Gość: tow.mily IP: *.chello.pl 17.12.05, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srull Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek 17.12.05, 14:56 Tytul na pierwszy rzut oka kretynski - muzyka zas swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeet Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:33 wole massive attack do 'miłosnych igraszek'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Norah Jones dobra do zanudzenia się na śmierć IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.12.05, 10:57 Massive popieram. :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek 17.12.05, 15:48 ja i tak preferuje metalice, ale dopiero na póxniejszych randkach. Bo na pierwszej randce Nora jak najbardziej porządana jako tło muzyczne, ale ja mam tez innym utwór do łóżka utwór z martrix'a II Zion - Fluke. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 18:20 Szkoda, ze jedna piosenka Ci starcza.. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek 17.12.05, 20:40 a jak sie zapętli ten utwór ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falaaaa Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:35 do łóżka najlepsze sa erykah badu, alicia keys i portishead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:43 Najlepsze do łóżka jest Napalm Death hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janowsik Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.dolsat.pl 17.12.05, 18:19 A dla mnie Bjork i Eryczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnb Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.mysmart.ie 17.12.05, 18:44 Bebny, pewnie ze bebny! Tylko drum'n'bass do fast, step bzykania! Na laski bardziej to dziala niz wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.12.05, 23:27 a najlepsza do milosnych igraszek jest oczywiscie ladna dziewczyna:) z taka to przy kazdej muzyce, a nawet przy braku muzyki jest bardzo milo:) :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grftn Re: Norah Jones idealna do miłosnych igraszek IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 18.12.05, 22:52 Erotic lounge - 2 plytowy album Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrPSP muzyka i seks IP: *.cariboo.bc.ca 17.12.05, 20:32 Nie wiem juz gdzie czytalem ze muzyka raczej obniza zainteresownie sekszem, ze muzyka powoduje wiec agrsywnosc kobiet. Ale, moze jednak w tamtym artykule nie napisali jak muzyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: muzyka i seks IP: *.compower.pl 18.12.05, 10:37 Nie czytaj już Superekspresu, ani tym bardziej Faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrPSP Re: muzyka i seks IP: *.cariboo.bc.ca 18.12.05, 18:13 Gość portalu: LaurenO napisał(a): > Nie czytaj już Superekspresu, > ani tym bardziej Faktu. Jeszcze nigdy nie czytalem, to byla jakas relacja pracy naukowej w USA, ale nie pamietam gdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodowy Re: muzyka i seks IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:23 jak to mówią: nikt nie potwierdził, że procent idiotów wśród naukowców jest mniejszy niż gdzie indziej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk idealna do sexu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 20:34 ale nie każdy lubi bestiality show. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Sepultura Arise 17.12.05, 20:44 A kto wytrzyma w lozku to tempo ??? Dla chetnych podaj link aby posmakowac co to jest www.stereo.pl/tytul.php?idt=1331 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek xD Re: Sepultura Arise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:59 skończ już z tymi żałosnymi przechwałkami. Myślisz, że jestes taki pako w łóżku? Spróbuj wytrzymać tempo karabinu maszynowego, albo młota pneumatycznego. Może też zacznij poszerzać swoje horyzonty muzyczne, bo chyba zawęziłeś się jedynie do thrash metalu. Do metallicy czy sepultury to chyba tylko w domu z czerwonymi zasłonami sie można kochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norah [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny_rolnik urodziwa autorka? IP: *.net136.okay.pl 18.12.05, 09:12 chyba w standardach niedowidzacych osadnikow murzynskich w ghanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.limerick SYPIALNIANE HITY (WG. GRUP WIEKOWYCH) 18.12.05, 10:10 Sypialniane hity: < 20 Boom Boom Boom Boom I want you in my room (VENGABOYS) 20 – 30 Kochaj mnie tak, jakby nie było jutra (S. SOJKA) 30 – 40 Kocham cię, kochanie moje (MANAAM) 40 – 50 Bo do tanga trzeba dwojga (BUDKA SUFLERA) 50 – 60 Miłość jak wino (ELENI) 60+ Siwy włos (MIECZYSŁAW FOGG) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Nora jest the best! IP: *.compower.pl 18.12.05, 10:42 Nora to muza wręcz stworzona do seksu - tego nastrojowego, wyszukanego. Wcześniej bywało Evanescence [My Immortal szczególnie miło wspominam]. A jak ktoś ma ochotę ostrzej to polecam Sepulturę. Tylko nie zabijcie kobiety. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cellentano Ja na seks puszczam plyte"24 godziny Le Mans" IP: 212.85.1.* 18.12.05, 13:00 Dwugodzinny zapis ostatnich okrazen w najslynniejszym wyscigu samochodowym swiata.Wzmocnione,jest sygnalem dla znajomych,czym sie aktualnie zajmuje.Zeby nie przeszkadzali.No i jest super.Kazda laseczka jest pod wrazeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciekk Re: Ja na seks puszczam plyte"24 godziny Le Mans" IP: 213.17.194.* 18.12.05, 13:38 Tytuł tego artykułu jest tak kretyński aż zaniemogłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy82 najlepszy jest BARRY WHITE IP: *.softpro2.pl 18.12.05, 14:03 do wiadomoczego Odpowiedz Link Zgłoś
niekatolik nora to nie dom 18.12.05, 19:12 jej sztuczny uśmiech na zdjęciu mnie nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Muzyka jak muzyka, fajna... 18.12.05, 19:39 ...ale z panną Jones to bym sobie pofiglował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość JA WOLE RADIO MARYJA... IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.12.05, 22:46 ... do łóżka. Ale przemówienia Rydzyka to raczej już dla nadpobudliwych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh frutti di mare IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.12.05, 01:56 nie lubie paskudztwa, mam nasze narodowe podniebienie :))))))) pozdro zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lej-konik Lepper z Begerowa fika kiedy skoczna gra muzyka! IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 19.12.05, 05:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 moj ostatni soundtrack do... IP: *.ff.cuni.cz 19.12.05, 14:14 Nellie McKaye, The Kinks, The Smiths, "Korzenie Hip-hopu" - skladanka Przekroju, Pavement, Michael Jackson, Rolling Stones Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobbick Pani Joanno, WSTYD! IP: 212.160.172.* 19.12.05, 16:06 Błąd ortograficzny już w tytule? Co się dzieje z polskimi dziennikarzami? Rozumiem niedouczone nastolatki, ale Pani powinna chyba wiedzieć, że mamy takie polskie słowo "seks", które w tym przypadku wypadałoby odmienić tak: "seksu". Przecież Pani płacą za pisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenixproductions Re: Pani Joanno, WSTYD! IP: *.net / *.man.bydgoszcz.pl 20.12.05, 02:01 "sex" czy "seks" - obie formy są poprawne! Sprawdź w Słowniku Ortograficznym na: so.pwn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary ja jednak wolę "seks" 19.12.05, 20:12 bo z "sexu" i innych takich wyrazów to się chyba jednak wyrasta gdzieś w liceum, pani redaktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Najlepsza do sypialni - ludowa muzyka Bawarska IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:02 Jak rżnięcie to rżnięcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 co za tytuł 20.12.05, 08:52 Po polsku poprawnie jest "seksu", nie "sexu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamRoue Kto pisał nagłówek? IP: *.skynet.net.pl 20.12.05, 10:27 Po polsku pisze sie "seksu". Jeśli juz chceci pisac tak tego dziwoląga to lepiej wygladał by tak "sex-u" Odpowiedz Link Zgłoś