IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 14.05.06, 22:45
Czy wie ktoś coś o połozeniu tego osiedla, zieleń, drogi a w ogóle to
wszystko;)
Obserwuj wątek
    • Gość: anty_salwator Re: Eko-park: brzmi jak Sp. Salwator - omijac !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:22
      Wiecej informacji o inwestorze znajdziesz:
      www. salwator. net. pl

Niedlugo doczekaja sie portalu informacyjnego z aktualnymi
      posunieciami "biznesowymi".

• Gość: niepołomice Re: Eko-park: brzmi jak Sp. Salwator - omijac !!! IP: 89.124.38.* 17.05.06, 17:32
        Czy to jest ten sam inwwestor co buduje "salwator"
    • apmk05 Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator 17.05.06, 18:00
      Chodzi Ci zapewne o Eko Park Niepołomice www.ekopark-niepolomice.pl/ ?
      • Gość: Tomekkk Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:58
        Jak mi wiadomo, to ten EkoPark, swoja droga bardzo ladny i w ladnym otoczeniu
        buduje nowy na rynku developer...chyba invest house, a ze naprawde buduje widac
        na stronie www.ekopark-niepolomice.pl - szczerze przyznam że bardzo podoba mi
        sie ta inwestycja i chyba zamieszkam tam :]
      • justynairadek Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator 14.12.06, 08:40
        Witam wszystkich zainteresowanych :)

Kupiliśmy domek w Ekoparku w Niepolomicach. Jesli chodzi o developera- "invest
        house" to naszym zdaniem, sa to bardzo mili, zyczliwi, otwarci i kompetentni
        ludzie :) Bardzo pomocni, chetnie udzielaja rad i zawsze maja dla nas czas :)
        Poza tym co chwilke bardzo milo nas zaskakuja, ulepszajac nasze domki :D
        Jesli chodzi o termin - to jak na razie bez zarzutu, choc my mamy domek do
        odebrania w czerwcu, mysle, ze jak pogoda dopisze, zadasza go jeszcze w tym
        roku :)
        Zapraszamy rowniez na forum na stronie www.ekopark-niepolomce.pl, tam poznajemy
        blizej naszych Sasiadow :)
        Polecamy i pozdrawiamy serdecznie,
        Justyna i Radek
    • Gość: Nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:47
      To nie jest Salwator.
    • Gość: omijajacy_salwator Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:10

Pewnie "biznesmeni" ze Spolki Mieszkaniowej Salwator otworzyli firme
      pod nowa nazwa i nowym adresem. Chca zaczac zycie od nowa
      bez fatalnej opinii dotyczacej uczciwosci jaka ma teraz Spolka Salwator.
      Niezly chwyt biznesowy - jak zawsze cierpial bedzie klient Salwatora i firm
      zaprzyjaznionych.
      • Gość: breslauer Re: Eko-park IP: *.autocom.pl 20.05.06, 13:19
        dzisiaj najbezpieczniej jest budować najmniejszy nawet dom mieszkalny
        zakładając tzw spółkę celową, powiłaną tylko do tej inwestycji. Aby się upewnić
        kto jest właścicielem, trzeba po prostu zaglądnąć choćby do KRS obu spółek i
        porównać dane.
        • Gość: niepołomice Re: Eko-park IP: 89.124.38.* 20.05.06, 20:58
          Podobno to nie ta sama firma (PODOBNO). Prezesem jest Kobieta, z tego co mogłem
          poznac po korespondencji elektronicznej to pozytywne wrazenia, ale to tylko
          korespondencja a nie rozmowa prosto w oczy!!!!
          • Gość: tolek Re: Eko-park IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.05.06, 15:22
            Podobno wcześniej były tam bagna, teren bardzo podmokły, niby robili drenaż, ale
            radzę to sprawdzic, tym bardziej, że teren jest płaski, więc po obfitych opadach
            może byc nieciekawie.
          • Gość: salwatorka Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:02
            Ci z Salwatora tez na poczatku byli mili i uprzejmi. Zachecali, obiecywali,
            mowili ze na 99% wszystko juz zalatwione.
            Po podpisaniu umowy czar prysnal.
            Typowe odpowiedzi pracownikow Salwatora:
            1. Nie ummiem w tym momencie pani odpowiedziec na to pytanie.
            3. Urzad nie przekazuje nam informacji. Nic nie wiemy.
            4. Nie wiemy, ale prosze sie nie martwic.
            5. Jak cos sie pani nie podoba, to prosze zglosic sprawe do sadu.
            A na odpowiedzi na emaile, czekalam w nieskonczonosc (jesli wogole przyszly)
    • Gość: niepołomice Re: Eko-park IP: 89.124.39.* 26.05.06, 22:39
      dlatego co ja zaznaczyłem ze "wnioskuje" to z listów.....
      • Gość: nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:05
        Ale budowa im nawet całkiem nieźle idzie (sądząc po zdjęciach na ich stronie).
    • Gość: j23 Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:09
      Widziałem budowę. Całkiem nieźle rośnie.
      • Gość: ja Re: Eko-park IP: *.38.76.83.cust.bluewin.ch 15.07.06, 23:13
        Czy moze ktos wie cos wiecej w tym temacie . Jest to Salwator czy nie ?. CZy
        robiliscie juz rozeznanie ?
        • Gość: fr Re: Eko-park IP: *.ists.pl 16.07.06, 09:00
          ty jakaś dziwna jesteś (tu ukłony w strone admina, chociaż ostre słowa cisną
          się na usta) salwatorowi nie hjcialo by sie budować w niepolomicach:)
          pozatym wystarczy wejc na strone...
          żałosne!!
          • Gość: ja Re: Eko-park IP: *.47.76.83.cust.bluewin.ch 16.07.06, 15:20
            fr , "ty jakaś dziwna jesteś " czy to byla odpowiedz na moj post ? O co chodzi
            z salwatorem? ,Salwator buduje Eko cos tam na Krowodrzy, ale to jest osiedle
            blokow nie domow jak w niepolomicach
            • Gość: Nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:56
              Zapeniam Was, bo wiem na pewno, że to nie jest Salwator.
    • Gość: Jack Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:00
      Ja weszłem w tą inwestycję w październiku (po nieudanej próbie wybudowania domu
      w Mardimex w Wieliczce-nie polecam)Do tej pory nie mam żadnych zastrzezeń do
      Eko-parku .Budowa się posuwa do przodu zgodnie z planem(termin oddania 6.2007)Co
      ciekawe pozostałe domy developer buduje z własnych środków a dopiero potem
      sprzedaje(rzadki proceder wsród developerów i spółdzielni)Właścicielami jest
      małżeństwo(nie słyszałem aby byli w jaki kolwiek sposób powiazani ze
      skompromitowanym "Salwatorem"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka