Gość: bbcode IP: 87.207.98.* 09.12.05, 03:46 Znaleźć winnego i unicestwić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Makabra na Żabińcu IP: 81.21.196.* 09.12.05, 10:17 (Edi mieszka na Żabińcu...)Dajcie spokój!!W dzisiejszych czasach to już mało co człowieka może zaskoczyć!Ale m.in.takie wiadomośći stawiają na równe nogi! Spracę takiego czynu powinna czekać najwyższa kara, a jak dobrze pójdzie - dostanie dożywocie i w ciepłym wiżezieniu,gdzie niczego nei będzie mu brakować, przeżyję reszte swoich dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Makabra na Żabińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:09 ja mieskzam na zabincu a nic nie wiedzialam :/ masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Makabra na Żabińcu IP: *.autocom.pl 09.12.05, 13:41 Wczoraj wieczorem była akcja, 2 samochody straży pożarnej, policja i chyba karetka pogotowia:( Reszty w zasadzie to chyba nie ma co komentować:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Makabra na Żabińcu IP: *.chello.pl 09.12.05, 13:42 Ciekawe dlaczego tatus nagle zginął?? Przerosłą go opieka nad rodziną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZW Re: Makabra na Żabińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:45 Na Prokocimiu znaleziono wczoraj cialo bez rak, nog i glowy - mloda kobieta. Jestem przerazona, moj facet tam mieszka i czesto jestem w tych rejonach. Ku... gdybym dopadla takiego psychola za... go golymi rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Makabra na Żabińcu IP: *.unregistered.media-com.com.pl 10.12.05, 14:23 Gość portalu: ZW napisał(a): > Na Prokocimiu znaleziono wczoraj cialo bez rak, nog i glowy - mloda kobieta W moim rodzinnym mieście Tychy parę tygodni temu było głośno o identycznych kilku przypadkach. Policja tyska twierdziła, że sku..el został ujęty, a może on uciekł do Krakowa? Za coś takiego kara śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Makabra na Żabińcu IP: *.net.autocom.pl 10.12.05, 17:55 To przez rok byli moi sąsiedzi. W miarę spokojni. Razem odwozili i przywozili córkę do przedszkola. Nigdy nie mylałam, że mógłby coś takiego zrobić. Co prawda czasmi gadał do siebie, czasami potrafił być opryskliwy. Ale to jeszcze nic złego. A tu taka tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Makabra na Żabińcu IP: *.net.autocom.pl 10.12.05, 17:59 Mieszkali tutaj od około 2 lat. Nie pracowali. Prawie cały czas siedzieli w domu. Ja go widywałam codziennie, ale mylę że przydałoby się gdzieś opublikować jego zdjęcie. Może ktoś go rozpozna. Albo chociaż samochód. Odpowiedz Link Zgłoś