Gość: Andżela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:17 Wystarczy przeczytac dwa, trzy komentarze, a szukać naprawde nie trzeba daleko, bo trudno komentuje KAZDY post, który nie jest po tuskowej linii. trudny musisz zacząć przezywac przegraną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla.. bla.. bla.. Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:20 no to chyba jakis PO-wiec.. ale lepsze to niz PISuar :-) ja zaglosuje na Tuska bo jak Kaczka wygra to ukradnie Ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Andzela 21.10.05, 22:24 jeśli masz z 18 lat , nóżkę w pęcinie grubości przypominającej ... i trochę czasu to wpadaj...mam wolne moce...a i nudno jakoś... trudny Nie brzydzę się zwolennikami róznymi podobnie ak czarnoskorymi, azjatkami oraz wyznania mojżeszowego...wiec pewnie mieścisz sie w klasie...tylko zeby nie było że nekrofil ze mnie to z wiekiem nie przesadź...dam Ci na taksówke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 22:24 Myślę że trudny ciężko to wszystko przeżywa i dlatego stał sie taki thrudny i poziomu niestety nie trzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz. nie, nie uważamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:29 podejrzewamy natomiast, że kiko to Kurski. Chociaż nie, acz bydle, to ponoć inteligentny. Czego o kiki powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Kiko do antypatycznej xyz IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 09:52 xyz, czepiasz się jak hiszpańska mucha, pomawiasz,wyzywasz, skarżysz do admina. Otóż wg mnie i nie tylko, jesteś żałosny kapuś,a prywatnie - odmóżdżona menda bez kultury nijakiej. Masz jakiś duży problem, więc lepiej się go uczep. Kurski przecież powiedział prawdę, dlaczego i jego wyzywasz? Jesteś z tych mend ,co to prawda je uwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxiu Prawda? IP: 81.219.149.* 22.10.05, 12:15 kikul, co za poziom :)) Dziadek wstąpił na ochotnika? To ma być wg ciebie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Prawda IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 12:28 Maxiu , prawda jest taka, że dziadek Józef w ogóle b y ł - w W. No i skąd ONI wiedzieli, że nie na ochotnika, jak w ogóle rzekomo nie wiedzieli, że był? Każdy ,widzę, pojmuje prawdę, jak mu pasuje do jego potrzeb i poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kiko do antypatycznej xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:32 owsze, czepiam się. Czepiam się bo ziejesz wyjątkową siarą i w sposób którego nazwanie chamstwem to eufemizm. Uprawiasz największy syf na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Kiko do antypatycznej xyz, która bluzga... IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 00:25 Możemy się tak przerzucać obelgami , jeśli będziesz się czepiać. Piszę co chcę , cenzura mnie nie wycina tak jak ciebie!Jeśli ja zieję siarą ,to ty bluzgasz gównem.I nie jest to eufemizm, tylko szczera prawda. Nikt cię siłą na tym forum nie trzyma,spadaj...Syfiaro, masz pewnie problem, czep się jakiegoś rzepa.............. Uhuhahuaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:53 wrzuć po kolei swe nicki na wyszukiwarkę i poczytaj kto bluzga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka miki Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:30 trudny nie trzyma ani poziomu ani pionu .To napewno Donald Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kiko robie co mogę 21.10.05, 22:34 poniewaz Państwo nieustannie pi...icie , sadziłem zasadnie, ze motyw zawierajacy melanż seksualności z erotycznym wyuzdaniem jest waszą domeną...i też źle? To o co wam idzie? Mało, byłem przekonany, ze mamy tu do czynienia z damami o swobodnym obyczaju - bowiem wyrażane opinie świadczyły jednoznacznie o zaprzedanej i duszy ale i ciele... Kiko...na miłość boska czy Ty musisz być tak niekonsekwentna? Już mi wszystko jedno czy was jedna dwie siedem...wpadajcie,,,,jakoś biednie ale solidarnie damy soboie radę...a lody na wejscie macie zapewnione... trudny Do śniadania truskawke na lampke szampanika też...a jak która lubi to i ze smietanką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżela Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:31 Jestem przekonana, że jestes nieletni a w dodatku troche niepełnosprawny umysłowo. To żenujące jak nisko upadła dzis polityka, skoro zajmują sie nia ludzie na twoim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:34 czy laseczka z Psow 2, ktora Franz kupil za skrzynke Whisky nie nazywala sie Andżela?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 ja nie zajmuję sie polityka 21.10.05, 22:38 a wieczorami szczególnie nie... A nie sądziłem ze mam do czynienia z dzikimi poltycznymi bestiami... Ale zostało w was nieco kobiecości? Nie? No to fatalnie. W tej sprawie zalecam Panaziobro. trudny Smieszy mnie wasze prosze pan zadęcie...i ni emnie jedynie...a o polityce...moze jednak sensowniej z poważnymi ludźmi a nie petakami których nie stac na otwartą twarz i obecność indentyfikowalną... czniam takich pętaków...panno miła czniam jako czniac przystoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżela Re: czy nie uważacie,że trudny2002 to Donald Thus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:41 Jesteś tak nacpany czy pijany? Co to za bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Kiko do Andżeli i Trudnego IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 22:52 Bełkot to specjalność trudnego, którą doprowadził niemal do perfekcji! Ale najmłodszy to już chyba nie jest,bo za dużo tych seksualnych aluzji ciągle czyni....Coś jest na rzeczy. Trudny ,opowiedz może o co ci chodzi, zamiast wirtualnym znajomym ,bez nijakiej potrzeby ,ciągle ubliżać A w niedzielę, pamiętaj, wybierz prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kiko 21.10.05, 22:58 no widzisz jak ty potrafisz pomóc:))) A o co ma chodzic? Uważam, ze miast p...ić po próżnicy, lepiej realizować . Uznałem, ze jeśłi to wasze główne zajęcie, co dokumentuje choćby to Forum...no to jeśłi nie terz to kiedy? za kadencję aktywność wasza moze nie osłabnie ale pozostałe nieodzowne warunki mogą nie ulec poprawie...tempus fugit...jakmówią Górale w Murzasichlu... A niedizela bedzie dla nas...aby posłużyć się cyatem starej i melodyjnej piosenki... trudny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie jestem żadnym Donaldem a co dopiero tym 21.10.05, 22:52 Gość portalu: Andżela napisał(a): > Jesteś tak nacpany czy pijany? Co to za bełkot Ja jestem trzeźwy i nie uzywam narkotykow. Odpowiadam na posty w sposób adekwatny ( trudne słowo) więc odpowiedni. powtorzę. O polityce nie ma mowy. Interesuje mnie wyłacznie kontakt z kobietą dojrzała w sensie metrykalnym, jakkolwiek moze to być wczesna dojrzałość. Nie zajmują mnie przypadki nekrofilne. Więc jeśłi masz odpowiednią ilość lat i własciwe warunki a też i chęć, to miast pi...ć o polityce zajmij się tym stricte. Zdtrowiej i przyjemniej.A i o fachowość, mistrzostwo łatwiej. Świat polityki to świat brudny i zafałszowany...relacje bliskie. ludzkie potarfia dac wiele doznan nie do zapomnienia...a przy kolejnych wyborach to ty już seniorka bedziesz.... :))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Longu 21.10.05, 23:01 potarguje sie trochę... Moze by poszło tak: wszystkie za jeden nieważny głos...no wiem wiem...ale to sa koszty rewolucji...Meczące ale moze przyjemne? Przeciez wiem ze zeby wyjąc to trzeba coś włożyć. Tak samo jak w banku, nie? trudny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżela Re: Longu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:06 "melanż seksualny" - jeszcze trudniejsze słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżela Re: Trudny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:11 Z moich ust??:))))))))Ci TO wyjęłam??? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: No swintucha jesteś wiesz 21.10.05, 23:14 ja byłem przekonany ze to Twoje usta.... Nie chcesz chyba bym został w przekonaniu, ze Ty w sobie coś masz ...ale jedynie wówczas...Andzela, badź kobietą z klasą...:))) trudny Ale nie w jeden wieczór i z cała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżela Re: No swintucha jesteś wiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:18 No co ty ja nie mam klasy, ani poziomu. Dlatego tak nam sie dobrze:)))) rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzub Re: No swintucha jesteś wiesz IP: *.la-04.cvx.algx.net 22.10.05, 00:07 W Święto Bezrobotnego w Polsce, 17 października, ktoś anonimowy w Warszawie, jakiś "Zorro", postawił biurko w lokalu w Ursynowie i rozpuścił famę, że w tym lokalu będzie rozgrywać się "walka z bezrobociem w Polsce". Czynsz za lokal, zakup biurka i zainstalowanie telefonu nieznany "Zorro" zapłacił pieniędzmy jakiejś zorrowej fundacji. Schemat organizacyjny zerżnął on nieomal żywcem z ONZ-owskiego „szpitala” w Malawi w Afryce, walczącego z AIDS-em. ”Zorro” napisał też zakres zamierzonej działalności, a jakiś "Zorro II" zamieścił go w portalu ze znaczkiem herbowym miasta stołecznego Warszawy i flagą Unii Europejskiej. W tym lokalu w Ursynowie posadził urzędnika za biurkiem. Urzędnik będzie - przez 8 godzin dziennie - wypisywał zaświadczenia petentom, że są bezrobotni od półtora roku. Takie zaświadczenia mają ponoć pomóc w przedłużeniu zasiłku dla bezrobotnych z podatków, które płacą pracujący. Resztę działalności "Zorro" pozostawił do zadbania samym bezrobotnym: oni będą ”wspierać się nawzajem”, ”dzielić się doświadczeniami” (frazes z żydokomuny), tj. gadali i gadali. Przynajmniej nie na ulicy, ale w lokalu z biurkiem. To ci walka, ale walka! "Zorro" napisał też reklamówki, nazywając biurko z urzędnikiem w Ursynowie walką z bezrobociem w Polsce. Moja znajoma lekarka prowadzi w Malawi: "szpital" dla "pacjentów" zarażonych AIDS-em w baraku bez szyb w oknach i ram okiennych, bez drzwi w drzwiach, z klepiskiem zamiast podłogi itd. Ona administruje "pacjentom" różne wywary do picia jako placebo i "lekarstwa", które przysyłają jej laboratoria z Europy i USA do wypróbowania na murzynach. W ostatnim wywiadzie telewizyjnym "pacjenci" zapewniali, że czują się lepiej i że „bez szpitala byliby już martwi”. (Zmarli nie wypowiadali się.) "Zorro" z Ursynowa co "walczy z bezrobociem", obudził we mnie tęsknotę za Malawi. (Afryka to moja pasja.) Tyle dobrego z tego. ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Mary Re: No swintucha jesteś wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:35 Np. emigracja w USA Brakuje jak dotychczas rzetelnych opracowan socjologicznych.Trudno mowic o jakims jednorodnym tworze.Kolejne fale emigracji przybywaly w odmiennych okolicznosciach historycznych, wnosily inne warosci i inaczej sie adoptowaly. Nieraz wchodzily ze soba w konflikt . 1.Emigracja z przelomu XIX i XX wieku okazala sie ogromna energia i przywiazaniem patriotycznym , budujac koscioly, tworzac organizacje , ktore do dzis funkcjonuja . 2.Emigracja kombatancka po II wojnie swiatowej byla nieliczna , ale bardzo przywiazana do Polski.Kochala kraj i swoje wspomnienia.Ludzie ci do dzisiaj jeszcze trzymaja sie serdecznie razem.Kiedy pojechali do USA nie witano ich z otwartymi rekami.Amerykanie cieszyli sie , ze Rosjanie przystapili do wojny i patrzyli niechetnie na takich , ktorzy przychodzili i mowili, ze Zwiazek Sowiecki to zbrodniczy system , ktory skaleczy ludzkosc.Oni mieli oczywiscie racje , ale za te racje drogo zaplacili.Wielu z nich znalazlo sie w dramatycznej sytuacji bytowej. 3. Emigracja tzw.Solidarnosciowa, to byla fala emigracyjna od 1980-81 roku poczawszy.Wchodzila do USA po bardzo waznych wydarzeniach; po pierwsze po wyborze Jana Pawla II na Papieza , a po wtore , po wielkim ewenemencie , jakim byla "Solidarnosc". Wszyscy ci ludzie byli witani , jako najlepsi sojusznicy Stanow Zjednoczonych, "w ich walce o obrone wartosci ludzkich w starciu ze zbrodniczym systemem sowieckim". Emigracja czasow "Solidarnosci" moze uszczuplila kraj, ale jest zywo z nim zwiazana .Pozostaje w kontaktach ze swoimi rodzinami tworzac taki krwiobieg , ktory jest zawsze pozyteczny dla kraju. 4. Jaka bedzie ta ? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swój [...] IP: *.la-04.cvx.algx.net 22.10.05, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: No swintucha jesteś wiesz IP: *.la-04.cvx.algx.net 22.10.05, 12:47 Anna Mary, Poczytaj, a dowiesz się dlaczego co trzeci Polak żyje zagranicą. ___________________________ www.michal.md4.pl/Poradowski_ks_Michal/ksiazki_inne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszkwilantka Trudny jest za inteligentny aby to był Donald Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 05:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko xyz, odpowiedzi szukaj wyżej, pod swymi kalumniami IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 10:02 Tam przeczytasz, co należy.I na przyszłość radzę ci dwa razy pomyśleć, zanim się do kogoś paskudnie przyczepisz. A kapusiów nie toleruję w ogóle. A może ty z tej sławetnej listy jesteś? I pamiętaj, z takimi jak ty "poglądów nie wymieniam, bo zwykle na tym tracę"(A.Słonimski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz [...] IP: *.la-04.cvx.algx.net 22.10.05, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKO uroczysta! Polska, Polska i tylko Polska! IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 13:12 No proszę bzdet, czyli xyz wreszcie się odsłoniła. I do tego łamie cisżę wyborczą, ale to nie dziwne zważywszy, że to silna grupa przekręcaczy i kapusiów.... I ta megalomania i buta ,tak charakterystyczna dla tej opcji - innych ludzi tumanami nazywa............. No cóż, xyz ty razem z twoją grupę (sic!) możesz mnie pocałować w d-pę!!!!! (trzy razy albo i więcej...) Jeszcze Polska nie zginęła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKO uroczysta Re: Polska, Polska i tylko Polska! IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 13:31 Tak myślę,że xyz dlatego złamała ciszę wyborczą, bo myśli (ona - xyz),że już jest ponad prawem, że już jej i jej podobnym wszystko wolno. A przecież ostateczna decyzja dopiero jutro, a bezprawie zaczęło się już dziś....No ,to ładnie będziemy wyglądać, my tumany, jeśli To Nieszczęście na nas naprawdę spadnie...., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: xyz, odpowiedzi szukaj wyżej, pod swymi kalum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:38 trudno wymieniać coś czego sie nie ma. A tak na przyszłość upewnij się komu odpowiadasz. Możeby tak sprawdzić nr IP? Ten powyżej z pewnością nie jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, jeśli to zbyt skomplikowane, podaję ściągę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:43 NIE JA: [...] Autor: Gość: xyz IP: *.la-04.cvx.algx.net Data: 22.10.05, 12:59 JA: Re: xyz, odpowiedzi szukaj wyżej, pod swymi kalum Autor: Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 22.10.05, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko xyz, z ilu komputerów nadajesz? IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 00:31 Kapuś i donosiciel oraz łamacz ciszy wyborczej. To za marne ponoć grosze tak hakujesz? Po ludziach czy po kawiarenkach internetowych tak dla zmyłki biegasz? No,no.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, jesteś żałosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:50 nie sądź innych według swej miary. A za tego typu pomyłki należałoby się "przepraszam". Choć zapewne zbyt wiele oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko xyz, jesteś żałosny rzep i bzdet też IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 00:55 ciebie przepraszać? Ja? Coś ci się myli, bo to chyba odwrotnie? Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz z tobą na prawdę szkoda gadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:58 żyjesz w świecie teorii spisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, jesteś żałosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:56 wiem, że odwoływanie się do twej logiki nie ma sensu, ale jak przemyślisz 50 razy swe ostatnie odkrycie, być może uznasz, że mija się z celem bieganie po kafejkach, nadawanie z kilku kompów, a na koniec podpisywanie się tym samym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Kiko miziu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:52 www.cvx.algx.net/ powyżej serwer jednego z twoich bohaterów, ciekawości też, z której to kawiarenki internetowej mozna sie doń zalogować na szybko. Jesteś - moje Kiko, kiziu, miziu - świetnie poinformowane. To prowadzi w dobrą stronę. Szczegónie polecałbym pensjonat Dr Babińskiego. Ładna okolica, wikt i opierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Kiko, najsłodsze kiziu-miziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:42 ...w przedwyborczym amoku wzięłoś mnie za kogóś innego. Rozdwojone pojmowanie świata został zdiagnozowane już na wiele sposobów, ale w dobie politikalkorektnessssss nie powiem oczywiście , o jakie schorzenie chodzi. Dodam tylko, że ostatnie badania amerikanskie wykazały chemiczne jednak, a nie biologiczne lub też genetyczne podłoże tej choróbki. Twoja wnikliwość godna jest najwyższego szacunku, ale tepsa zasila w internet miliony odbiorców, stąd też zapewne podobieństwo IP, które Cię tak przemyslnie zwiodło. Jam klientką Neostrady Tepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Helenko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:18 dla kiko to żaden argument. Zaraz może ci odpowiedzieć tak jak mi, że biegasz po kawiarenkach i nadajesz z kilku kompów. Kiko - spiskowa teoria dziejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:15 Po co tyle agresji? Powiedz, dziś z sercem przepełnionym miłością pójdziesz do kościoła? Wiem, że trudno przyznać ci się do pomyłki i stąd ta wściekłość. Odpowiedz Link Zgłoś