Gość: STALY KLIENT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 20:48 JA OSOBISCIE LUBIE KEBABY I NA GRODZKIEJ SA NAJLEPSZE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: KEBAB 16.10.02, 12:56 oczywiście w "greckim" grilu? :-D "ale porcje" :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p Re: KEBAB IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.11.02, 16:29 hm, bardzo ciekawie przyprawione są w "piramidzie" - naprzeciwko bagateli. Cudne są na Grodzkiej- w Mudi- ale wystrzegajcie się krótko obciętego blondasa- facecik daje pół porcji /i`ll kill him!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublin Re: KEBAB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.02, 15:12 Popieram..piramida króluje... był kiedys lepszy na grockiej przy dominikańskiej taki w budce z arabem ale go zamknęli...łobuzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruder Re: KEBAB IP: 212.160.153.* 19.11.02, 09:42 zamkneli te bude bo sie araby spuszczaly do sosu i sanepid ja kazal zamknac. przeciez nikt z krakowa juz tam nie jada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIC Re: KEBAB IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 20:44 ZGADZAM SIĘ CO DO BLONDASA W MUDI!!!!!!!!! WIADOMO ŻE NAJLEPSZE KEBEBY SĄ K/BAGATELII. POLECAM RÓWNIEŻ KEBAB NA FLORIAŃSKIEJ K/BIG STARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: KEBAB IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.11.02, 12:42 Kolo Big stara, mhm- to sie chyba nazywa Kebab king- rzeczywiscie Ok... trzeba wiedziec gdzie jesc, bo można się bardzo zrazić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
puls KEBAB-gina koty i szczury Uwaga sa potem w kebabie 31.12.02, 16:09 Gość portalu: maruder napisał(a): > zamkneli te bude bo sie araby spuszczaly do sosu i sanepid ja kazal zamknac. > przeciez nikt z krakowa juz tam nie jada Oprocz tego szczaja na mieso-mowia ze je marynuja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: KEBAB-gina koty i szczury Uwaga sa potem w ke 05.01.03, 18:29 co do kebebu na florianskiej mi osobiscie przeszkadza, ze gosc zrobil promocje z okazji ataku na WTC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: KEBAB IP: *.minrol.gov.pl 10.09.03, 16:07 no właśnie, a co z tym spuszczaniem sie do sosu???? ja kupuję ostre bo nie czuć a najlepsze koło bagateli - przynajmniej za moich czasów w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubie Kebaby Re: KEBAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 00:40 Lubie Kebaby ale nie jadam bo obrzydliwe jest to spuszczanie do sosów. Nie pamietam ile razy jadłem tam na dominikanskiej. Łeeee. Dlatego ten pan sie tak cieszył jak podawał te kebaby. Sprawiało mu to radoche ze ludzie jedza jego... Nie wiem czy nie przeniósł się na Florianska. Teraz nie jadam Kebabów. Wole sztuczne miecho z Mc Donalda. Tam wiem ze nie dodaja sosów z dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiSeK Re: KEBAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:55 Macie dziwne kubki smakowe.W życiu nie jadłem gorszych kebabów niż te przy Bagateli.Łeeee.Radze spróbować tych na Szewskiej w pizzeri Dracula.Jedynym mankamentem jest sierota która od niedawna tam pracuje.Można umarzec z głodu zanim przygotuje smakołyk. ;) Odpowiedz Link Zgłoś