IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 20:48
JA OSOBISCIE LUBIE KEBABY I NA GRODZKIEJ SA NAJLEPSZE.
Obserwuj wątek
    • m.in Re: KEBAB 16.10.02, 12:56
      oczywiście w "greckim" grilu? :-D
      "ale porcje" :-DDD
      • Gość: kati_p Re: KEBAB IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.11.02, 16:29
        hm, bardzo ciekawie przyprawione są w "piramidzie" - naprzeciwko bagateli.

Cudne są na Grodzkiej- w Mudi- ale wystrzegajcie się krótko obciętego blondasa-
        facecik daje pół porcji /i`ll kill him!/
        • Gość: dublin Re: KEBAB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.02, 15:12
          Popieram..piramida króluje...
          był kiedys lepszy na grockiej przy dominikańskiej taki w budce z arabem ale go
          zamknęli...łobuzy...
          • Gość: maruder Re: KEBAB IP: 212.160.153.* 19.11.02, 09:42
            zamkneli te bude bo sie araby spuszczaly do sosu i sanepid ja kazal zamknac.
            przeciez nikt z krakowa juz tam nie jada
            • Gość: DOMINIC Re: KEBAB IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 20:44
              ZGADZAM SIĘ CO DO BLONDASA W MUDI!!!!!!!!! WIADOMO ŻE NAJLEPSZE KEBEBY SĄ
              K/BAGATELII. POLECAM RÓWNIEŻ KEBAB NA FLORIAŃSKIEJ K/BIG STARA
              • Gość: Kati Re: KEBAB IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.11.02, 12:42
                Kolo Big stara, mhm- to sie chyba nazywa Kebab king- rzeczywiscie Ok...
                trzeba wiedziec gdzie jesc, bo można się bardzo zrazić, prawda?
            • puls KEBAB-gina koty i szczury Uwaga sa potem w kebabie 31.12.02, 16:09
              Gość portalu: maruder napisał(a):

> zamkneli te bude bo sie araby spuszczaly do sosu i sanepid ja kazal zamknac.
              > przeciez nikt z krakowa juz tam nie jada

Oprocz tego szczaja na mieso-mowia ze je marynuja ??
              • m.in Re: KEBAB-gina koty i szczury Uwaga sa potem w ke 05.01.03, 18:29
                co do kebebu na florianskiej mi osobiscie przeszkadza, ze gosc zrobil promocje
                z okazji ataku na WTC
    • Gość: pit Re: KEBAB IP: *.minrol.gov.pl 10.09.03, 16:07
      no właśnie, a co z tym spuszczaniem sie do sosu????
      ja kupuję ostre bo nie czuć
      a najlepsze koło bagateli - przynajmniej za moich czasów w krakowie
      • Gość: Lubie Kebaby Re: KEBAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 00:40
        Lubie Kebaby ale nie jadam bo obrzydliwe jest to spuszczanie do sosów. Nie
        pamietam ile razy jadłem tam na dominikanskiej. Łeeee. Dlatego ten pan sie tak
        cieszył jak podawał te kebaby. Sprawiało mu to radoche ze ludzie jedza jego...
        Nie wiem czy nie przeniósł się na Florianska. Teraz nie jadam Kebabów. Wole
        sztuczne miecho z Mc Donalda. Tam wiem ze nie dodaja sosów z dodatkiem.
        • Gość: LiSeK Re: KEBAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:55
          Macie dziwne kubki smakowe.W życiu nie jadłem gorszych kebabów niż te przy
          Bagateli.Łeeee.Radze spróbować tych na Szewskiej w pizzeri Dracula.Jedynym
          mankamentem jest sierota która od niedawna tam pracuje.Można umarzec z głodu
          zanim przygotuje smakołyk. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka