Dodaj do ulubionych

Napad na bank Millenium w Nowym Targu

IP: 62.89.110.* 30.05.05, 12:56
i tak nikogo nie złapią. Co, niby ze śmigłowca dostrzegą zamaskowanych
przestępców z walizką pieniędzy??? Co za bezsens...
Obserwuj wątek
    • Gość: kfasny Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.topex.com.pl / 80.50.35.* 30.05.05, 15:33
      bandyci na pewno staną przy wyjazdowej i będą łapać stopa do zabrza...
    • jotembi Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 15:41
      naśmiewajcie się mili moi ze śmigłowca, pewnie
      a gdyby się okazało że bandytów nie złapano właśnie dlatego, że śmigłowca nie
      było, wy jako pierwsi krytykowalibyście pewnie policję za brak tego śmigłowca
      • Gość: tmk Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: 62.89.110.* 31.05.05, 09:12
        o czym ty stary bredzisz? Policja ma jeden śmigłowiec zapewne na całą Małopolskę
        jak nie lepiej, więc niech on już lepiej stoi w bbazie i oszczędza paliwo na
        jakieś sensowniejsze akcje. Wybacz, ale jeśli policja wie, że bandyci byli
        zamaskowani, jeden miał długie włosy i bokobrody, to użycie śmigłowca troszkę
        mija się z celem. Aha, no i jeszcze mieli samochód, który na pewno był któregoś
        z bandytów (a nie kradziony). Wystarczy przeczytać numery, a potem z użyciem
        śmigłowca odnależć owo auto. Powodzenia
    • Gość: normalny jak jakaś afera z bankiem IP: *.katowice.pik-net.pl 30.05.05, 16:01
      to prawie zawsze z Milenium...
    • Gość: Adam Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.europe.hp.net 30.05.05, 16:24
      ciekawy bank, ja znam tylko bank MillenNium
    • Gość: nowotarzanin GRATULACJE SECRET SERVICE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:34
      Ta firma ochrania bank millenium i ma siedzibe 4 metry od banku!
      Pogratulowac panu wyszynskiemu, widac, ze nowy mercedes udezyl mu niezle do glowy!
      Jestem z Nowego Targu, LUDZIE! przed bankiem jest postoj taksówek! ludzi zawsze
      jest pełno o tej godzinie w rynku!
      W głowie to sie nie mieści... po prostu brak mi słów! a to co sie dzis stalo
      (naprawde głębokie współczucie dla personelu) niech będzie nauczką dla millenium
      i innych banków, gdzie ochrony nie ma, bo pieniedzy na nia szkoda, a pracownicy?
      Wiecie ile zarabiaja? 800 PLN podstawy! wiem, bo mam znajoma w jednym z
      oddziałow. to jest chore!
      pozdrawiam
    • Gość: Harnas Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.sympatico.ca 30.05.05, 16:38
      kochane ludziska! to nie jest donos,ale sie chyba domyslocie ktoz to mogl byc?
      powim wom w sekrecie;wyglada na to ze to byli-Janosik oraz Pyzdra ze swagrem!
      a wszystko przez MARYCHE!
      • Gość: gosc Re: czlowiek z ochrony IP: *.ventca.adelphia.net 30.05.05, 17:04
        powinien stac przed bankiem caly cazs gdzy bank jest otwarty, poza tym kazdy
        kasjer chyba ma przycisk pod kontuarem ktory wlacza alarm na najblizszym
        posterunku policji... co jescze trzeba wymyslec
        • Gość: Wesoły Re: czlowiek z ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:20
          Akurat nie zdążyli po otwarciu wlączyć systemu alarmowego hehehe
          • Gość: Szlomo Re: czlowiek z ochrony IP: 217.153.131.* 30.05.05, 17:26
            Szkoda, że nie napadli na CitiBank. To najwięksi zdziercy i lichwiarze nawet na
            Podkarpaciu, gdzie dudki trzeba drzeć z debinych ceprów.
            • Gość: z-ne RE ALARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:48
              Nie zdajecie sobie dzieci sprawy, z powagi sytuacji, w takiej chwili sie nie
              mysli o alarmie, tylko o swojej skorze! Wiem, bo pracuje w banku w Zakopanem!
              Po szkoleniu napadowym, dochodzilem do siebie prawie tydzien, a to bylo tylko
              szkolenie!
            • Gość: Lehoo Re: czlowiek z ochrony IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 20:44
              Debilne cepry akurat żeglują po Zalewie Szczecińskim, chciwych i debilnych
              górali w d u p i e mając. Hej !
            • Gość: tmk Re: czlowiek z ochrony IP: 62.89.110.* 31.05.05, 09:15
              a kto ci każe korzystać z ich usług? Nie podoba sie, to trzymaj kase w
              skarpetce. Bank to nie instytucja charytatywna
    • snajper21 Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 17:59
      Złapią ich tak jak w Warszawie.Dla czego w Warszawie sprawa napadów ucichła,kto
      za tym stoi a może mamy kiepską policję.
    • marc1951 Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu 30.05.05, 18:23
      Koles, skad wiesz ,ze oni mieli walizke?
      • Gość: nieznany Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.sympatico.ca 30.05.05, 19:35
        skad mieli walizke?pozyczyl im to chyba wie!
    • Gość: Marcin Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 18:46
      Niech w końcu zaczną płacić normalnie za ochronę a nie zatrudniać pracowników
      ochrony prosto z ulicy za 3 zł na godzinę!!!!!!
    • Gość: heniek Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:46
      w Nowym Targu są madrzejsi bandyci niz w W-wie, ryzyko dla 400 tys takie samo
      jak dla 40 (a po tyle ostatnio napadali w W-wie)
      • Gość: pawel Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:04
        ja sam pracuje w jednym z banków. I w razie jakiegokolwiek napadu w nosie mam
        pieniadze, niech je sobie zabierają, byle by nikomu krzywdy nie zrobili. A co do
        ochrony to jest tu kilku emerytowanych milicjantów. Kiedyś widziałem jak jeden
        sobie przysnął w ciągu dnia.
        Jak widać jaka płaca taka praca!!! Nikomu nie polecam narażać życia dla jakichś
        pieniędzy, które i tak za jakiś czas zwróci firma ubezpieczeniowa.
        Ale przeraża mnie tylko to że jest to coraz częstsze zjawisko i nigdy nie
        wiadomo czy jutro nie będzie takiego napadu u mnie w miejscu pracy.
    • Gość: Corleone Jeszcze gostki nie odstrzeleni??? IP: *.block.alestra.net.mx 30.05.05, 21:37
      Dogonic i zastrzelic.
    • vinogradoff A na miejsce zdarzenia udal sie Czlonek Biura... 30.05.05, 21:41
      Politycznego PZPR. Ten fruwajacy smiglowiec to cos z informacji podawanych w
      czasach b. PRL-lu, kiedy prawie zawsze w przypadku jakiegos glosniejszego
      wydarzenia podawano, ktory z prominentnych wysokich dygnitarzy PZPR udawal sie
      na miejsce zdarzenia co mialo uspokoic skolowane spoleczenstwo, ze wszystko
      jest pod kontrola. Tymczasem smiglowiec jesli potrzeba ich kilku do akcji
      policyjnej to zwyczajnosc i codziennosc pracy policji w swiecie.
    • Gość: Zorro TO SĄ KPINY CZY ZABAWA POLICYJNA?????!!! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:52
      Jestem z Katowic i właśnie dziś jechałem do Zakopanego przez Nowy Targ
      zakopianką. Jadąc już po napadzie wiedziałem że coś się dzieje bo przy drodze
      co chwilę stali policjanci z karabinami więc pomyślałem że może jakiś Kwasior
      pojedzie z Zakopca ale po chwili w Radiu mówili już o obławie i na kogo i na
      jaki samochód!!!! Więc ci bandziory musieli by być debilami takimi jak ci
      policjanci aby się dać złapać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pytion Re: Napad na bank Millenium w Nowym Targu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 21:53
      Rozumiem, że w związku ze słabymi zabezpieczeniami banku (co jest rozwiązaniem
      systemowym i akceptowanym przez Zarząd Banku), w miesiącu maju Zarząd Banku
      Millenium potrąci sobie te 400 tysięcy z wypłaty (i tak nie poczują...).
      He, w bajki wierzę :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka