ave.duce 05.09.10, 19:01 jest strusiem i robi z gęby cholewę? Czekam wyłącznie na poważne odpowiedzi. ps. wziąć sobie Nałęcza na doradcę, boszsz... :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 19:20 mówi w SWOIM imieniu. - Myślę także o nas wszystkich, że gdzieś w każdym z nas jest taka potrzeba, żeby czuć się przytulonym przez Matkę Bożą i żeby czuć, że wszyscy inni ludzie wokół nas myślą podobnie; gdzieś w tym samym miejscu szukają tego, co w życiu najważniejsze. Tu jest źródło siły Polski, tu jest źródło siły każdego z nas - dodał Komorowski, ... Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 19:57 Panie Palikot, ratuj! Niechże Pan jak najszybciej zorganizuje tą swoją partię. 10-20% głosów ma Pan jak w banku! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 20:39 Obawiam się, że NIC z tego nie będzie, tylko okazja kariery dla niektórych. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 22:42 Niech to będzie okazja do kariery, byle nie tylko. Może trzeba dać na msze za Palikota? Odpowiedz Link
tytanya Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 20:24 Hmm... Mój mąż jakoś tak mało podobny do niej. :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 20:40 Operacja plastyczna! ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 21:13 nie uktywałam - jestem wierząca. z przykrością jednak zauważam uzycie wielkich kwantyfikatorów. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 21:26 Olgo, ile razy mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem? NIC nie mam przeciwko ludziom wierzącym. Serio.serio. Szanuję człowieka. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 05.09.10, 22:47 Ave ! nieporozumienie ! ja móiwię o cytowanej przez Ciebie wypowiedzi prezydenta ! aż się zawykrzyknikowałam z tego wszystkiego : "- Myślę także o nas wszystkich, że gdzieś w każdym z nas jest taka potrzeba, żeby czuć się przytulonym przez Matkę Bożą " nie. nie my wszyscy. nie, że w każdym. oczekując szacunku dla swej wiary i przekonań daję od siebie szacunek dla braku wiary. kościól to jedna sprawa - jestem bardzo krytyczna. przykro mi tylko wtedy, gdy się kto śmieje z tego, że próbuję wierzyć. Ty tego nie robiłaś nigdy. Odpowiedz Link
sclavus Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 06.09.10, 00:32 Żeby była jasność niepomroczna: w życiu nie powinien tych słów wypowiedzieć... jaka by nie była okazja, żeby cóś powiedzieć! To poszło w Polskę i nie zdziwiłbym się, gdyby go okrzyknięto prezydentem katolików bo tylko wtedy wypowiedziane słowa sens, jako taki, mają... PeeS - ja, jak ave, wolę człowieka niż wiercę... Odpowiedz Link
andartis Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 06.09.10, 00:45 > PeeS - ja, jak ave, wolę człowieka niż wiercę... Czy mogę się przyłączyć? Odpowiedz Link
sclavus Re: Niech Prezydent BronisłaW Komorowski 06.09.10, 09:38 Aleś, oczywiście... To nie jest jakiś Elitarny Klub Zamknięty - wręcz przeciwnie... :) Odpowiedz Link