Gość: narzeczona IP: *.devs.futuro.pl 12.12.05, 14:31 Witajcie! Czy macie jakiś pomysł (sprawdzony lub nie...) na fajny lokal na zorganizowanie wesela w Krakowie lub bliskiej okolicy? z góry dzięki za podpowiedzi! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:09 Zależy jaka może być odległość od Krakowa.Ja miałam wesele w folwarku "zalesie" w Grajowie (nr 150) k/Wieliczki i byłam zachwycona zarówno lokalem,jak i wyżywieniem a także jakością obsługi.Wesele może być tam zorganizowane zarówno na 300 osób jak i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 13:03 Szkoda tylko że tam sa kosmiczne ceny i czasem odbywają się 2 lub trzy wesela naraz. Ale okolica faktycznie wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
joasija Re: lokal na wesele 15.12.05, 13:51 ja miałam wesele w Mydlnikach...Jest na pawde tanio porównując ceny Krakowskie...ulica Balicka 296 chyba...Naprzeciwko kościoła..Jest tam sala ze sceną..U nas było 85 ludzi i sala była w sam raz. Jest też firma która zajmuje się organizacją jedzenia...www.weselmysie.pl- ceny przystępne, jedzonko smaczne..Ale to wszystko zależy od tego ile chcesz wydać pieniędzy, lokal choć może nie jakoś strasznie luksusowy to na prawde bardzo fajnie nadaje sie do dobrej zabawy...Życze powodzenia i już dziś najlepsze życzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamling Re: lokal na wesele 15.12.05, 20:18 Troszke sie obracam po weselach i ze znanych mi w Krakowie i okolicy lokali moge Ci polecic hotel Kontrast, bylem tam kilka razy i bylo naprawde bardzo fajnie. W zupelnie innym klimacie natomiast i chyba jeszcze fajnie bylo na weselu w Centrum Konferencyjnym UJ w Modlniczce. To jest taki stary dwor zamieniony oczywiscie w muzeum ale wesela sie tam odbywaja i klimat jest niesamowity. Tomaszowice sie nie umywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bruxellka Re: lokal na wesele 15.12.05, 21:50 www.weselneforum.pl tam masz baaardzo duzo sparwdzonych adresow pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś