Gość: Niepołomice IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 14.05.06, 22:45 Czy wie ktoś coś o połozeniu tego osiedla, zieleń, drogi a w ogóle to wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty_salwator Re: Eko-park: brzmi jak Sp. Salwator - omijac !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:22 Wiecej informacji o inwestorze znajdziesz: www. salwator. net. pl Niedlugo doczekaja sie portalu informacyjnego z aktualnymi posunieciami "biznesowymi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepołomice Re: Eko-park: brzmi jak Sp. Salwator - omijac !!! IP: 89.124.38.* 17.05.06, 17:32 Czy to jest ten sam inwwestor co buduje "salwator" Odpowiedz Link Zgłoś
apmk05 Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator 17.05.06, 18:00 Chodzi Ci zapewne o Eko Park Niepołomice www.ekopark-niepolomice.pl/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomekkk Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:58 Jak mi wiadomo, to ten EkoPark, swoja droga bardzo ladny i w ladnym otoczeniu buduje nowy na rynku developer...chyba invest house, a ze naprawde buduje widac na stronie www.ekopark-niepolomice.pl - szczerze przyznam że bardzo podoba mi sie ta inwestycja i chyba zamieszkam tam :] Odpowiedz Link Zgłoś
justynairadek Re: Eko-park - to raczej nie jest salwator 14.12.06, 08:40 Witam wszystkich zainteresowanych :) Kupiliśmy domek w Ekoparku w Niepolomicach. Jesli chodzi o developera- "invest house" to naszym zdaniem, sa to bardzo mili, zyczliwi, otwarci i kompetentni ludzie :) Bardzo pomocni, chetnie udzielaja rad i zawsze maja dla nas czas :) Poza tym co chwilke bardzo milo nas zaskakuja, ulepszajac nasze domki :D Jesli chodzi o termin - to jak na razie bez zarzutu, choc my mamy domek do odebrania w czerwcu, mysle, ze jak pogoda dopisze, zadasza go jeszcze w tym roku :) Zapraszamy rowniez na forum na stronie www.ekopark-niepolomce.pl, tam poznajemy blizej naszych Sasiadow :) Polecamy i pozdrawiamy serdecznie, Justyna i Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:47 To nie jest Salwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omijajacy_salwator Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:10 Pewnie "biznesmeni" ze Spolki Mieszkaniowej Salwator otworzyli firme pod nowa nazwa i nowym adresem. Chca zaczac zycie od nowa bez fatalnej opinii dotyczacej uczciwosci jaka ma teraz Spolka Salwator. Niezly chwyt biznesowy - jak zawsze cierpial bedzie klient Salwatora i firm zaprzyjaznionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Eko-park IP: *.autocom.pl 20.05.06, 13:19 dzisiaj najbezpieczniej jest budować najmniejszy nawet dom mieszkalny zakładając tzw spółkę celową, powiłaną tylko do tej inwestycji. Aby się upewnić kto jest właścicielem, trzeba po prostu zaglądnąć choćby do KRS obu spółek i porównać dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepołomice Re: Eko-park IP: 89.124.38.* 20.05.06, 20:58 Podobno to nie ta sama firma (PODOBNO). Prezesem jest Kobieta, z tego co mogłem poznac po korespondencji elektronicznej to pozytywne wrazenia, ale to tylko korespondencja a nie rozmowa prosto w oczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Eko-park IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.05.06, 15:22 Podobno wcześniej były tam bagna, teren bardzo podmokły, niby robili drenaż, ale radzę to sprawdzic, tym bardziej, że teren jest płaski, więc po obfitych opadach może byc nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salwatorka Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:02 Ci z Salwatora tez na poczatku byli mili i uprzejmi. Zachecali, obiecywali, mowili ze na 99% wszystko juz zalatwione. Po podpisaniu umowy czar prysnal. Typowe odpowiedzi pracownikow Salwatora: 1. Nie ummiem w tym momencie pani odpowiedziec na to pytanie. 3. Urzad nie przekazuje nam informacji. Nic nie wiemy. 4. Nie wiemy, ale prosze sie nie martwic. 5. Jak cos sie pani nie podoba, to prosze zglosic sprawe do sadu. A na odpowiedzi na emaile, czekalam w nieskonczonosc (jesli wogole przyszly) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepołomice Re: Eko-park IP: 89.124.39.* 26.05.06, 22:39 dlatego co ja zaznaczyłem ze "wnioskuje" to z listów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:05 Ale budowa im nawet całkiem nieźle idzie (sądząc po zdjęciach na ich stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:09 Widziałem budowę. Całkiem nieźle rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eko-park IP: *.38.76.83.cust.bluewin.ch 15.07.06, 23:13 Czy moze ktos wie cos wiecej w tym temacie . Jest to Salwator czy nie ?. CZy robiliscie juz rozeznanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Eko-park IP: *.ists.pl 16.07.06, 09:00 ty jakaś dziwna jesteś (tu ukłony w strone admina, chociaż ostre słowa cisną się na usta) salwatorowi nie hjcialo by sie budować w niepolomicach:) pozatym wystarczy wejc na strone... żałosne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eko-park IP: *.47.76.83.cust.bluewin.ch 16.07.06, 15:20 fr , "ty jakaś dziwna jesteś " czy to byla odpowiedz na moj post ? O co chodzi z salwatorem? ,Salwator buduje Eko cos tam na Krowodrzy, ale to jest osiedle blokow nie domow jak w niepolomicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Eko-park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:56 Zapeniam Was, bo wiem na pewno, że to nie jest Salwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Eko-park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:00 Ja weszłem w tą inwestycję w październiku (po nieudanej próbie wybudowania domu w Mardimex w Wieliczce-nie polecam)Do tej pory nie mam żadnych zastrzezeń do Eko-parku .Budowa się posuwa do przodu zgodnie z planem(termin oddania 6.2007)Co ciekawe pozostałe domy developer buduje z własnych środków a dopiero potem sprzedaje(rzadki proceder wsród developerów i spółdzielni)Właścicielami jest małżeństwo(nie słyszałem aby byli w jaki kolwiek sposób powiazani ze skompromitowanym "Salwatorem" Odpowiedz Link Zgłoś