Gość: wanna IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 10.08.02, 14:44 Musze wybrac miedzy hotelami: Fortuna i Fortuna bis - ceny noclegow sa te same. Co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bh2 Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: 213.249.157.* 10.08.02, 15:10 W fortunie sa wieksze wanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanna Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 10.08.02, 15:37 Gość portalu: bh2 napisał(a): > W fortunie sa wieksze wanny. Zadna wanna nie jest mi potrzebna - juz mi spusciles zimny przysznic! Nie dokuczaj, tylko lepiej poradz. Odpowiedz Link Zgłoś
bh2 Re: Fortuna czy Fortuna bis 10.08.02, 15:41 Nawet nie wiem gdzie sa te hotele,nudze sie,przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: *.telia.com 10.08.02, 15:43 Jesli przyjechalas ogladac jasia pawelka 2. to spij w wannie na Bloniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanna Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 10.08.02, 15:58 Przyjezdzam za miesiac, na zaproszenie jednego z wydzialow UJ /ul. Golebia/ - wiec pytalam o najblizsze hotele. Pierwszy raz spotkalam sie z tak swoiscie pojeta uprzejmoscia Krakusow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: wanna IP: *.telia.com 10.08.02, 16:10 Gość portalu: wanna napisał(a): > Przyjezdzam za miesiac, na zaproszenie jednego z wydzialow UJ /ul. Golebia/ > - wiec pytalam o najblizsze hotele. > Pierwszy raz spotkalam sie z tak swoiscie pojeta uprzejmoscia Krakusow. Jesli jestes racjonalna wanna to przepraszam za swoje krotochwile. Nie moge Ci pomoc bom nietutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Fortuna czy Fortuna bis 10.08.02, 16:13 prawdopodobnie nie ma wielkiej różnicy: oba są na tej samej ulicy, wyglądają prawie tak samo, mają tego samego właściciela, na Gołębią jest z obu rzut beretem. Bis jest ciut nowszy, ale to tylko kwestia kolejności zakupu (bądź odzysku) obu tych kamienic. Ale nie nocowałam, więc głowy nie dam uciąć. A krakusy na ogół nie są takie wredne, może to pogoda na nich tak działa. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 16:26 bo tez nie krakusy jej odpowiadały pogoda nie ma nic do rzeczy, to krakforum przyciąga bardzo różnych ludzi... ps. hotele praktycznie niczym się nie różnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logos Re: Fortuna czy Fortuna bis IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 11.08.02, 08:10 a może LOGOS? Odpowiedz Link Zgłoś