam konkurs bez nagród!!!: Ile dostał GOLAS za zlecenie na budowę > MOSTKÓW i TRASY KAJAKOWEJ? > :-))) skks Ile DOSTAŁ to nie wiem, ale myślę że jeszcze nic, natomiast za to "nic" i za te mostki, to powinien tak...z dobrym adwokatem, z osiem lat. Ale to jest pierwsze typowanie i pewnie do końca coś chętnie dołożę. A myślisz że On bierze?;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: RATING 06.06.02, 15:02 > za te mostki, to powinien tak...z dobrym adwokatem, z osiem lat. Panowie dlaczego? mi mostki bardzo do gustu przypadly i mysle, ze co jak co ale to mu dobrze wyszlo (artykulu jeszcze nie czytalem, wiec nie wiem czy nasz dlug jest realny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: RATING IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:11 Drogi Tomctracu!!! nie przeczę oba mostki są naprawdę ładne. Kotlarski nawet funkcjonalny i b. potrzebny!!!!! Ale ten drugi - nie przeczę mister - ale jak na lokalny to 3 razy za drogi i za duży a jak tranzytowy to dokąd? A blubranie o tunelu włóżmy między bajki:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: RATING IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:08 A czy GOLAS to rybka/dorsz/ co by nie brał? Po kie licho most do nikąd i jeszcze bez wyjazdu? A kto w krakowie pójdzie na zawody kajakarskie? Za takie kaskie to można by wystawić ze trzy osiedlowe baseny/kryte/ ze 29 kortów tenisowych i cholera wie ile sal gimnastycznych. Ale kto by dał działę za zlecenie na malutki korcik? :-))) skks PS. Kamieńskiego jest cudna, ale Fredry pod Papieża już naprawiają:))) Szkoda, że Papież nie pojedzie właśnie Kamieńskigo. Co komu przeszkadzała "Manifestu Lipcowego" by ją tak rozryć dla 15-sta minutowego przejazdu Papieża? :-((( skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: RATING 06.06.02, 15:14 akurat kasa na tor kajakarstwa górskiego pochodzi w większości z budżetu centralnego. inną sprawą jest czy nie miogło to byc cos innego. nie wiem, ale widac ty skks wiesz. co do kortów to akurat na "moich" oblezenia nie ma. a most np. zwierzyniecki spodoba ci sie, jak debnicki zdechnie i będą dwa lata budowac nowy... a propos wjazdów (bo piszesz pewnie o moście kotlarskim), to przejedz się na zabłocie: ryją tam jak diabli, droga wiec będzie. jakby np najpierw zrobili dwupasmówke to bys sie pytał: a po co komu droga, skoro nie ma mostu? a ile za drogwe wziął Gołaś? czy w tym mieście dzieje się coś, z czego jesteś zadowolony? m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: RATING IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:24 Miły M.in!!! Bardzo źle odbieram uwagi skierowane do mnie gdy np. Ty nie przeczytałeś co napisałem post wcześniej i złośliwie mnie szkaluje :(( To moje słowa: z TEGO wątku: .....Drogi Tomctracu!!! nie przeczę oba mostki są naprawdę ładne. Kotlarski nawet funkcjonalny i b. potrzebny!!!!!..... I jest wiele inwestycji bardzo potrzebnych i robionych z sensen np Przepust na Wrocławskiej wiadukt nad 29-listopada. Prosz ą nie rób ze mnie malkontenta bo nie zasłużyłem. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: RATING IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:29 Gość portalu: skks napisał(a): > Miły M.in!!! > Bardzo źle odbieram uwagi skierowane do mnie gdy np. Ty nie przeczytałeś co > napisałem post wcześniej i złośliwie mnie szkaluje :(( > To moje słowa: z TEGO wątku: > .....Drogi Tomctracu!!! nie przeczę oba mostki są naprawdę ładne. Kotlarski > nawet funkcjonalny i b. potrzebny!!!!!..... > I jest wiele inwestycji bardzo potrzebnych i robionych z sensen np Przepust na > Wrocławskiej wiadukt nad 29-listopada. Prosz ą nie rób ze mnie malkontenta bo > nie zasłużyłem. > :-))) skks Do tych sensownych jeszcze bym zaliczyć Stella Sawickiego - Aleja Jana Pawła te wdupoziomowe skrzyżowanie i obwodnicę robią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: RATING IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:34 Jest wiele sensownych przedsięwzięć komunikacyjnych!!!! Jeżeli porównam Kraków i Wawkę to u nas system komunikacyjny jest "boski" Korków prawie nie ma a gdy skończą obwodnicę do Wieliczki i zbudują wiadukt nad Wielicką to..... :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: RATING 06.06.02, 15:37 Gość portalu: skks napisał(a): nie przeczytałeś co napisałem post wcześniej komp mnie oszukał i nie pokazał :((( Proszą nie rób ze mnie malkontenta odkąd jestem na forum piszesz, że urzedasy biorą (niedwuznacznie wskazujesz Gołasia). zdaje się, ze jestem jedynym obrońcą urzedasów. :((( (jako takich, nie konkretnych!) jeszce mnie dzisiaj KRAKUS rozsierdził, choc spór był błachy acz emocjonalny... naprawdę nie wszyscy biorą, a nawet większośc nie pozdrawaim i nie sierdź się przyjdzie Majchrowski to sobie ponarzekasz :))) m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: RATING 07.06.02, 21:36 Gość portalu: skks napisał(a): > I jest wiele inwestycji bardzo potrzebnych i robionych z sensen np Przepust na > Wrocławskiej wiadukt nad 29-listopada. Tischnera, obwodnica (choć to akurat nie Golasa "wina"), co nie zmienia faktu, że rozśmieszyło mnie serdecznie, gdy w gazecie przeczytałem, że JE Prezydent własnoręcznie otworzy wyremontowany mostek na Serafie w Bieżanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: RATING IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 12:26 Gość portalu: trudny napisał(a): > Ale Poznań to WIELKOpolska, a My tu to MAŁOpolska;)) > i do tego w Magistracie GOLAS;)) > trudny A co za rożnica?Czy to Wielkopolska czy Małopolska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: RATING IP: *.policom.com.pl 06.06.02, 15:10 najgorszy jest ten dług ponad 600 mln bardzo ciężko będzie to spłacic(czy nawet obsługiwać ten dług) odbije się to na inwestycjach w najbliższych latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: RATING IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:13 no, ale to ciągle jeden z wyższych ratingów w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks PETEEN IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:14 2h 22 minuty!!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: PETEEN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:22 a zatem nie kłóć się ze mną nigdy więcej ( i nie graj w kółko i krzyżyk ! ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: PETEEN IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:26 Kólko i krzyżyk to jest ta gra w którą Tobie dołożę:)))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: PETEEN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:27 tak, dokładnie wtedy, gdy rating Krakowa skoczy na aaa+ !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: PETEEN IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:35 To na udeptaną ziemię!!!:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś