paldenlamo 15.09.05, 10:03 Nie wiecie gdzie mogę podwinąć jeansy , żeby wyglądały jak "fabryczne". z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: gdzie podwijanie jeans'ów 15.09.05, 10:06 Podwiń tam gdzie stoisz. Może bedą wyglądały jak "robocze", ale taka ich i uroda i przeznaczenie pierwotne, więc wszystko OK. trudny jak bardzo pada trzeba podwinąć wysoko, albo sciągać... Odpowiedz Link Zgłoś
paldenlamo Re: gdzie podwijanie jeans'ów 15.09.05, 10:19 dzieki za rade, właśnie tak robie, ale chciałam być bardziej elegancka :) pozdrawiam trudniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: gdzie podwijanie jeans'ów 15.09.05, 10:30 Będziesz i elegancka i efektowna, a zawsze możesz się liczyć z tym, że nóżki jeszcze się wydłużą...choćby i obcasikiem stosownym:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
paldenlamo Re: gdzie podwijanie jeans'ów 15.09.05, 10:58 święta racja! :) bo nóżki krotkie jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: gdzie podwijanie jeans'ów 15.09.05, 11:20 zapytaj w punkcie krawieckim na Podwalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Zwierzyniecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:30 Jest taki mały zakład usług krawieckich na początku Zwierzynieckiej (po lewej stronie, idąc od Plant). Nie wiem, czy akurat tam dżinsy podwijają, ale możesz zapytać. Albo na Kazimierzu poszukaj - tam jest dużo takich małych zakładów krawieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Tomex IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 12:52 na Tomexie jest krawcowa gdzie wlasnie w ten sposob skraca spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś