Gość: NOTOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:40 Jest tu na Forum sabbina rajska plaża. Skąd ona wzięła swój nick? Kim ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Dariusz, kryspinowski syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:48 to transwestyta o imieniu Daria, który udaje Sabbina, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Sabbina rajska plaża 31.05.05, 22:52 Gość portalu: NOTOS napisał(a): > Jest tu na Forum sabbina rajska plaża. Skąd ona wzięła swój nick? Kim ona jest? no to ja jestem ! Kim jestem ? zawodowa day trader przy WGPW S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Sabbina rajska plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:53 zawodowo stoisz na rogu obok wgpw sa? a fe, daria, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fan Re: Sabbina rajska plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:55 spadaj, jesteś już stara i zuzyta, trZeba było bawić się 15 lat temu BUAHAHAHA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Sabbina - Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:02 brzydzę się tobą transwestyto, a w dodatku oszuście (UPR ci tego nie daruje) Odpowiedz Link Zgłoś