Gość: tmk IP: 62.89.110.* 30.05.05, 12:56 i tak nikogo nie złapią. Co, niby ze śmigłowca dostrzegą zamaskowanych przestępców z walizką pieniędzy??? Co za bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kfasny Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.topex.com.pl / 80.50.35.* 30.05.05, 15:33 bandyci na pewno staną przy wyjazdowej i będą łapać stopa do zabrza... Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 15:41 naśmiewajcie się mili moi ze śmigłowca, pewnie a gdyby się okazało że bandytów nie złapano właśnie dlatego, że śmigłowca nie było, wy jako pierwsi krytykowalibyście pewnie policję za brak tego śmigłowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: 62.89.110.* 31.05.05, 09:12 o czym ty stary bredzisz? Policja ma jeden śmigłowiec zapewne na całą Małopolskę jak nie lepiej, więc niech on już lepiej stoi w bbazie i oszczędza paliwo na jakieś sensowniejsze akcje. Wybacz, ale jeśli policja wie, że bandyci byli zamaskowani, jeden miał długie włosy i bokobrody, to użycie śmigłowca troszkę mija się z celem. Aha, no i jeszcze mieli samochód, który na pewno był któregoś z bandytów (a nie kradziony). Wystarczy przeczytać numery, a potem z użyciem śmigłowca odnależć owo auto. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny jak jakaś afera z bankiem IP: *.katowice.pik-net.pl 30.05.05, 16:01 to prawie zawsze z Milenium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.europe.hp.net 30.05.05, 16:24 ciekawy bank, ja znam tylko bank MillenNium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowotarzanin GRATULACJE SECRET SERVICE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:34 Ta firma ochrania bank millenium i ma siedzibe 4 metry od banku! Pogratulowac panu wyszynskiemu, widac, ze nowy mercedes udezyl mu niezle do glowy! Jestem z Nowego Targu, LUDZIE! przed bankiem jest postoj taksówek! ludzi zawsze jest pełno o tej godzinie w rynku! W głowie to sie nie mieści... po prostu brak mi słów! a to co sie dzis stalo (naprawde głębokie współczucie dla personelu) niech będzie nauczką dla millenium i innych banków, gdzie ochrony nie ma, bo pieniedzy na nia szkoda, a pracownicy? Wiecie ile zarabiaja? 800 PLN podstawy! wiem, bo mam znajoma w jednym z oddziałow. to jest chore! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnas Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.sympatico.ca 30.05.05, 16:38 kochane ludziska! to nie jest donos,ale sie chyba domyslocie ktoz to mogl byc? powim wom w sekrecie;wyglada na to ze to byli-Janosik oraz Pyzdra ze swagrem! a wszystko przez MARYCHE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czlowiek z ochrony IP: *.ventca.adelphia.net 30.05.05, 17:04 powinien stac przed bankiem caly cazs gdzy bank jest otwarty, poza tym kazdy kasjer chyba ma przycisk pod kontuarem ktory wlacza alarm na najblizszym posterunku policji... co jescze trzeba wymyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: czlowiek z ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:20 Akurat nie zdążyli po otwarciu wlączyć systemu alarmowego hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomo Re: czlowiek z ochrony IP: 217.153.131.* 30.05.05, 17:26 Szkoda, że nie napadli na CitiBank. To najwięksi zdziercy i lichwiarze nawet na Podkarpaciu, gdzie dudki trzeba drzeć z debinych ceprów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ne RE ALARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:48 Nie zdajecie sobie dzieci sprawy, z powagi sytuacji, w takiej chwili sie nie mysli o alarmie, tylko o swojej skorze! Wiem, bo pracuje w banku w Zakopanem! Po szkoleniu napadowym, dochodzilem do siebie prawie tydzien, a to bylo tylko szkolenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: czlowiek z ochrony IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 20:44 Debilne cepry akurat żeglują po Zalewie Szczecińskim, chciwych i debilnych górali w d u p i e mając. Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Re: czlowiek z ochrony IP: 62.89.110.* 31.05.05, 09:15 a kto ci każe korzystać z ich usług? Nie podoba sie, to trzymaj kase w skarpetce. Bank to nie instytucja charytatywna Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 17:59 Złapią ich tak jak w Warszawie.Dla czego w Warszawie sprawa napadów ucichła,kto za tym stoi a może mamy kiepską policję. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 18:23 Koles, skad wiesz ,ze oni mieli walizke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.sympatico.ca 30.05.05, 19:35 skad mieli walizke?pozyczyl im to chyba wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 18:46 Niech w końcu zaczną płacić normalnie za ochronę a nie zatrudniać pracowników ochrony prosto z ulicy za 3 zł na godzinę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:46 w Nowym Targu są madrzejsi bandyci niz w W-wie, ryzyko dla 400 tys takie samo jak dla 40 (a po tyle ostatnio napadali w W-wie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:04 ja sam pracuje w jednym z banków. I w razie jakiegokolwiek napadu w nosie mam pieniadze, niech je sobie zabierają, byle by nikomu krzywdy nie zrobili. A co do ochrony to jest tu kilku emerytowanych milicjantów. Kiedyś widziałem jak jeden sobie przysnął w ciągu dnia. Jak widać jaka płaca taka praca!!! Nikomu nie polecam narażać życia dla jakichś pieniędzy, które i tak za jakiś czas zwróci firma ubezpieczeniowa. Ale przeraża mnie tylko to że jest to coraz częstsze zjawisko i nigdy nie wiadomo czy jutro nie będzie takiego napadu u mnie w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corleone Jeszcze gostki nie odstrzeleni??? IP: *.block.alestra.net.mx 30.05.05, 21:37 Dogonic i zastrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff A na miejsce zdarzenia udal sie Czlonek Biura... 30.05.05, 21:41 Politycznego PZPR. Ten fruwajacy smiglowiec to cos z informacji podawanych w czasach b. PRL-lu, kiedy prawie zawsze w przypadku jakiegos glosniejszego wydarzenia podawano, ktory z prominentnych wysokich dygnitarzy PZPR udawal sie na miejsce zdarzenia co mialo uspokoic skolowane spoleczenstwo, ze wszystko jest pod kontrola. Tymczasem smiglowiec jesli potrzeba ich kilku do akcji policyjnej to zwyczajnosc i codziennosc pracy policji w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro TO SĄ KPINY CZY ZABAWA POLICYJNA?????!!! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:52 Jestem z Katowic i właśnie dziś jechałem do Zakopanego przez Nowy Targ zakopianką. Jadąc już po napadzie wiedziałem że coś się dzieje bo przy drodze co chwilę stali policjanci z karabinami więc pomyślałem że może jakiś Kwasior pojedzie z Zakopca ale po chwili w Radiu mówili już o obławie i na kogo i na jaki samochód!!!! Więc ci bandziory musieli by być debilami takimi jak ci policjanci aby się dać złapać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytion Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 21:53 Rozumiem, że w związku ze słabymi zabezpieczeniami banku (co jest rozwiązaniem systemowym i akceptowanym przez Zarząd Banku), w miesiącu maju Zarząd Banku Millenium potrąci sobie te 400 tysięcy z wypłaty (i tak nie poczują...). He, w bajki wierzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś