damapik1 18.10.05, 08:05 Tusk jest oportunistą Tusk nic nie umie Tusk mówi to, co mu powiedzą, że ma mówić ---------------------------------------------- Kto produkuje Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Prof. J. Staniszkis o Tusku: 18.10.05, 08:17 To napisała pani Staniszkis czy Ty...Jarząbek czy walettreflowy albo dupek żołedny...? Pytam bo niczytelny ten cytat...a pani Staniszkis jak raz faksymilek nie używa... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Prof. J. Staniszkis o Tusku: 18.10.05, 08:32 O co ty walczysz, cytuję cię - "dupku żołędny"? Ty masz jakieś w ogóle poglądy, poza obrzucaniem prof. Kaczyńskiego błotem? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 damo pik 18.10.05, 08:39 Nie ja przypisałem sobie nicka z talii. a jesli damy cech nie wykazujesz zasugerowałem kartę własciwszą. O poglady nie pytaj, bowiem wszelkie rózne od Twoich są dla Ciebie nie do przyjęcia. Spoza talii wygrzeb cos dla siebie , a jeśli to trudne zdaj się na los...I jeśli możesz zechciej z uprzejmością z rana, chyba ze nie potrafisz... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Do longi i innych gł-pków! IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 12:48 Przeczytajcie, może coś to pomoże (?) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 helga, a lewatywa też nie pomaga? 18.10.05, 12:51 to Ty może pod złym zdresem się podpisalaś, bo trzyma ię potworna dolegliwość i jak widze jedynie żółć wyrzucana pomaga a i to kiepsko... trudny Brzydka musisz być, powiem szczerze, albo podszywasz się pod kobietę. Nie ma tak desperackich bab.Jeśli nie są bardzo niezadbane naturalnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś