Dodaj do ulubionych

Taco Mexicano, ul. Poselska 20

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:34
czy można u Was zarezerwować stolik dla dwojga?
Obserwuj wątek
    • bart_lex Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 12.07.05, 12:12
      mniam, mniam! nachosy z serem, buritko i zupa...
      ta knajpa to moj staly element wizyt w krakowie
      • seven Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 12.07.05, 13:15
        czyzby znowu podniosl sie tam poziom, ze ktos poleca taco?:))) eee ja sie dalej boje tam isc!:P
        • chp1955 Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 09.12.05, 10:39
          seven napisał:

> czyzby znowu podniosl sie tam poziom, ze ktos poleca taco?:))) eee ja sie
          dalej
          > boje tam isc!:P

Nie, nie podniósł się. Nadal robią nijakie jedzenie i myślą, ze jak przyprawią
          dużą ilością chili to będzie smakować po meksykańsku.
          Trochę tam brudno, a kelnerzy nie pomyślą przynajmniej o wytarciu stolika po
          poprzednim kliencie,
    • Gość: mona Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:05
      Jedzenie świetne. Ślimaki i łosoś w sosie krewetkowym to poezja. Obsługa świetna
      tylko w weekend trudno o miejse nawet w tak dużym lokalu.Piwko 6 zł
      • peteen obsługa żenująca 30.10.05, 10:21
        wyproszono mnie wraz z grupą znajomych o 12 w nocy, mimo iż na drzwiach
        wejściowych można przeczytać, że lokal czynny do godz.2 w nocy, gdyż pan
        kierownik powiedział do kelnerki: "zamykamy, bo nie ma gości"...
        podobnie jak seven, omijam toto teraz szerokim łukiem

a mona to na 100% pracownik tego przybytku
        • Gość: XXX Re: obsługa żenująca IP: *.crowley.pl 15.04.06, 11:51
          I tu widac prawdziwy problem tego lokalu. Niestety wiekszosc klientow to
          analfabeci :) Ta knajpa nigdy nie byla otwarta do 2 w nocy :) Ale niestety nie
          wszyscy znaja literki i cyferki :)
          • peteen tutu, nie chrzań... 15.04.06, 16:46
            bo ty nie tylko czytać, ale i pisać nie umiesz...
            ja , na potwierdzenie moich słów, mam 5 świadków, a ty?
            jak zwykle zero...
            • Gość: dupa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:26
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: xxx Re: tutu, nie chrzań... IP: *.crowley.pl 07.02.07, 15:39
              pracowalem tam :)
            • Gość: XXX Re: tutu, nie chrzań... IP: *.crowley.pl 07.02.07, 15:46
              A tak poza tym to kto za Ciebie pisze, bo po Twoich tekstach mozna stwierdzic,
              ze na pewno miales/as problemy edukacyjne na poziomie wczesnoprzedszkolnym :)
      • Gość: ra_v2 Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.poldim.pl 05.02.06, 15:32
        dostałem kiedyś breję zawiniętą w odgrzewany w mikrofalówce naleśni z jednej
        strony zimny. S'''łem przez pół nocy. Omijam. Jedzenie nijakie, obsługa marna,
        piwo dobre, więc na piwo można iść.
        • Gość: Michal Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 07.02.06, 16:00
          ja uwielbiam tam slimaczki:) reszta jest przecietna, ale ja tam moge jest tylko
          slimaczki - w duzych ilosciach :) Mniam, musze znowu skoczyc do Krakowa na te
          slimaki :)
        • Gość: krakuska Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:08
          Jak narazie jadłam tam taco wegetarianskie co okazało się kapustą bez smaku
          wymemłaną w sosie czosnkowym przykrywające niezdydentyfikowaną niewielką kupkę
          serowej masy( jedyna rzecz w miarę smaczna )i sosu pomidorowego;obok kapusty
          suchy placek i kilka wyjetych z wody fasolek i kukurydzek.ogólnie koszmar i tej
          potrawy nie polecam ale moze inne są dobre.Szkoda ze kelnerki nie obsługują tych
          samych stolików bo nie wiadomo do kogo się zwrócić no i kmogłybyć trochę milsze
          bo można się poczuć jak za PRL
    • Gość: Kulturalni goście "śliczne" kelnereczki... IP: *.ghnet.pl 03.02.06, 23:24
      Z przykrością musimy przyznać i przestrzec wszystkich o bezczelności i
      wulgarnośći kelnerek.Brak kultury,chamstwo i wystająca z butów słoma w
      połączeniu z wulgaryzmem i prostackim zachowaniem nie zwiastują przyszłości i
      dobrej renomy tej restauracji.
      • miska_malcova Re: "śliczne" kelnereczki... 15.02.06, 22:55
        kelnerki olewaja gości,

nie chadzam tam odkąd paskudnie sie strułam niezbyt świeżym burito :-((( nigdy
        więcej
    • Gość: asia Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.fema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:19
      poraz pierwszy byłam w krakowie, zaglądnęłam do tej restauracji i w pociągu do
      domu myśłałam że umre! potrawy napewno nie sa przygotowane tak jakby sobie
      życzył tego właściciel! może i smakuje ale je sie to z podejżeniem że z drugiej
      ręki..
      Często będę w krakowie a lubie mexykańskie jedzenie, czy ktoś może mi polecić
      dobra knajpę? z góry dzieki
      • seven Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 23.02.06, 12:52
        los amigos na grodzkiej (zajebisty ogrodek), jest tez lokal na sw. krzyza, nie pamietam nazwy, ale
        kiedys mieli dobre jedzenie (dawno tam nie bylem) . na rynku jest jeszcze jedno taco, ale nie mialem
        nigdy okazji tam jesc.
        • miska_malcova Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 01.05.06, 23:31
          zgrzeszyłam, jednak tam poszłam. Ukradziono mi komórkę z kurtki, którą miałam
          na krzesle :-( nie bedzie do 3 razy sztuka :-(
          • Gość: a ja Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.chello.pl 10.05.06, 13:17
            ja bardezo tam lubie chodzic;0i uważam ze taco i enchiliada są boskie;)szkoda
            tylko ze nie tanio jak na studentke;P
    • cover_wielki Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 14.08.06, 00:17
      Mam wrażenie że porcje zmalały w przeciwieństwie do cen. Ale dopóki knajpa ma
      klientów lepiej nie będzie bo po co.
      Kiedyś tak, obecnie juz nie polecam.
    • jop Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 16.08.06, 09:34
      Byliśmy wczoraj w El Paso, tak trochę z sentymentu, bo bywaliśmy tam w czasach
      młodości.

Nie było niczego poza "daniami meksykańskimi", czyli enchilladami i innym
      burritem, a o tym poinformował nas kelner już po tym, jak coś wybraliśmy.

W knajpie pusto - c'mon, wczesny wieczór dnia wolnego od pracy.

Brudne stoły i brudne sztućce. Dawniej każdemu gościowi układali płóccienną
      serwetkę na stole, teraz już nic takiego nie ma miejsca.

Zabrakło coca-coli (sic!).

Z dawnych dwóch smacznych sałatek podawanych do burrito zrobiło się pół łyżki
      tej z czerwonej kapusty i podeschnięty listek sałaty pekińskiej z ćwiartką
      pomidora.

Nigdy więcej.
    • Gość: szymon Re do wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:44
      czejść wojtek
    • Gość: bllle Re: Taco Mexicano, ul. Poselska 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 02:36
      Po co chcesz tam stolik rezerwowac?!?Uciekaj,gdzie pieprz rosnie!Obsluga f a t
      a l n a,jedzenie z i m n e.Jedynie piwo jest ok.Nie polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka