Dodaj do ulubionych

Makabra na Żabińcu

IP: 87.207.98.* 09.12.05, 03:46
Znaleźć winnego i unicestwić.
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Makabra na Żabińcu IP: 81.21.196.* 09.12.05, 10:17
      (Edi mieszka na Żabińcu...)Dajcie spokój!!W dzisiejszych czasach to już mało co
      człowieka może zaskoczyć!Ale m.in.takie wiadomośći stawiają na równe nogi!
      Spracę takiego czynu powinna czekać najwyższa kara, a jak dobrze pójdzie -
      dostanie dożywocie i w ciepłym wiżezieniu,gdzie niczego nei będzie mu brakować,
      przeżyję reszte swoich dni...
      • Gość: ;) Re: Makabra na Żabińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:09
        ja mieskzam na zabincu a nic nie wiedzialam :/ masakra :/
        • Gość: marek Re: Makabra na Żabińcu IP: *.autocom.pl 09.12.05, 13:41
          Wczoraj wieczorem była akcja, 2 samochody straży pożarnej, policja i chyba
          karetka pogotowia:(
          Reszty w zasadzie to chyba nie ma co komentować:(
    • Gość: XYZ Re: Makabra na Żabińcu IP: *.chello.pl 09.12.05, 13:42
      Ciekawe dlaczego tatus nagle zginął?? Przerosłą go opieka nad rodziną??
      • Gość: ZW Re: Makabra na Żabińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:45
        Na Prokocimiu znaleziono wczoraj cialo bez rak, nog i glowy - mloda kobieta.
        Jestem przerazona, moj facet tam mieszka i czesto jestem w tych rejonach. Ku...
        gdybym dopadla takiego psychola za... go golymi rekami.
        • Gość: Student Re: Makabra na Żabińcu IP: *.unregistered.media-com.com.pl 10.12.05, 14:23
          Gość portalu: ZW napisał(a):

> Na Prokocimiu znaleziono wczoraj cialo bez rak, nog i glowy - mloda kobieta

W moim rodzinnym mieście Tychy parę tygodni temu było głośno o identycznych
          kilku przypadkach. Policja tyska twierdziła, że sku..el został ujęty, a może
          on uciekł do Krakowa? Za coś takiego kara śmierci!
          • Gość: kaska Re: Makabra na Żabińcu IP: *.net.autocom.pl 10.12.05, 17:55
            To przez rok byli moi sąsiedzi. W miarę spokojni. Razem odwozili i przywozili
            córkę do przedszkola. Nigdy nie mylałam, że mógłby coś takiego zrobić. Co
            prawda czasmi gadał do siebie, czasami potrafił być opryskliwy. Ale to jeszcze
            nic złego. A tu taka tragedia.
            • Gość: kaska Re: Makabra na Żabińcu IP: *.net.autocom.pl 10.12.05, 17:59
              Mieszkali tutaj od około 2 lat. Nie pracowali. Prawie cały czas siedzieli w
              domu. Ja go widywałam codziennie, ale mylę że przydałoby się gdzieś opublikować
              jego zdjęcie. Może ktoś go rozpozna. Albo chociaż samochód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka