fripo 02.01.11, 22:53 przestać tu siedzieć a zacząć żyć jak normalny człowiek. Na początek powiem Jej, że Ją kocham i niech się dzieje co ma się dziać. Nie wrócę tu już, muszę to wreszcie zakończyć źle skończę. Powodzenia Wszystkim. Adam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel Re: Muszę w końcu stąd odejść 02.01.11, 23:06 Piszesz serio? Sam wiesz co dla Ciebie najlepsze, przebywanie na forum można połączyć z życiem w realu, trzeba tylko zachować właściwe proporcje. Co do okazywania Twych uczuć - bądź gotowy na każdą reakcję, każda deklaracja, choćby była jak najbardziej szczera i okraszona najpiękniejszymi słowami nie musi być skuteczna, życie to nie bajka, sprawdziłem kiedyś... W każdym bądź razie, życzę Ci powodzenia z Nią i w ogóle w życiu... Pozdrawiam Ps. Jakbyś jednak zmienił zdanie i zechciał tutaj popisać - nie krępuj się Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Muszę w końcu stąd odejść 03.01.11, 16:41 samysliciel napisał: > (...), przebywanie na forum można połączyć z życiem w realu, trzeba tylko zachować właściwe proporcje. I tu się zgadzam! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Muszę w końcu stąd odejść 02.01.11, 23:07 Smutno będzie bez Ciebie, Frip, ale POWODZENIA, Chłopie ! Odpowiedz Link
sebtrom Re: Muszę w końcu stąd odejść 02.01.11, 23:31 Adaś żyć trzeba a tu można wpaść pogadać bo masz już grono znajomych, mimo ze wirtualnych to znaja Ciebie i mogą doradzić. Ale do życia się brać kumie Odpowiedz Link
finka9 Fripuś... 03.01.11, 10:26 stąd nie ma ucieczki. Oglądałeś chyba kiedyś "Strefę mroku" ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Muszę w końcu stąd odejść 03.01.11, 14:22 leć chłopaku....łap szczęśliwe chwile... i wróć czasem się pochwalić Odpowiedz Link
zmienna_elfka Re: Muszę w końcu stąd odejść 03.01.11, 15:50 Powodzenia, kciuki trzymam. Lubię ładne zakończenia ) I wspieram inicjatywy młodzieńcze ) Szczęścia życzę! Odpowiedz Link
kawamija Re: Muszę w końcu stąd odejść 03.01.11, 16:54 Jak człowiek musi to Musi i już.........ale napisz czasem jak wygląda świat z tamtej strony ekranu..........lubie przed snem poczytać co i jak w Fripolandii Odpowiedz Link
beja_81 Re: Muszę w końcu stąd odejść 04.01.11, 19:03 Fripo wreszcie!!! Czas wypowiedzieć te magiczne słowa. I nieważne, czy usłyszysz z drugiej strony właściwą odpowiedź. Ja zrobiłam tak wczoraj i poczułam wielką ulgę, mimo, że nie usłyszałam odwzajemniających słów. Powodzenia "wielki" chłopie Odpowiedz Link