mrug Re: baraka kazimierz 20.01.06, 15:50 Nie podobają mi się samochody parkujące przed... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: baraka kazimierz 21.01.06, 00:41 muza oki, czyste stoły, obrzydliwe okna i drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciufcia Re: baraka kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:53 tak se. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: baraka kazimierz IP: *.chello.pl 21.01.06, 18:13 żenująca i niesympatyczna obsługa, ceny barmani wymyślają na poczekaniu - jak ktoś się im spodoba to taniej i na odwrót... Na plus można zaliczyć wystroj - zrobiony z pomysłem. Ogólnie skandaliczny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
tiferet22 Re: baraka kazimierz 02.02.06, 08:26 Gość portalu: jola napisał(a): > żenująca i niesympatyczna obsługa (...) A ja tam lubię obsługę Baraki. Nigdzie nie piłam tak różnorodnych i fantazyjnych shotów, wymyślanych dla i pod klienta. A drinki Żółwia i Galliano to juz inna, smakowita historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: baraka kazimierz IP: *.chello.pl 02.02.06, 09:09 nie ma się co dziwić, że się lubi jak się tam pracuje...tam lub w mechanoff, gdzie odpowiedziało się na innego posta, zresztą mechanoff i baraca to chyba ta sama firma... Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: baraka kazimierz 02.02.06, 14:20 raczej niekoniecznie ta sama firma.... nie puszczaj plot w eter jezeli nie masz o niczym pojecia... mechanoff za sciana a baraka to baraka... chyba, że to dla ciebie za trudne.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: baraka kazimierz 09.02.06, 23:57 to nie jest ta sama firma Mechanoff ma "filie" na Szerokiej obsługa jak obsługa - standard (niski, jak to w Krakowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesper Re: baraka kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:47 wystrój jak na krakowskie piwniczne klimaty niekonwencjonalny ;P i to jest plus. ogólnie mnie nie spotkało tam nic ani wybitnie przyjemnego ani nieprzyjemnego, ot knajpa jak knajpa z aspiracjami warszawkowatego klabingu. Wystrój pięterka wyjątkowo nieprzytulny, za jasno, za pusto i niewygodne kanciate kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: baraka kazimierz 12.02.06, 15:08 zgadzam sie, wystroj na pietrze malo zachecajacy, nieprzytulny, kanapy niewygodne, za jasno, zero prywatnosci. Natomiast na dole super, wystroj bardzo mi sie podoba, obsluga jak obsluga, nic specjalnego. Ceny normalne, i to nieprawda, ze wymyslaja na poczekaniu, nie puszczajcie plotek w eter. Ogolnie NA PLUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: baraka kazimierz IP: 87.206.247.* 12.02.06, 16:24 daję Ci słowo honoru, że ceny wymyślają na poczekaniu (przynajmniej jeżeli chodzi o drinki) i cena u każdego barmana tego samego drinka jest inna! Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: baraka kazimierz 13.02.06, 17:07 prawdopodobnie zamówiłaś NIEBIESKIEGO Z WISIENKA I KOSZTOWAŁ TYLE I TYLE.... kazdy robi drinki jak to się mówi od siebie i wystarczy, że w jednym jest o 20 ml więcej wódki i masz innego drinka a co za tym idzie inną cenę.... nie ma tam karty to znaczy menu, jakbyś nie zrozumiała, i wszystkie jak jeden drinki są autorskie (trudne słowo)a poza tym drinkiem nazywamy nie tylko wódkę z colą, która zawsze kosztuje tyle samo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: baraka kazimierz IP: 87.206.247.* 13.02.06, 21:46 to zaiste bardzo profesjonalne podejście do klientów..., pogratulować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goss Re: baraka kazimierz IP: *.zax.pl / *.zax.pl 18.02.06, 01:44 no-ja tam nie wiem o drinkach, ale piwo z sokiem grapefruitowym to dla mnie szoczek lekki był i to pozytywny!! jak wszystko w tym lokalu. Na dole nie lubie,bo sie dolu boje, ale gora w dzień jest czilałtowa i spokojna, kawowa, wieczorkiem oswietlenie i wystroj daja klimat taki, jaki trzeba-cieply, regałowy, pozytywny. a ja bardzo bardzo odczuwam klimaty miejsc, wiec polecam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
majkakrk Re: baraka kazimierz 19.02.06, 15:22 mOZE BYC ,ALE MUZYKA JEST DO BANI!!!!!!! ZA GŁOŚNO Odpowiedz Link Zgłoś
amberville7 Re: baraka kazimierz 19.02.06, 19:35 beznadziejna knajpa, przeinwestowana na dole, na górze zabrakło juz chyba kasy, pomysł na kibel na górze skandaliczny, co do obslugi to popieram: jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś