Gość: leszczus IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 16.04.05, 20:15 mam pytanie - co sadzicie o parku wodnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: park wodny 16.04.05, 20:19 Wybrałem się tam raz, do głowy mi nie przyszło, że może tam nie być porządnego... ba! ŻADNEGO basenu pływackiego. Ale jeśli kogoś bawią te zjeżdżalnie (np. ma 10 lat), to polecam (choć sam nie próbowałem). . Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_tarnowska Re: park wodny 16.04.05, 20:25 hauabaua, sledze twoje watki i zaczynasz mnie intrygowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: park wodny 16.04.05, 20:27 Zabraniam śledzić moje watki. Co chcesz od moich watek? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emplo Re: park wodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:16 A ja i owszem, odpowiem na zadanie pytanie :D Otoz park wodny fajna rzecz, pod warunkiem, ze nie chcesz poplywac... I drugi warunek- nie ma w tym momencie w parku zadnej wycieczki szkolnej. Wtedy da sie poszalec w rurach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa.sowa Re: park wodny 17.04.05, 21:30 ja uwielbiam plywac, ukradli mi auto i mieszkam blisko wiec nie mam wyjscia i uczeszczam do parku wodnego.... w zeszly czwartek bylam wieczorem i byla straszna kolejka bo wieczorem jest taniej... bylam zniesmaczona nieudolnoscia obslugi.. popsulo mi to chyba humor na reszte pobytu.... rzeczywiscie nie ma tam gdzie poplywac... te dwa tory w wiekszym basenie sa caly czas okupowane przez nastolatkow i caly czas ktos wlazi na tor i ja zeby w tego kogos nie wplynac musze sie zatrzymac... jestem wybita z rytmu i wkurzona... ale niestety nie mam wyjscia... latam do parku w kazdy wtorek i czwartek po 20 na basen w srody za to chodze na silownie... jest dosc drogo (16 zl) ale to najfajniejsza silownia jaka widzialam... nie zaden osiedlowy klub sportowy spartakus:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cymeria Re: Fitness w parku wodnym 19.04.05, 09:13 Jest fajnie na baseni ale dla relaksu a nie pływania moożna troszkę popływać jesli faktycznie nie ma wycieczki z Ukrainy ja chodze na basen w czwartki ale przed tanimi godzinami bo w tanie godziny jest za duzy tłok i nto nie ma sensu jacuzzi zajęte sauny wychłodzone i nie ma wolnego toru jeśli chodzi o zabawę dla dzieci jest ok moja 2 letnia córka nie może wyjsc z basenu podoba sie jej bardzo zjeżdżalni dla dzieci są super! Woda jest ciepła, są piłki itp.. dla dzieci ok.Chodzę na fitness do Kasi przetestowałam już inne Panie i nie są syympatyczne no nie wszystkie są fajne sale klima ale jest drogo i nie ma przyjaznej atmosfery chodziłam na fitnes w N.Saczu na halę sportową tam atmosfera była super Panie się znały( Z zajęć) przyjaźniły się i robilłyśmy sobie składkowe Andzrzejki itp imprezy było super ale musiałam wyjechać choć z przyjemnościa wspominam tutaj tego brakuje Panie się nie znaja nie specjalni rozmawiają ze sobą przychodzą tylko ćwiczyć i nic poza tym. To jest za duży obiekt za duzo sal i duzo Pań nie jest możliwością żeby się bliżej pozanać a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: park wodny 18.04.05, 15:31 dla mnie jest zchlorowany do granic możliwości śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia5 Re: park wodny 18.04.05, 15:42 Basen nie nadaje sie za bardzo, zeby poplywac, ale gdy sie idzie na 20 minut do saun (jest parowa, chyba jedyna w Krakowie), potem troche odpocznie w babelkach, zawsze chwile sie da poplywac i mozna wyjsc (koniecznie przed pora tania i nie w weekend). Dzieci wyslac na rury - przyjemne z pozytecznym. To jedyny dla mnie mozliwy harmonogram. Najlepiej wychodzi od ok. 18, 19 do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
cymeria Re: park wodny 18.04.05, 19:55 Jest fajnie chodzę z córką ma 2 lata chodzimy pod 1.5 roku jest czysto i wygodne przebieralnie rodzinne jest przewijak dla dzieci malutkich są sauny ale nie polecam korzystać z suchej sauny bo poprostu ludzie nie potrafią z nij korzystać wchodzą w mokrych kostiumach i to syfstwo tak paruje i cuchnie gumą nie wiem jak można wchodzić mokym do sauny to SZKODLIWE DLA ZDROWIA zamiast wydalać toksyny to wchłaniają je w tej saunie także ogólnie polecam korzystać z parowej pod warunkiem że bydło nie wchodzi i nie wychodzi jak najęte i nie otwiera drzwi po to żeby zprawdzić ile jest osób SKANDAL takie wietrzenie jeśli chodzi o saunę godną polecenia i tańszą niż w parku wodnym jest hotel sympozjum na kapelance kernet 10 wejśc 140 zł czas bez limitu a w parku za 1/2 godziny ok 14 zł i trzeba zaplałcić za basen i saunę jednoczesnie co nie jest dobre więc polecam hotel kulturka na poziomie POlECAM Odpowiedz Link Zgłoś