Gość: Kazio IP: *.udn.pl 23.10.05, 21:04 Lechu Jesteś wielki. Chwała pokonanemu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plusk Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 23.10.05, 21:18 Diopiero teraz kończy się komunizm w Polsce.Bardzo dobrze. Czas najwyższy aby Polska stałą sie własnością obywateli a nie Michnika, Kwaśniewskiego, Urbana, Kulczyka, Krauzego, Jaskierni, Piechoty itp socjalizujących lub komunizujących mataczy Odpowiedz Link Zgłoś
smok.podwarszawski Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA !!!! 23.10.05, 21:22 sks Rozumiem, że gdyby cos nie wyszło w Polsce to będziesz się cieszył. Kra, kra, kra. Bardzo dobrze . Czas zakończyć epokę włądzy służb specjalnych PRL Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA !!!! 23.10.05, 21:37 smok.podwarszawski napisała: > sks > Rozumiem, że gdyby cos nie wyszło w Polsce to będziesz się cieszył. Miły Smoku... tyle postów, tyle zdań a Ty takie rzeczy piszesz, przykro mi. Nie nie będę się cieszył tylko smucił.... bo ja wiem, wiem, że Kaczyński, że lepperlandia dla Polski jest złem, że PiS ty klasyczne TKM. > Bardzo dobrze . Czas zakończyć epokę włądzy służb specjalnych PRL Wróci pałubicko podobna kreatura ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 24.10.05, 09:11 Tusk rozbity zgodnie z przewidywaniami ludzi logicznie myślących. Mimo poparcia mediów w tym TVN24 oraz zmanipulowanych słabo myślących ludzi młodych w szczególności internautów. Zapraszam do myślenia i wyciagania wniosków Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA 24.10.05, 18:22 Logicznie myslacy czlowieku ! Chyba zdajesz sobie sprawe ze gospodarczy program PIS ( kielbasa wyborcza ) jest utopia - chyba ze budzet bedzie z gumy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:47 > Mimo poparcia mediów w tym TVN24 ... - w niezmanipulowanym Radiu Maryja Rydzyk powiedział, że Tusk jest człowiekiem nie uczciwym i że życzy wygranej Kaczyńskiemu. Słyszałeś kiedyś coś takiego w mediach które nazywasz zmanipulowanymi? > oraz słabo myślących ludzi ... - 61% osób z wyższym wykształceniem głosowało na Tuska, podczas gdy 69% osób z podstawowym wykształceniem głosowało na Kaczyńskiego. Czy według ciebie ukończenie studiów świadczy o słabym myśleniu? Zadziwiająca logika. To, że wygrał Kaczyński należy przypisać słabo wykształconemu społeczeństwu. I trudno temu zaprzeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:58 to dlaczego ta wasza wspaniala wadza nie wyksztalcila wiecej, ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz jadzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:30 kto ma ciebie kształcić? Władza czy ta sama? To się nazywa postawa roszczeniowa. A poza tym z tym pytaniem, to do SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 25.10.05, 11:25 Gdyby cała wies zagłosowała wtedy Tusk zostałby doszczetnie zdruzgotany. A tzw inteligencja jak piszesz to żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:32 >A tzw inteligencja jak piszesz to żenada Dlaczego tak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 25.10.05, 18:19 mam inną definicje inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:39 Gość portalu: hera napisał(a): > mam inną definicje inteligencji - napisz, proszę, jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:25 trza zacząć od służb specjalnych. Bogato nie bedzie ale sprawiedliwiej chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
seven PIER...LE TA WASZA IV RZECZPOSPOLITA !!! 23.10.05, 21:25 lepsza nazwa to socjalistyczna republika kaczystanu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: PIER...LE TA WASZA IV RZECZPOSPOLITA !!! 23.10.05, 21:33 seven napisał: > lepsza nazwa to socjalistyczna republika kaczystanu !!! Przesadzasz - ważne, że nie wygrał żaden komuch, ale szkoda mi, że nie D.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: PIER...LE TA WASZA IV RZECZPOSPOLITA !!! IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 09:15 No proszę,xyz jakoś nie reaguje - Kali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz xyz dopiero zasiadła do komputera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:52 ale ten tekścik to sofcik. Gdzie tam autorowi do ciebie, kiko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: xyz dopiero zasiadła do komputera IP: *.net.autocom.pl 25.10.05, 19:51 Pochlebiasz mi, xyzkali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz tak też sądziłam, kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:42 Tu się możemy zgodzić. W pewnych sprawach jesteś niezrównana. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 NIECH ŻYJE RZECZPOSPOLITA !!! 24.10.05, 09:17 bdx65 napisała: > seven napisał: > lepsza nazwa to socjalistyczna republika kaczystanu !!! > Przesadzasz - ważne, że nie wygrał żaden komuch, ale szkoda mi, że nie D.T. =============== Lech z rodu Lechitów to gwarancja dla Lechistanu. A, że Kaczor to też dobrze bo jak każdy latający ptak uznaje panowanie Orła Białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: NIECH ŻYJE RZECZPOSPOLITA !!! IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 09:23 Kaczyński jest człowiekiem idei i prawdy! Tusk to nikczemna marionetka i egoista, dyletant.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: NIECH ŻYJE RZECZPOSPOLITA !!! IP: *.udn.pl 24.10.05, 15:59 Troche z Tuskiem przesadziłeś nie kopie sie leżącego Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: NIECH ŻYJE RZECZPOSPOLITA !!! 24.10.05, 18:24 Zglos sie za pare miesiecy , porozmawiamy wtedy ... Po czynach ich poznacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIER...LE TA WASZA IV RZECZPOSPOLITA !!! 25.10.05, 20:25 A moze powiesz jaka jest roznica pomiedzy programami gospodarczymi PIS i SLD ?? Jest tylko jedna : program PIS jest podlany katolicko patriotycznym sosem ! Obie partie proponuja rozdawnictwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIER...LE TA WASZA IV RZECZPOSPOLITA !!! 24.10.05, 18:23 KACZYSTAN ! Dobre :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Z ta czwarta RP to byla sciema IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.05, 18:45 Wybory sie skonczyly i zobaczycie, ze rewolucji nie bedzie (dzieki bogu!). Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Z ta czwarta RP to byla sciema 24.10.05, 19:31 Rewolucji moze nie bedzie ale za to bedzie marazm i zastoj , a co innego moze wyniknac z realizacji populistyczno socjalistycznego programu PIS .... Bron Boze PO przed takim koalicjantem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Z ta czwarta RP to byla sciema IP: *.udn.pl 25.10.05, 11:21 PO sie samo topi. A co do programu PIS to lepiej go najpierw przeczytaj a pózniej pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz hera, a czy mogłabyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:41 nam, ignorantom, powiedzieć co cię w programie PiS przekonało? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: hera, a czy mogłabyś IP: *.udn.pl 25.10.05, 18:27 Socjalizm he he he. A poważnie to kwestia rozliczeń, korupcji, kwestie prawa. To jest podstawa. Program gospodarczy mniej bo tutaj nie będzie żadnych rewelacji.Na uzytek kampanii zostały przejaskrawione niektore zagadnienia np kwestie socjalne.To bardzo delikatna dziedzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.pnet.com.pl 25.10.05, 19:10 na własny rachunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhelenka NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.net.autocom.pl 25.10.05, 19:54 i bez helenek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz precz od Helenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:38 Gość portalu: antyhelenka napisał(a): > i bez helenek! - mów za siebie ... A z tymi rozliczeniami itd, to nie uważać że jeść coś też trzeba? I że z pustego i Salomon nie naleje? W ubogim kraju zawsze będzie dziura budżetowa. Żeby dołożyć do tych wszystkich zasiłków skądś trzeba będzie ująć. Odpowiedz Link Zgłoś