wij.paszczak 04.02.06, 15:23 Frustrat odszedł...szkoda gościa.Będzie mi Go brakowało.Cześć Jego pamięci. [*] No dobra. Dość tej żałoby. To kto teraz będzie ten,tego adminem społecznikiem?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debil [...] IP: *.utaonline.at 04.02.06, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokiko Re: przeciwnie:wcale nie szkoda 04.02.06, 15:26 Słusznie!! cham był i niemota. I do tego zatwardziały POwiec. Zrzuty, zrzuty róbcie i do jabbura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: przeciwnie:wcale nie szkoda IP: *.utaonline.at 04.02.06, 15:27 nie tylko do jabbura: do onz! do europarlamentu! do mc donalda! do tworek!! hurra!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: przeciwnie:wcale nie szkoda 04.02.06, 15:27 O witaj! Czy to ty jesteś tym gościem,którego nazywają "największym kretynem w polskojęzycznym internecie"? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bisex Re: przeciwnie:wcale nie szkoda 04.02.06, 15:36 O bardzoo przepraszam jak Ty mówisz o członku /hm/ społeczności forumowej? Nie godzi, się nie godzi. Trzeba demokratycznie i zgodnie z netykietą i prawem postępować, trzeba być człowiekiem HONORU. No ale zaraz wszystko "printscm/ przejadę i do jabbura wyślę. No nie godzi się, nie godzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil [...] IP: *.utaonline.at 04.02.06, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Frustrat odszedł.... IP: *.autocom.pl 04.02.06, 16:24 Samobójstwo popełnił ???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Frustrat odszedł.... IP: *.autocom.pl 04.02.06, 21:56 To popełnił, czy nie ? Bo nie wiem, czy mam palić świeczkę, czy nie i jeśli tak to o której godzinie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Frustrat odszedł.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:36 Cześć Jego pamięci? kiedy odszedł ? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Frustrat odszedł.... 04.02.06, 18:02 Żyje i ma się dobrze(mam nadzieję)..:))) Ale funkcji admina-opiekuna forum-już nie pełni,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: Frustrat odszedł.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:19 ciesze sie, moze sobie teraz przeczyta regulamin, netyketę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Frustrat odszedł.... 04.02.06, 18:20 ty, z neoplusa, nie udawaj głupszego niż jesteś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil jakie wybory?co ty bredzisz? IP: *.utaonline.at 04.02.06, 22:02 nikt nie wygral zadnych wyborow bo takowych nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko-autocom Re: jakie wybory?co ty bredzisz? 04.02.06, 22:03 koko na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kiko-autocom [...] 04.02.06, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko-autocom ja się pochlastam!! 04.02.06, 22:14 za skierowanie debila do kibla mnie uciął:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: Frustrat odszedł.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:07 tylko żarty i żarty, mam palić świece czy poczekać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoko [...] 04.02.06, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Frustrat odszedł....na zieloną trawkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:58 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Frustrat odszedł....na zieloną trawkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:42 jest juz pokażna ilość postów i całych wątków do ekspertyzy, nastepnie zapadnie decyzja, Odpowiedz Link Zgłoś