Dodaj do ulubionych

Coś dla Was :-)

05.07.03, 07:19
strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html
Obserwuj wątek
    • podkarpacie Re: Coś dla Was :-) 05.07.03, 07:20
      podkarpacie napisał:

> strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html

oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale taki
      piękny nie jest !!!
      • Gość: jakiś Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:03
        nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te blokowiska
        mają w sobie cuś
        • Gość: MARTIN Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 05.07.03, 11:11
          Gość portalu: jakiś napisał(a):

> nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te
          blokowiska
          >
          > mają w sobie cuś

ALBO NIE UMIESZ SIĘ NETEM POSŁUGIWAĆ ALBO MASZ STAREGO KOMPA BO U MNIE CHULA
          NIEŹLE !
        • Gość: MARTIN Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 05.07.03, 11:14
          Gość portalu: jakiś napisał(a):

> nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te
          blokowiska
          >
          > mają w sobie cuś
          a blokowiska owszem i są ale oprócz tego bardzo ładna Starówka z wieloma
          zabytkami, Zamek oraz Pałac Lubomisrkich, stare Sanktuarium Maryjne...
          no ale jakbyś miał normalnego koma to bys sam ocenił
          • Gość: jerry Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 12:05
            Zamek owszem piękny, tylko zwiedzających coś ograniczona ilość.Ale ja nie o
            tym chciałem.Nie ma sensu w licytowaniu się,kto ma piękniejsze i cenniejsze
            zabytki.Nam przemyślanom chodzi o to,by pieniądze z budżetu raz przyznane
            zostały wykorzystane celowo,a nie odbierane,oddawane z łaską itd.Jeśli chodzi
            o inwestycje,budownictwo to w tym tempie za kilkaset lat Rzeszów z pewnością w
            ilości zabytków prześcignie Przemyśl,bo u nas kompletnie nic się nie dzieje.
            • Gość: wojewoda Re: Coś dla Was :-) IP: *.tele2.pl 06.07.03, 15:27
              Gość portalu: jerry napisał(a):

> Zamek owszem piękny, tylko zwiedzających coś ograniczona ilość.Ale ja nie o
              > tym chciałem.Nie ma sensu w licytowaniu się,kto ma piękniejsze i cenniejsze
              > zabytki.Nam przemyślanom chodzi o to,by pieniądze z budżetu raz przyznane
              > zostały wykorzystane celowo,a nie odbierane,oddawane z łaską itd.Jeśli
              chodzi
              > o inwestycje,budownictwo to w tym tempie za kilkaset lat Rzeszów z pewnością
              w
              > ilości zabytków prześcignie Przemyśl,bo u nas kompletnie nic się nie dzieje.

TYLKO RZESZOWIANIE NIE MAJĄ NIC DO TEGO
              a WY uważacie że Rzeszów to dziura zabytkowa !
              • Gość: p-ślanka!!! Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:22
                Wcale nie dziura , ma przecież przepiekny pomnik w centrum, dziedzictwo Waszej
                kultury , do którego ściągają rzesze turystów.....
      • Gość: KOT Re: Coś dla Was :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:03
        > oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale taki
        > piękny nie jest !!!

Czego symbolem ma byś ta CIPKA stojąca o przepraszam pomnik??
        • Gość: jurek Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 15.07.03, 12:49
          Gość portalu: KOT napisał(a):

> > oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale ta
          > ki
          > > piękny nie jest !!!
          >
          > Czego symbolem ma byś ta CIPKA stojąca o przepraszam pomnik??

ta CIPKA jak piszesz to Pomnik Czynu Rewolucyjnego - największy pomnik na
          Podkarpaciu !
    • rychu_z_przemysla Re: Coś dla Was :-) 11.07.03, 00:26
      podkarpacie napisał:

> strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html

Rozumiem potrzebę dowartościowania swego miasta, typowe rzeszowskie dorabianie
      historii (tak to nazywam na swój użytek)
      i udowadnianie, że miasto nad Wisłokiem jest warte bycia stolicą
      Polski południowo-wschodniej, czyli tzw. Podkarpacia.
      • Gość: Marynika Re: Coś dla Was :-) i Rycha. IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:48
        Nie przesadzaj Rychu z tą stolicą,bo sie kompromitujesz.W każdym mieście jest
        coś ciekawego,czym można się pochwalić i coś co chcielibyśmy ukryć.Ja często
        musze być w przemyślu i nie zamieniłabym się na niego.Jarosław może jest ciut
        mniejsze ale moim zdaniem milsze i bardziej przyjazne.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka