podkarpacie 05.07.03, 07:19 strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podkarpacie Re: Coś dla Was :-) 05.07.03, 07:20 podkarpacie napisał: > strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale taki piękny nie jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:03 nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te blokowiska mają w sobie cuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 05.07.03, 11:11 Gość portalu: jakiś napisał(a): > nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te blokowiska > > mają w sobie cuś ALBO NIE UMIESZ SIĘ NETEM POSŁUGIWAĆ ALBO MASZ STAREGO KOMPA BO U MNIE CHULA NIEŹLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 05.07.03, 11:14 Gość portalu: jakiś napisał(a): > nie chcą się otwierać te fotki , musimy uwierzyć Ci na słowo:) że te blokowiska > > mają w sobie cuś a blokowiska owszem i są ale oprócz tego bardzo ładna Starówka z wieloma zabytkami, Zamek oraz Pałac Lubomisrkich, stare Sanktuarium Maryjne... no ale jakbyś miał normalnego koma to bys sam ocenił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 12:05 Zamek owszem piękny, tylko zwiedzających coś ograniczona ilość.Ale ja nie o tym chciałem.Nie ma sensu w licytowaniu się,kto ma piękniejsze i cenniejsze zabytki.Nam przemyślanom chodzi o to,by pieniądze z budżetu raz przyznane zostały wykorzystane celowo,a nie odbierane,oddawane z łaską itd.Jeśli chodzi o inwestycje,budownictwo to w tym tempie za kilkaset lat Rzeszów z pewnością w ilości zabytków prześcignie Przemyśl,bo u nas kompletnie nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojewoda Re: Coś dla Was :-) IP: *.tele2.pl 06.07.03, 15:27 Gość portalu: jerry napisał(a): > Zamek owszem piękny, tylko zwiedzających coś ograniczona ilość.Ale ja nie o > tym chciałem.Nie ma sensu w licytowaniu się,kto ma piękniejsze i cenniejsze > zabytki.Nam przemyślanom chodzi o to,by pieniądze z budżetu raz przyznane > zostały wykorzystane celowo,a nie odbierane,oddawane z łaską itd.Jeśli chodzi > o inwestycje,budownictwo to w tym tempie za kilkaset lat Rzeszów z pewnością w > ilości zabytków prześcignie Przemyśl,bo u nas kompletnie nic się nie dzieje. TYLKO RZESZOWIANIE NIE MAJĄ NIC DO TEGO a WY uważacie że Rzeszów to dziura zabytkowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-ślanka!!! Re: Coś dla Was :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:22 Wcale nie dziura , ma przecież przepiekny pomnik w centrum, dziedzictwo Waszej kultury , do którego ściągają rzesze turystów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Coś dla Was :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:03 > oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale taki > piękny nie jest !!! Czego symbolem ma byś ta CIPKA stojąca o przepraszam pomnik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Coś dla Was :-) IP: 80.51.255.* 15.07.03, 12:49 Gość portalu: KOT napisał(a): > > oglądnijcie sobie fotki z galerii abyście wiedzielim, że Przemyśl wcale ta > ki > > piękny nie jest !!! > > Czego symbolem ma byś ta CIPKA stojąca o przepraszam pomnik?? ta CIPKA jak piszesz to Pomnik Czynu Rewolucyjnego - największy pomnik na Podkarpaciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Coś dla Was :-) 11.07.03, 00:26 podkarpacie napisał: > strony.wp.pl/wp/pawel_kuna/glowna/index1.html Rozumiem potrzebę dowartościowania swego miasta, typowe rzeszowskie dorabianie historii (tak to nazywam na swój użytek) i udowadnianie, że miasto nad Wisłokiem jest warte bycia stolicą Polski południowo-wschodniej, czyli tzw. Podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Coś dla Was :-) i Rycha. IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:48 Nie przesadzaj Rychu z tą stolicą,bo sie kompromitujesz.W każdym mieście jest coś ciekawego,czym można się pochwalić i coś co chcielibyśmy ukryć.Ja często musze być w przemyślu i nie zamieniłabym się na niego.Jarosław może jest ciut mniejsze ale moim zdaniem milsze i bardziej przyjazne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś